מפלגת שינוי = אכזבה!!!

tapuzina2001

New member
חמוד שלי כנראה שמה שכתבתי

נשגב מבינתך משום שמה ששכתבתי כאן זה מעל לרמתך השכלית וקשה לך להבין אז פשוט אכתוב לך את המשפט הבא בשפה פשוטה כדי שתבין אוי למפלגה שיש לה נוער כמוך וכמו הדרדס קונדסון שחושב שמפלגת שינוי היא ה מפלגה זכה וצחורה בעוד שהרבה ממה שהבטיחה היא לא מקיימת למה קשה לך להביןשבעבר הצבעתי שינוי ולא עוד - מהכותרת שרשמתי שינוי = אכזבה נובע שיותר לא אצביע למפלגה כזו מה עושה מפלגת שינוי שחרטה על דיגלה יושר, בממשלה שתוך מספר ימים יוגש כתב אישום נגד העומד בראשה מר שרוןועוד באשמת שוחד שינוי היא מפלגה שמחוברת היטב לכסואותיה - לא מחוברת אל העם - ראה מקרה רשויות מקומיות שתוכניות הבראה הכל טוב ויפה אבל האנשים ממשיכים לבוא לעבודה ולא לקבל משכורת כי פורז מחכה לתוכניות הבראה ובנתיים לאנשים באים הביתה לעקל רכוש כי אין להם איך לשלם חובות יש אנשים שעומדים להזרק מהבית - כי הם לא יכולים לשלם את המשכנתא על הדירה - והם ע(ו)בדים- לא מובטלים ואחר כך ילכו ויגדו להם אנשים כמו הדרדס לכו תשתפו רצפות אז מסתבר שלא הכל זהב נ.ב ואם אתה חושב שתושבותיך הם משעשעות הריני להודיעך שלא !! וברב הפעמים חצופות וממש לא לעניין. ושוב כנראה שפורום זה הוא מתחת לרמתי ומנוהל בידי חובבן שמה שחשוב לו זה כולם ידעו באיזה טסט "עברת"

kundason2003

New member
טוב, תשובה עניינית, מקווה שתקראי

שינוי היא ללא ספק, אבל ללא ספק, המפלגה הכי ישרה בארץ. יודעת מה? הכי פחות לא ישרה. אפשר לא להבטיח כלום, ולהשאר ישר, ואפשר להבטיח הרבה, ולקיים כמה שיותר. זה לא חוסר יושר. שינוי היתה שמחה מאד אילו יכלה לקיים את כל הבטחותיה, זה חוסר יכולת. לשמאל מאד קל לקיים את הבטחותיו (אנחנו נהיה באופוזיציה, ולא נעשה כלום לטובת אף אחד, ורק נגיד כל הזמן ששרון מושחת) לגבי הסיפור של שרון: מה את רוצה? שבגלל ששרון לוקח שוחד שינוי תצא מהממשלה?! נראה לך הגיוני?! אני רוצה שאת תגידי לי איזו מפלגה היתה עושה את זה?! אף אחת! לפחות לשר המשפטים יש את ההגינות לא להתערב בעניין שלא בעניינו. שוב, את ממשיכה לדבר על המעמד הנמוך, שלו הליכוד, ש"ס, ומי לא הבטיח לדאוג. שינוי הבטיחה לדאוג למעמד הביניים, וכמו שהוכח לך בעבר, המצב שלו לא כ"כ גרוע. ולא יוגש כתב אישום נגד שרון. תראי. ותוכנית איחוד רשויות מקומיות. מי הרס אותה? מרכז הליכוד, ובראש תוכנית ההרס לרשויות המקומיות, עוזי כהן, מרעננה. אז זה ביבי שנכנע למרכז שלו, לא שינוי. ועכשיו אני הולך לצטט משפט שנאמר הרבה בפורום לאחרונה: "לפני שאתה כותב, תדע על מה אתה כותב, ולא סתם תכתוב דברים בעלמא." בערך... מה שאני מנסה להגיד זה שראי זה לא דבר גרוע. ואגב, לגבי הדוקטור, גם ליקירנו הרב הד"ר עובדיה יוסף יש תואר. לא תאמינו במה. באזרחות... כן כן. תואר דוקטור לא מלמד על כלום חוץ מעל תחת לשבת עליו וללמוד. כמו בגרויות טובות. "את חכמתי רכשתי בחופשות מבית הספר." אמר חכם אמריקאי.

