מפלי האימה

eliezer 6

New member
מפלי האימה

1) מה גובה שתי המגלשות???? 2) באיזו מגלשה יותר כיף ,בראשונה או בשניייה? 3 )איזה דירוג הייתם נותנים למיתקן מכל מתקניע סופרלנד??? 4) מה אתם יותר מעדיפים את מפלי האימה או את המגלשות בלונה פארק??? 5) האם התורים גדוליםםם???????? 6) גראנד קניון או מפלי האימה? 7) לופ 2000 או ספינת פיראטים? 8) גראנד קניון או לופ 2000? 9) קרוסלת כיסאות או מפלי האימה? 10) גראנד קניון או ספינת פיראטים?? 11) מה יותר מועדףף: סופרלנד או לונה פארק??? 12) מתקנים יותר שווים בסופרלנד או לונה פארק??? תודה מראש אליעזר

Shock3

New member
מאד משעמם לי אז אני עושה

1.אין לי מושג 2. בשנייה מן הסתם כי היא יותר גבוהה 3.מממ 6 4. מפלי אימה 5. מאד 6. גראנד קניון 7. לופ 2000 8.לופ 2000 9. מפלי אימה 10. גראנד קנייון 11. סופרלנד 12. סופרלנד

petpatrol2

New member
בנאדם!!! מספיק!!!

חאלאס, כמה אתה כבר יכול לחקור על הסופרלנד? ברצינות, אתה רוצה לדעת עליו כל כך, פשוט לך לשם! אתה סתם מציף.

eliezer 6

New member
הייתי שם מלא פעמים...פשוט אני רוצה

לדעת יותר על המיתקנים....(עבודת מחקר)

idogr

New member
מה הקשר מציף

אם הוא לא היה שואל תשאלות האלה לא היו פה הודעות זה לא נקרא להציף.... וזה לא שהוא זרק אותם הכל באותו יום

Shock3

New member
הוא פותח שאלון על כל מתקן בסופרלנד

זה כן הצפה

roy150

New member
נווו ו......

אחת המטרות העיקריות של הפורום הוא לענות על שאלות של אנשים... ואם אתה לא רוצה לענות אז אל תענה ואם אתה רוצה אז תענה אבל זאת חוצפה לכעוס על אנשים ששואלים שאלות בפורום ומעוניינים לקבל תשובה וביחוד אם ההודעה שלהם היא הודעה בלי קללות ובלי גסות רוח רועי

למעלה