מפלה נוספת למרצ

מפלה נוספת למרצ

הפעם בבחירות המוניציפליות בקרית אונו חומר למחשבה אם כדאי למרצ להזדהות "כמרצ" ברמה המוניציפלית.
 

iceviper

New member
דרך אגב,גרשון,אתה מועל בתפקידך

בתור מומחה בעל שם לכתיבת הודעות חסרות ערך,עליך לנבוח על ערוץ "תכלת",שבוודאי מטיף להחזרה בתשובה,סוחט כסף מקופת המדינה וכו'.מה,לא?
 

מטרניך

New member
אני רואה שבעלי החיים ממשיכים לככב

כאן בפורום. אותי השווה פה 'משתתף' אחד ל'כלב', עכשו נאמר על גרשון שהוא 'נובח'. האם אנחנו בכלבייה? האם זה בהתאם לתקנות הפורום?
 

iceviper

New member
מה אתה מצפה?

שאניח להודעות הילדותיות שלו לככב כאן בלי תגובה ראויה? שלא יזרה מלח על הפצעים ואם אין לו משהו שתורם לדיון שלא יכתוב כלום.
 

שיסוי

New member
שוב גרשון וחבל מרעיו הגיעו

למלא את הפורום בהודעות חסרות תוכן. גרשון, אחרי שעשה את כל הדרך ברחבי המפה הפוליטית הגיע גם ל'שינוי' נראה כמה תקבל בבחירות המוניציפליות בעירך. אני מקווה 0 מאופס.
 

iceviper

New member
OK גרשון מצטער על המלה "לנבוח"

אבל שאר ההודעה שלי בתוקף.אם אין לך משהו פרודוקטיבי לומר אנא לחץ על ה-X בצד שמאל למעלה.תודה.
 
ההודעה שלו עינינית לחלוטין

------------------- ההודעה שלו עינינית לחלוטין והיה מענין לשמוע תגובת מרצ בנידון נהתעלמות היא לא פתרון לכלום וכפי שאמר כאן פעם מישהו שכינויו מתחיל באייס >> הבנה היא ראשיתו של פתרון< אז בא נבין מה קורה בקיראון ומדוע זה "מפלגה" נוספת למר"צ במקום מר"צ לא הבנתי מה ענין הפצעים והמלח לתגובה זו אבל אם ישנה השואה אז נדמה שההקבלה למציאות הפוליטית קשה פי כמה ושם הפצעים הם פצעים אמיתים [במקרה שזה רק פצעים...] אז כיצד זה שם תשחררו לשונכם מבלי חת וכאן פתאום תבואו בטרוניות?! ---
 

שינילה

New member
ההתגוששות הזו פשוט מגוחכת

ישראלאחת, מצטער שההודעה שלי באה כתגובה להודעה שלך. פשוט זו ההודעה האחרונה בשרשור והתגובה שלי היא על השרשור כולו. אני פשוט לא מבין... לא את מייצגי שינוי ולא את מייצגי מרצ (חלקם לא כולם). במקום לרדת אלה על אלה, אולי תתחילו לחשוב על המשותף. הבחירות עברו, אני מזכיר. אני לא מבין...האם באמת יש לאנשי ותומכי שינוי אינטרס שמרצ תיעלם? או, אולי (בתחומים רבים) היא דווקא בעלת ברית פוטנציאלית? האם באמת יש לאנשי מרצ אינטרס ששינוי תיכשל ותימוג? או, אולי הנוכחות של שינוי בקואליציה הנוכחית היא דווקא קו החזית (הקו הקדמי) של אנשי ותומכי מרצ לנסות ולהזיז משהו בכוונם? מספיק עם הירידות ההדדיות. יותר מחודשיים אחרי הבחירות זה כבר באמת נמאס וגם חסר טעם. ביקורת עניינית - אין! ירידות חסרות טעם - אאוט!
 

שינילה

New member
אגב, מה מונע במישור המוניציפלי

שיתוף פעולה בין מרצ לשינוי? האין המטרות אותן מטרות? כאן אין מחלוקות מדיניות, סתירות חברתיות והעדפות קואליציוניות. מדוע לא יכולות שתי המפלגות הללו לשתף פעולה ואפילו לרוץ ברשימות משותפות? יש כנראה רק תשובה אחת: אגו!
 

iceviper

New member
אין לי בכלל בעיה עם זה

מצדי שתהיה רשימה משותפת לשינוי,ש"ס,מרצ והאיחוד הלאומי אם יהיו מספיק נושאים משותפים.
 

ronen1981

New member
../images/Emo5.gifאוי ואבוי לחבור למרצ.

מרצ סובלת מדימוי ירוד כיום לחבור אליה רק יזיק לשינוי אלקטורלית. ואכן לי יש אינטרס שהן מרצ והן העבודה יתמוססו ויעלמו להן מהמפה הפוליטית.
 

שינילה

New member
לא יודע מה איתך, אבל בעיני טובת

המדינה, הערים, המועצות המקומיות, המועצות האיזוריות ותושביהן עומדת מעל לטובת המפלגה. השיקול שלי אינו מה טוב לשינוי...שינוי (וכל מפלגה אחרת) היא אמצעי, לא מטרה. אגב, הגישה...'ואכן לי יש אינטרס שהן מרצ והן העבודה יתמוססו', איך אומר? היא לא בדיוק גישה דמוקרטית ובטח שלא גישה ליברלית. טובת המפלגה? זו לא הגישה הסובייטית הידועה לשמצה? אם מרצ והעבודה יעלמו מהמפה הפוליטית, ללא תחליף ראוי ורלבנטי...גם שינוי "הגדולה" לא תעזור לנו. רונן, עצה קטנה. אם אתה רוצה לשמור על האלקטוראט של שינוי ואף להגדילו - דאג למעשי מפלגתך ואל תסתכל על מפלגות אחרות ובטח שלא בכוון של גימודן. שלא תהיה לך טעות - אם שינוי תאכזב אותי (ושכמותי), מיסוס והעלמת אלטרנטיבות לא יעזור לך...פתק לבן, מכיר? חוף הים, שמעת עליו?
 

ronen1981

New member
../images/Emo182.gifערוץ תכלת

באמת דיפדפתי לי ונתקלתי בתכלת הזה אמנם לא התחיל להקרין אז אני במגמת המתנה ומקווה שחששותי לא יתממשו לגבי ערוץ זה.
 
למעלה