אני מציע

שתיתן קצת יותר כבוד לגברת, חצוף. היא אמרה את דבריה בענייניות, ואתה וחברך הולכים ומזלזלים בה, במיוחד בקטע הזה של הדוקטור... אתה חושב שיצאת כזה חכם שאתה יודע לצטט מישהו ובכך להוכיח שהתואר שלה לא נחשב בעיניך?!! ככה מתנהגים לבנאדם? מזה צריך להיות? פשוט זלזול מוחלט, וקשה לי להביע עד כמה הדברים שלך גורמים לי בחילה. תתפלא, אנשים משכילים באמת לא מסוגלים להשפיל את עצמם וללכת לנקות רצפות. אתה חושב שזה כ"כ פשוט?! אתה באמת חושב שהם מעדיפים שהחיים שלהם הם סיוט מתמשך אם באמת יש להם אפשרות כ"כ פשוטה לעבודה? לדלג בשמחה בין בלוקי הביניין והספונג'ות?! מי אתה בכלל??? בוא אני אגיד לך משהו, וכדאי שתחשוב עליו טוב: עד שאתה תשנה תפיסה, וחזק, ותבין שלא משנה כמה אתה חושב שאתה צודק על מה שאתה נלחם עליו, ברגע שאתה מזלזל ככה אתה גורם לשנאה עצומה, פשוט עצומה, בעם, ומה לעשות, כולנו פה באותה סירה. אם זה חרדים, אם זה דתיים לאומיים ואם זה חילונים. עד שלא נדע לחיות במידת האפשר ביחד ולתת כבוד מינימלי(!!!) לבנאדם כלום לא יזוז פה. בטח שלא ע"י להבות השנאה. וזה נוגע לגבי כל אחד בציבור, לא רק לנוער שינוי. פשוט אתה ממש הצלחת לגרום לי לפלוט את כל זה החוצה. בושה.

kundason2003

New member
כל מילה שלי היתה עניינית. לא צינית

ציטטתי אותה, והציטוט היה במקום. אנחנו מתווכחים, וככה זה בפורומים שיש בהם אנשים בעלי דעות שונות. אני יודע שזה לא פשוט ללכת לשטוף רצפות כשיש לך דוקטורט. אני לא מזלזל בזה. אני רק חושב שכשבאמת נגיע לחרפת רעב, אז לא ישנה לנו כלום... לי נראה שאתה קצת שונא\כועס עלי, ואני יכול גם להבין אותך, אבל תבין שהתגובה שלי נובעת ממקום קצת יותר אמיתי מציניות זולה.

סלוניק

New member
יודעת מה, יש לי הצעה.

