מפלגת הרשע

מפלגת הרשע

רבותי, אתם יודעים כולכם שאני מאמין גדול בשלטון החוק. אבל יש גם מקרים שצריך ללכת לפנים משורת הדין. שאול מופז התמודד לכנסת רק לאחר שקיבל את אישור היועץ המשפטי לממשלה. מה כאב לכם כל כך, אנשי מפלגת העבודה? שבפעם הראשונה בהיסטוריה רמטכ"ל החליט להצטרף לליכוד? זה מה שאכל אותכם והביא אותכם לרוץ לוועדת הבחירות? אתם הוכחתם לי היום את מה שאני יודע כבר מזמן: אינכם אלא חבורת אנשי זדון אטומי לב וצבועים. מפלגת הרשע. אל תתפלאו כששונאים אותכם. אל תתפלאו כשאני אומר שתשכח ימיני אם אצביע לכם. התכונה הכל כך חזקה של העם היבודי, מידת החסד והרחמים, אינה מצויה אצלכם בגרוש. הוכחתם זאת בעבר, והוכחתם זאת שוב היום. דרך אגב, אני מרשה לעצמי להכליל, כי איש מכם לא מחה כנגד המהלך המלוכלך הזה שלכם, שבתלמוד קוראים לו: מידת סדום, ואתם באמת ראויים לכינוי זה.

pilovich shahaf

New member
מופז יהיה שר בטחון על אפם ועל חמתם!

ראש הממשלה יש לו את הזכות למנותו, מה עוד שהוא אמר זאת עוד לפני בחירתו של מופז...@

pilovich shahaf

New member
אני חשבתי להצביע שינוי...../images/Emo88.gif

אבל לאחר שראיתי את המודעה הראשונה שפורסמה בכלל ואת השניה שלעיל, החלטתי שטעיתי, וששינוי לא תוכל לאחד את עם ישראל, ולהקים בית משפט חוקתי שיענה על כל הצרכים של עם ישראל, ומה לעשות עם ישראל, העם היהודי יש לו מורשת ודת, ואם את זה טומי רוצה למחוק, אזי יש לנו בעיה, לדעתי זה יהיה חיסולה של מדינת ישראל כעם היהודי...!! מה הבדל בין טומי לפיד "יוסי" ליוסי שריד, יוסי ביילין, יוסי סביר...אין הבדל....!!

pilovich shahaf

New member
תשמע אני עוקב בצמוד לפורום שינוי...

ואף מדבר עם המנהלים, אני מודה טעיתי וחבל, חשבתי שטומי לפיד יעשה באמת שינוי שאני מאמין בו...!! דבר נוסף למה שלא נדון כאן בפורום הליכוד, עד רבה לדעתי זאת תהיה במה הרבה יותר אוביקטיבית לדבר ולהתדיין בה, מאשר בפורום שינוי ששם וזה לגיטימי שומרים על האינטרס. לכן אתה מוזמן להתדיין כאן...@

פילוביץ´, ברוך שובך

אני פונה אליך להצביע ליכוד ואחרי הבחירות להצטרף למאבק לשינוי הליכוד מבפנים.

pilovich shahaf

New member
הבגיניסט כל יהודי שמדינת ישראל../images/Emo104.gif

יקרה לו או לה, חייב להצביע ליכוד, ולהחלטה הזו הגעתי רק לפני שבועיים בלבד, וכמו שאמרת ידידי הבגיניסט, נפעל מבפנים "לשינוי" הליכוד, ותאמין לי שהפעם אנחנו נעשה וגם נצליח, כי השיטה רק ליחכה את קצוות הליכוד להבדיל אלף הבדלות מהשמאל הקיצוני: אבודה, שר"צ ושיסוי, אשר מאיימים בחיסולה של מדינת ישראל כמדינה בכל ועלך ערכיה היהודיים בפרט...!! שלא תבין לא נכון, יש לי בקורת קשה ונוקבת על הליכוד, אבל העם בישראל חייב לתת מנדט חזק, רחב, ארוך וגבוה.."תלת מימדי", בכדי ליישר פעם אחת ולתמיד את "הטרור"="השמאל הקיצוני", ורק כך נוכל לאחד את העם הז תחת דיגלו בכלל ולהוציאו מהגלותיות בפרט...!! אני מצביע ליכוד !!

