מלכתחילה הועלו תהיות חזקות מאד נגד מינויו החפוז של מופז. מהתחלה הוסבר שישנה בעיתיות בתאריך,שאינו עומד בתקן החוק. אם אתה תומך בעצימת עין קטנה כאן,אתה תמשיך עם עצימת עינים גדולה-שם. חוק הוא חוק-וזהו.
האיש שאת נמנית על המחנה שלו בבחירות האחרונות למרכז. לבנאדם יש תואר במשפטים ואני די תופס ממנו, סמכתי עליו שהכל בסדר, למרות שאני נשארתי נאמן לביבי (על רקע אידאולוגי), בניגוד אלייך שברגע האמת חברת לשרון.
שלמד משפטים לפני 50 שנה?זה הופך אותו בקי במשהו? כמו שהפך את עו"ד מכנס לטהור,,,,,,,,,, אתה מחזיק יותר מדי מתוארים,,,,,, ואני מפנה אותך לתשובתי לגבי "מחנה שרון"-מעולם לא הייתי מתומכיו.
בכל הודעה שלי שנאמרת בציניות או בבדיחות הדעת? מופז התמודד בעקבות יעוץ משפטי שקיבל ממשפטן פעיל. שנית, אני אחזיק מתארים ככל שאני רוצה. אני יודע שיש כאלה (לאו דווקא את, אין לי מושג לגבי השכלתך) שטוענים שזה לא חשוב, מהסיבה הפשוטה שאין להם. בדיוק כמו שהמכוערות טוענות שהיופי לא קובע. זו בעיה שלהם, לא שלי.
השענותו על התאריך הלועזי,פעם-ועל העברי ,בפעם אחרת-כדי להתאים עצמו במידת הצורך,מצביעה על מגמה חשודה. הזהירו אותו-היתרו בפניו על הבעיה-הוא סמך על הטשטשות הענינים. מקובל עליך-סבבה. זה הולם את ההתעלמות מ- מעשיו של שרון ועומרי.
הם יהודים! אתה מדבר עליהם כאילו הם אוייב. ישראל זו הם. הם הקימו ובנו את המדינה הזו. אני בכלל חושב שמופז לא צריך להיות אפילו שר ביטחון, בוודאי שלא ח"כ אבל זה נושא אחר. אגב, לגבי היהודים ואופיים, רחמים? באיזה עוד עם היה קאפו? איפה עוד היו אנשי בונד שהסגירו אחיהם לבולשיביקים? וכן הלאה... זה היהודים! עם חולה, חולה...
הם יריב, לא אויב. אני מכבד אותם כאנשים בודדים, חברים לנשק ובכלל, מה שתרצה. כמפלגה- אני מתעב אותם. הם לא נותנים לי סיבה לנהוג אחרת, להפך הגמור. בקשר לעם שלנו- האמת? אתה צודק. באיזה עוד עם היו כאלה שהסגירו את אחיהם לכובש הבריטי? אצלנו. ומאיזה מפלגה??
אתה בכלל יודע מה זה קאפו, מה היה תפקידו, ואיך התנהגו הקאפואים? להשכלתך, היו קאפואים סדיסטים שניצלו את הסיטואציה והיו קאפואים טובי-לב שניסו לעזור כמיטב יכולתם.