בכדי למנוע מקרים נשנים של התחמקויות מצדך אני אכתוב הכל בנקודות ואת תגיבי בנקודות. איך זה? 1) מה עושה מפלגת שינוי שחרטה על דיגלה יושר, בממשלה שתוך מספר ימים יוגש כתב אישום נגד העומד בראשה מר שרוןועוד באשמת שוחד יודעת מה, גם אם נקבל את הצעתך המוזרה לפיה על שינוי לפרוש מן הממשלה בגלל השחיתות של שרון, אין זה מתקבל על הדעת כי תדרשי זאת טרם הוגש נגדו כתב אישום בכלל! יש עקרון דמוקרטי ושמו הפרדת רשויות. אין לא לך, לא לשינוי, ולא לאף אחד אחר, זכות לחרוץ את דינו של אדם טרם נשפט. וגם אם היועץ המשפטי ימצא מקום להגיש כתב אישום כנגד שרון, אסור בתכלית האיסור לשינוי להתערב בענייניה של הרשות השופטת. 2) שינוי היא מפלגה שמחוברת היטב לכסואותיה - לא מחוברת אל העם - ראה מקרה רשויות מקומיות שתוכניות הבראה הכל טוב ויפה אבל האנשים ממשיכים לבוא לעבודה ולא לקבל משכורת כי פורז מחכה לתוכניות הבראה ובנתיים לאנשים באים הביתה לעקל רכוש כי אין להם איך לשלם חובות יש אנשים שעומדים להזרק מהבית - כי הם לא יכולים לשלם את המשכנתא על הדירה - והם ע(ו)בדים- לא מובטלים ואחר כך ילכו ויגדו להם אנשים כמו הדרדס לכו תשתפו רצפות אז מסתבר שלא הכל זהב כבר נתתי לך הסבר מפורט לגבי ההתנהלות הכלכלית של 2003, ולא התייחסת אליו. 2003 היא שנה ראשונה של צמיחה מאז שנת 2000, וזאת על אף המיליארדים הרבים שחיסלה ההסתדרות. הבורסה הרקיעה שחקים, האבטלה ירדה, ההשקעה בארץ חזרה (150% ביחס ל-2002), והרכישה הגדולה בכל הזמנים של חברה ישראלית, טבע את סיקור, בוצעה ב-2003. 2003 היוותה שנת התאוששות והתייצבות במשק. ברור לכל כי המצב עדיין קשה, אבל 2003 סימנה את תחילתה של תפנית. אבטלה ועוני קיימים, אין ספק. המצב השתנה לטובה ב-2003, ואם ציפית כי המשבר ימוגר לחלוטין בתוך שנה, מועטה הבנתך את מקצוע הכלכלה. 3) חמוד שלי כנראה שמה שכתבתי נשגב מבינתך משום שמה ששכתבתי כאן זה מעל לרמתך השכלית וקשה לך להבין סתם, אין לזה קשר לשאר הסעיפים, באמת שלא. רק רציתי לצטט לך דוגמא למען תביני מדוע את אינך זוכה להערכה רבה בקרב הפורום. אין לזה קשר לדיעותיך אלא ליכולת ההתנסחות הדלה שלך. קחי לדוגמא את פעילי מרצ, הכותבים כאן לעיתים הודעות, מן הסתם בגנות שינוי. הם זוכים למלוא ההערכה מצדי בשל אופן התנסחות ונימוקיות שאת חסרה בהודעותייך שלך, גם בתור "יריבים" על פני מסך המחשב. וזה מביא אותי לסעיף הבא: 4) למה קשה לך להביןשבעבר הצבעתי שינוי ולא עוד - מהכותרת שרשמתי שינוי = אכזבה נובע שיותר לא אצביע למפלגה כזו מן הסתם, לאמינותך בעניין זה יש חשיבות רבה, ומה שלדעתך נדמה כמו התעסקות בפרטיות, היא בעצם התדיינות בחלק אינטגלי בויכוח. ואם כבר שאלת, אז קשה לי להאמין שאת מצביעת שינוי בשל חוסר העיקביות בעמדותייך. בתחילה טענת כי שינוי לא עושה דיו עבור מעמד הביניים, וכאשר קיבלת תשובה, חיפשת טענה אחרת, כי שינוי אינה עושה דיו עבור המעמד הנמוך. ומאותה סיבה המצויינת לעיל, גם טענותייך כי את בעל תואר דוקטור, הן בעלות חשיבות רבה ביחס לאמינותך. אני אינני מאמין כי את בעלת תואר שכזה לאור יכולת ההתנסחות והבוטות שלך. בעלי תואר דוקטור, התנסו רבות בכתיבת עבודות ובהקלדות של טקסטים רשמיים. את לוקה ביכולת ההתבטאות, וכמו גם יכולת הפיסוק והמשפט התחבירי שלך. אל תיעלבי, באמת שאין כוונה לפגוע. 5) נ.ב ואם אתה חושב שתושבותיך הם משעשעות הריני להודיעך שלא !! וברב הפעמים חצופות וממש לא לעניין. ושוב כנראה שפורום זה הוא מתחת לרמתי ומנוהל בידי חובבן שמה שחשוב לו זה כולם ידעו באיזה טסט "עברת" עם כל הכבוד, אין בכוונתי להגרר לפרובוקציות ילדותיות שכאלה. השמצות וגידופים כנגד קונדסון וכנגדי אין מקומן בפורום זה, על אף "נחיתותו" מרמתך, ועל אף הנהלתו ה"חובבנית". אם בכל זאת את חשה כי את עדיין רמה אחת מעל כולם, אני מבקש ממך לפנות אל תפוז משוב ולהגיש כנגדי תלונה, במקום להמשיך בהתלהמות פוגענית ומיותרת.