שינוי זה שמאל קיצוני? ../images/Emo6.gif

אתה חסר תקנה

רגע, איך שרון ימנה אותו לשר ביטחון?

הרי שרון אמר שהוא לא ימנה לשר מי שמתנגד למדינת מחבלים, ומופז הביע התנגדות למדינה כזו. איך יוכל שרון לקיים את שתי הבטחותיו - 1. למנות את מופז, 2. לא למנות מי שמתנגד למדינת מחבלים - בעת ובעונה אחת?

Roobie

New member
לא הגזמת קצת?

גם התנועה לאיכות השלטון אמרה שיש משהו מסריח בזה ששאול מופז מתמודד לכנסת. לא שאני תומך של מפלגת העבודה, אבל מה שהם עשו סביר לחלוטין. לחלוטין. אני חושב שזה פשוט ניסיון להסיט את תשומת הלב ממה שהולך בליכוד - רשע זה עוד מילה יפה בשביל זה.

ידידי, הפעם אני לא חושב שהגזמתי

אם לא היה אישור של יועצים משפטיים, אני הייתי מתנגד בכל תוקף להתמודדותו. מה שהמערך עשה זו קנאה, צרות עין, ובמילה אחת מבחינתי- רשעות. אני אכן סמוך ובטוח שלרב האנשים ההתבטאויות שלי יראו חריפות, וזה לגיטימי לחלוטין. אני בכל זאת עומד מאחוריהן.

masorti

New member
בגיניסט ידידי, אתה טועה...

מי שאשם בבזיון הוא מופז עצמו ויועצי האחיתופל שלו. נקדים ונאמר שאני מתומכי צירופו של מופז לליכוד ורואה בו רכש מוצלח (ולכן גם אין לי כלום נגדו). אבל מה לעשות שהחוק היבש כנראה אינו מאפשר למופז להיכנס לכנסת. ענין של עיתוי. כנראה שכמה מעסקני הליכוד (שהתיחמון הוא לחם חוקם) יעצו למופז עצת אחיתופל להיכנס לרשימה לכנסת מתוך הנחה ש... "יהיה בסדר", "נסדר איזו קומבינה", "השופט לא ישים לב", "נעבור את הגשר כשנגיע אליו", וכו´ וכו´. משהו בנוסח הישראלי המקובל שחציו תיחמון יזום (על גבול החוק) וחציו פארטץ´ הבנוי על ההנחה שהכול יסתדר מעצמו תוך כדי תנועה. אז אילו אנשי העבודה היו סופר-ג´נטלמנים, הם היו מעלימים עין ומופז היה נכנס איכשהו לכנסת בניגוד ללשון החוק. אבל מה היה המסר הציבורי?... שהחוק הוא המלצה בלבד שראוי להתייחס אליה בבוז ובקריצת עין. הרי רק "בוק" מושלם ייתן לחוק להפריע לו להתקדם בחיים. אז מה לעשות שהחיים קשים, והפוליטיקה אכזרית, ו"שיטת מצליח" לא תמיד מצליחה. חבל על מופז שנגרר לתוך הסרחון, אבל במקרה הזה אין לך מה להלין על שמפלגת העבודה מנצלת את זכותה לתבוע את יישום החוק. נ.ב. תהיה סמוך ובטוח שבני בגין לא היה מעלה על על דעתו להיכנס לכנסת במצב משפטי שכזה, ולו רק כדי להימנע ממראית-עין של התנהגות לא הולמת.

אין שלום לרשעים

מופז לא היה אמור לרוץ לכנסת בהתחלה. לפתע הגיע אישור היועמ"ש רובינשטיין- שלפי פסיקת ביהמ"ש העליון יש לו מילה ויותר מכך בפרשנות החוק בישראל. זה מה שאני יודע. מכאן ואילך זו התפלפלות משפטית, לכאן ולכאן. רובינשטיין הוא משפטן לא פחות טוב מחשין. לא היה כאן שום עניין של חיים ומוות. להפך: טובת המדינה מחייבת ששר הביטחון יהיה גם ח"כ. אבל את מפלגת הרשע זה לא מעניין. טובת המדינה מהם והלאה. הם יעשו הכל כדי לפגוע במי שגזל להם את שלטון הנצח שלהם. אני מתעב אותם ומודה כל יום לאלהים שאין לי חלק ונחלה עימם.

למעלה