מפלצות מקראיות

Serpent Axis

New member
I loathe you

אז בואו נביא חזיר על האש ונאכל אותו עם כוס שוקו, בסדר?

DDN

New member
איכס, אתם מנסים לעשות אוכל

או לרצוח את טל ממכת כולסטרול?

DDN

New member
בשביל מה אלף איים?

אי אחד קאטאן מדי בשבילך?

Ihavenonick

New member
נסה פעם לשים רוטב אלף האיים על

פיצה. זה יוצא מאוד מאוד טעים. גרמתי למישהו מהעבודה הקודמת שלי להתמכר לזה.

DDN

New member
בואו לא.

פרה>חזיר וכשהמנה היא בשרית קולה>שוקו. שוקו מסתדר יותר טוב עם פיצה. במיוחד בשביל חגי: מה זה פיצה?

tapas tapas

New member
הם לא מפלצות

הם סתם בעלי חיים מרושעים. מפלצות בדרך כלל מדובר על דברים שלא קיימים במציאות.

0Pandemonium0

New member
מעניין אם בסיוטים של אורי גלר

כפיות מתנקמות בו ומעקמות אותו בחזרה. מעניין אם בסיוטים של כפיות אורי גלר בא אליהן בלילה ומעקם אותן...

tapas tapas

New member
אלא איסטו

תראו את המסכן הזה, לא הבנתי עד הסוף מה קרה לו... אחרי מה שעשו לו אני בטוח שהוא יהרוג כל מה שיעמוד בדרכו...

JuffoWup

New member
אם זה לא גורם לך להיות ממורמר

שום דבר לא יגרום לכך!

רמץ

New member
הנה כמה

נחש עקלתון - לא יודע עליו הרבה חוץ מזה שמדובר בנחש ממש ממש ממש ממש גדול. תולעת שמיר - תולעת המסוגלת לחתוך אבנים. מסתבר שלא מדובר בתולעת של DUNE אלא בתולעת גודל טבעי שהשתמשו בפרטים מהמין שלה כדי לסטט לבנים לבניית המקדש שאסור שכלי ברזל יהיו מעורבים בבניתו. את בהמות ולוויתן הזכירו לפני - בקץ הימים הם אמורים להיאבק זה בזה ולהיקטל זה בידי זה, ואז מגופו של לוויתן יעשו אוהל ובו ישבו כל הצדיקים ויאכלו לשובע מבשרו של בהמות. יש כמובן מלאכים ושדים למיניהם - שני שדים מוכרים הם קטב מרירי ועקרות (אני מקווה שאני מבטא נכון). לילית - אשתו הראשונה של אדם שלא הסכימה להיות "למטה". הפרידה של מאדם הצילה אותה מהמבחן של גן עדן ולכן היא מוסיפה לחיות לנצח. היא מתוארת בתרבויות רבות כאישה פרועה מכונפת עם טופרי ציפור במקום כפות רגליים. היא מוכרת גם כסקובוס ומואשמת בימינו בתופעת הקרי-לילה. אם מציצים מעבר לפולקלור היהודי אפשר למצוא במזרח העתיק גם: טיאמת שהזכירו לפני - אלת התנין העתיקה ממנה ריקע מרדוך (ראש האלים המסופוטמי) את הרקיע. ג'ינים ואפריתים - אני לא בטוח אם מקום אכן פרה-איסלמי או מהאיסלם. זה מה שעולה לי בראש כרגע...

למעלה