אוקיי...

אני אשתדל להגיב לכמה שיותר הודעות בשרשור הזה, על מנת שכוווולם יצאו מרוצים. ראשית, ותסלחי לי גברת תפוזינה, אבל מי שהתחיל לדבר בלשון בוטה ולא ממש לרוחם של חברי הפורום, אולי עקב ממורמרות כלשהי בגלל שמפלגת שינוי אשמה בהכל, זו את. חיפשתי וחיפשתי איזושהי הודעה שלך בפורום סטודנטים, אך לצערי לא מצאתי שום הוכחה המאששת את דבריך, טוב, אני פשוט אצטרך להאמין לך, למרות, כפי שכבר נאמר, הלשון הלא כל כך אקדמית. יכול באמת להיות שאחדים מאיתנו מיהרו להסיק לגבייך מסקנות, ואם הן לא נכונות אני בטוח שלא תהיה להם בעיה לאפשר לי להתנצל בשם. כי אם בנאדם עבד ולמד והגיע לתואר שלישי, לא ראוי שיתיחסו אליו ככה. אבל, גם אם מצידי תהיי פרופסור, כלת פרס נובל ותזכי באוסקר, שום דבר לא מצדיק את התנהגותך בפורום הראויה לגנאי, כולנו פה קצת מעל לרמה של הפצצת ה"אויבים" במשפטים מליציים ומפולפלים, תאמיני לי, שאף אחד בפורום הזה לא נכנע לדמגוגיות. ואני לא מתכוון לחזור על מה שאמרו חבריי בקשר לתוכן הודעותייך הקודמות, אשר לא נכון עקב חוסר ידע בפעילותה של מפלגת שינוי במשך 11 חודשי כהונתה. ובאשר למר המלאך רפולי- בבקשה, אל תנחת עלינו כל פעם מפורום "דתיים" כשאתה מוצא הזדמנות בלהתנגח בנו. ואם כבר נחתת, אני בטוח שכולנו נשמח אם תוכל לבסס באיזושהי מידה את הדברים שלך. במיוחד את הקטע שבו הגעת מ"זלזול" בתפוזינה, לגרימת שנאה עזה בעם.

tapuzina2001

New member
תגובה לליאור

וכל זאת אתה מסיק מזה שכתבתי ששינוי = אכזבה? כדאי שתבחן שוב את מה שכתבתי בהודעה הראשונה תקרא שוב ותנסה להבין ותקרא שוב עד שתבין ולאחר מכן תקרא את תגובת הדרדס ושל מנהל הפורום הזה ותוכל להבין שמי שירד לרמה אישית אלו הם - נכון שזה נשמע ילדותי אבל זה נכון ובנוסף לכך זה ששינוי חוקקה חוק בנושא חוק אפוטרופסות וכיוצא בזה שקשור לנושא ילדים כשבמדינה הזו ישנם יותר מחצי מליון ילדים רעבים לא כל כך חשוב. יותר חשוב שמפלגה כשינוי תתדאג לכך שהורי הילדים האלה יוכלו לתת להם אוכל וזו לא דמגוגיה זו לצערי האמת בנוסף לכך לפחות את דבריך תבסס על אמיתות (חזור לפורום סטודנטים ותבדוק שוב) תקרא ותבין ואחר תחזור ותגיב (ואולי גם תתנצל לאחר שתקרא) שנית אני לא חייבת לך כל דין וחשבון על תארי האקדמאים ולמען האמת לא מעניינת אותי דעתך בנושא זה אני לא מכירה את המגיב בכינוי מלאך אבל דע לך שהוא צודק ואם אתה צריך הסבר לדבריו אני מוכנה לעזור לך - אבל שוב ראשית תסתכל על ההודעות ההתחלתיות שלי ועל תגובותיהם של שני החברים שאתה מנסה להגן עליהם בחרוף נפש - תקרא אותם בעיון ואז תראה שמה שכתוב לקוח מן המציאות ווהלוואי שזו הייתה דמגוגיה אבל לצערי זו האמת אם תסתכל על תשובות חבריך אלו שאתה כל מנסה להגן עליהם (לא בהצלחה מרובה) התשובות שלהם חצופות ויורדות לרמה אישית. מתוכן תשובתך ניתן לראות שלא טרחת לקרוא את מה שאני כתבתי ואף לא להתעדכן בחדשות שכן אם היית עושה זאת לא היית מגיב כפי שעשית

kundason2003

New member
עכשיו מה?

ליאור נתן לך תגובה עניינית, לא תוקפת כ"כ. את ממשיכה להוריד את הרמה. אל תגידי שזה לא נכון, כי זה פשוט ככה. זה פשוט מאד ככה. הוא ניסה להגן לא רק על החברים שלו, אלא על הדעות שהוא מסכים איתן. את יודעת למה זה? כי את מצמידה בין דעות לאנשים, שזו טעות. אפשר לתקוף דעה בלי לתקוף את אומרה, וזה פלורליזם. ושוב, אני חייב לחזור ולהגיד. א': אין חצי מיליון ילדים רעבים. את יודעת ואני יודע שזה לא נכון, אז באמת הגזמנו. חצי מיליון ילדים רעבים?! מאיפה לקחת את הנתון הזה? אני מת לדעת. רציני... ונגיד שיש חצי מיליון ילדים רעבים. למה שינוי כמפלגה צריכה לדאוג להם? למה לא הליכוד, ש"ס, העבודה, ומר"צ צריכים לדאוג להם כמו שהם הבטיחו? שינוי הבטיחה לייצג את מעמד הביניים, וכמו שאפשר לראות את זה מהסקר האחרון (שינוי עלתה ל19 מנדטים) היא עושה זאת נאמנה. חצי מיליון ילדים רעבים, כאמור, אין, וגם אם יש, הם בטח לא מי ששינוי הבטיחה לדאוג לו. אם הצבעת לשינוי בשביל הילדים הרעבים, אז לא ממש הבנת את המצע שלנו. אני ממשיך לתת לך תשובות ענייניות בלי תקיפות אישיות, ולא מקבל תשובה.

../images/Emo13.gif

ראשית, אני מאוד מרחם על מי שנאלץ לקרוא את הדוקטורט-חסר-הפסיקים שלך... שנית, אני לא בא להתקיף אותך, אז אל תתקיפי אותי. שלישית, תאמיני לי, שאם הלכתי וחיפשתי הודעות שלך בפורומים אחרים בהם את משתתפת, כדי לנסות ולהבין אותך, אז מן הסתם שטרחתי וקראתי את ההודעות שלך ואת ההודעות של חבריי. בנוסף, אל תמהרי להסיק שאני ממהר להגן על חבריי, אני בהחלט יודע למתוח עליהם ביקורת, ובהחלט יודע מתי צריכה להמתח עליהם ביקורת. את יכולה לסמוך עלי שקראתי ושקלתי את תגובתו של כל אחד. המקרה הזה כלל לא כזה. העניין הוא שאת לא יכולה לבוא, לזרוק עלינו האשמות ומהר להסתלק. זה פשוט לא מתאים, במיוחד לא לאיש אקדמיה שכמוך. אני ציפיתי שתנסי להקשיב, להפנים ואולי אפילו (אני אגיד את זה בשקט בשקט, שאף אחד לא ישמע) לשנות דעה? בכל אופן. אני לא רואה שום טעם להמשיך לענות לך, משום שאת כל התשובות האפשריות כבר קיבלת, וכנראה שאף אחת מהן לא השביעה את רצונך. וחבל. נ.ב. ההצלחה מתחילה מאופטימיות. תנסי. אז בהצלחה לך בהמשך דרכך, ואני מאוד מקווה (אם הבנתי נכון) שבקרוב תמצאי עבודה ראויה לדוקטור. (ובבקשה אל תעני שבגלל אנשים כמוני ומפלגה כמו שינוי את לא מצליחה...)

kundason2003

New member
הזכרת לי משהו שלמדתי...

מושג בתורה של פרויד- אחד ממנגונני ההגנה של הלא מודע- השלכה: האדם לא רוצה להכיר בתכונות רעות על עצמו, אז הוא משליך אותן על אחרים. לדוגמא: נהגתי באוטו, וכמעט נכנסתי בקיר כשיצאתי מחניה. אבא שלי נלחץ וגם אני כמובן, ותוך כדי שהוא צועק תעצור תעצור, אני מנסה לעצור ולהרגע. (זאת היתה הנסיעה הראשונה שלי באוטו...) בקיצור, צעקתי עליו שירגע, למרות שניסיתי להרגיע את עצמי בעצם... זו לא דוגמא משהו, אבל בכל זאת. מבינים? לא יודע, אנחנו קראנו כל הודעה וכל פסיק (טוב, זה לא) שתפוזינה רשמה, ובכל זאת נאמר עלינו שלא קראנו. קאפיש?

tapuzina2001

New member
אם לתגובות שיורדות לרמה אישית

ומזלזלות וחצופות אתה קורא תשובה עניינית אז אוי לה למפלגה "שמטפחת" נוער כמוכם שדואג רק להגיד שיום זה לילה למרות שהכל הפוך ולדקלם את את מה שהמפלגה אומרת מבלי לפתוח ראש ולנסות להבין מה שמשהו אחר אומר ומה קורה מסביבו. הרי על עובדה אחת אין ויכוח אני ובעל הכינוי מלאך ולא הסכמנו אם מה אתם אומרים ותסתכלו על התגובות שלכם ותראו שאתם יודעים לדקלם יפה את מה שהמפלגה דוגלת אבל היישום של כל זה הוא ממכם והעלאה. התשובות המכוערות שלכם והורדת האדם שלא מסכים אתכם לדרגת אפס לא מראה על פלורליזים מאחר שאם הבנה מינימלית של הנקרא (שאם תגובות שלכם אפשר להבין מדוע מדינת ישראל נמצאת במקום האחרון במבחנים הבין לאומיים הנערכים בבתי הספר)וחיבור כל הנאמר עם חדשות (אפרופו מעורבות חברתית לא הייתם מגיבים כך) ושוב אוי לה למפלגה שיש לה נוער כמוכם שלהשפלה ולתשובות לא ענייניות קורא פלורלזים

tapuzina2001

New member
ליאור פעם אם תיהיה סטדונט

או סטודנט לשעבר תדע שאנשים סיימו תואר כשלהו ובעיקר דוקטורנטים תמיד חוזרים לפורומים שבעבר הם היו בהם חברים ואפילו לקורסים באוניברסיטה כדי להתעדכן בנושאים חדשים האם זה אומר שאין להם תארים???? זו תגובה להערתך לזה שביקרתי בפורום סטודנטים - ושוב אם תקרא היטב את מה שכבתי בפרום זה אפילו תדע במה ההתמחות שלי וזה שהצעתי שם את עזרתי למשהו שעוסק בתחום הדומה לשלי יש בה איזה שהוא פסול???????? וזו הוכחה חותכת לכך שאתם לא יודעים בדיוק על מה אתם מדברים העיקר תוקפים

אני לא מבין אותך

אני דיברתי אלייך בלשון פייסנית, ואני לא חושב שמגיעה לי תגובה כל כך אגרסיבית מצידך, במיוחד כשאת רצה לקבוע עלינו כל מיני עובדות ואמירות חסרות שחר, ללא שום ביסוס וללא בושה. תסלחי לי, אולי את מבוגרת ממני, אבל אין לך את הזכות לקבוע מה אני יודע ומה לא. אני באתי כדי להתפייס, כנראה שאני מדבר עם בנאדם שפשוט נהנה לריב, להתקע עם הראש בקיר ופשוט לא להשיג כ-ל-ו-ם. גם לא עבודה. אם את רוצה לנהל איזשהו דיון ברמה נאותה, כדאי מאוד שתשני את הגישה שלך. אני פשוט לא אגיב לך יותר, אין לי זמן לזה.

אני ממש אבל ממש

לא מנסה להתנגח באף אחד, אני לא איזה פאנאט ששמתי לעצמי מטרה לנגח את "האלה משינוי" בכל פעם שרק אפשר... אני רואה בפורום הזה הרבה התלהבות ורצון לשנות ולהשפיע שאלה דברים טובים, ויש גם הרבה דברים שאני לא מסכים איתם אבל הם כ"כ עקרוניים שאין טעם להכנס לזה. אני נכנסתי לפורום הזה גם כדי להכיר את הצד השני. אף פעם לא ראיתי הודעות מעניינות של חילונים בפורומים של דתיים, וצריך את הדברים האלה כי כל אחד צריך להכיר את הצד השני שהוא לא כמוהו, אם זה בפורומים ואם זה במפגשים ואם זה סתם בנאדם שפגשת במספרה ובמבט ראשון, ובעצם גם ממבט מעמיק, אתם אותו דבר. אני אסביר לך מאיפה באה התגובה שלי. אני אמרתי את דברי ממש מתוך רגש, ממה שהרגשתי כשקראתי את ההתווכחות הזאת. ואני באמת חושב שצורת ההתבטאויות פה, גם שלכם וגם שלה, גורמות לשנאה מיותרת שאוכלת אותנו מבפנים. הבעיה שהיא מיעוט לעומתכם, מח אחד מול כמה. ואני לא מצדיק אותה לגמרי, אבל אם הייתם מתעלמים מההתבטאויות האלה ועונים עם נימה פחות מזלזלת (כן, מזלזלת) אז אני בטוח שזה לא היה מתדרדר למה שזה נראה עכשיו: חילופי האשמות חסרות טעם כמו וויכוח בגנון. הנושאים שעליהם מתווכחים הם חשובים וראויים לוויכוח, ויש צורה לדברים. אני אשמח לתגובות וליצירת קשר ע"י שליחת הודעה פרטית מכל מאן דבעי.

אני נורא שמח

לשמוע תגובה כמו שלך. סוף סוף יש מי לדבר איתו. אני מאוד מאוד אשמח לדבר איתך, אם יש לך אייסיקיו, הנה המספר שלי: 293806000

למעלה