מפלגת העבודה

Haemek

New member
ועכשיו יש גדר ובכל זאת יש נפגעים

בחבל עזה כמובן. פצמרים וקסאמים. זה היום. מחר יהיו להם קטיושות (אחרי שנצא כמובן ולא נוכל לפוצץ את המנהרות היותר רחבות שיבנו). איפה תעזור הגדר? תגיב.

EverMan

New member
הנפגעים בחבל עזה.

לא מחוצה לה - מחוץ לגדר. ומבחינתי אחרי שיוצאים משם להחריב ולהשטיח עם מטוסים כל שטח בנוי שיחשבו לירות ממנו קסאמים.

Haemek

New member
שני הפעוטים שנהרגו לא מזמן

אם באמת תעצום את העיניים טוב טוב, חזק חזק, תוכל לחשוב ששדרות נמצאת מעבר לגדר. אפשר לראות זאת כך, ביחוד אם אתה מיצג מפלגה שברק זכה שם עכשיו במשהו ששונה מאפס (ואני באמת לא מתכוון לפגוע, אני פשוט כועס) וברצינות: חוט הכסף הוא להראות להם שיבינו שלא ניתן לגרום לנו להגיב כתוצאה מלחץ, אסור לנו. המנהיגים שלנו (החל מפרס בעיסקת גיבריל) כנראה ששכחו כלל בסיסי זה וההתנתקות של שרון תעיף אותו לאותו פח נשכח בהיסטוריה כמו שהעפנו את ברק. אני כבר לא אבחר שרון, כמו שלעולם לא אבחר ברק.

Haemek

New member
אל תבלבל לו את השכל עם עובדות

הפצרים והקסאמים לא באמת קיימים, לפחות לא באמת שלו. כי מה יגיד? שאין לו ולמפלגה אותה הוא מיצג ולו גרם של מושג איך אוכלים את זה? עדיף להדחיק ולשכוח, ואז אפילו הנסיגה מלבנון מקבלת נופך קסום (אז מה אם 3 מחיילינו נחטפו, ונרצחו כשידיהם כפותות? העיקר שיצאנו מלבנון).

שרון בהחלט אשם !!!....

הוא אשם במחדל האיום והנורא שניקרא "מבצע שלום הגליל" שגרר אותנו ל 17 שנה של התבוססות בבוץ הלבנוני ואיבדנו את טובי חיילנו שם (מעל 1000 חילים) ובסך הכל בשביל מה?.... מה הרווחנו מזה ששהינו בלבנון והפכנו אותה לויטנאם שלנו? אז כן, שרון א ש ם במלחמת לבנון - הוא זה שקרם את המזימה ו"עבד" על ראש הממשלה דאז (בגין) ויש לכך עדויות (אפילו בגין בעצמו אמר כשפרש "סובבוני בכחש"...) וכן, שרון אשם גם בטבח בסברה ושתילה ושרון אשם במותו שלא לצורך של כל חייל באשר הוא ...

Haemek

New member
אני אסביר לך במה שרון אשם

הוא העיף את הפתח מלבנון, דבר שהפסיק את הנפילה של קטיושות בקרית שמונה והצפון. הנקודה שאז בדיוק מפא"י הפסידה את השלטון (השלטון שאלוהים בכבודו נתן לה על כל ישראל לעולם ועד) והיא ובאי כוחה בכוחות הבטחון (ורובם היו אנ"ש של מפא"י) עשו כל מה שאפשר, אבל כל מה שאפשר להכשיל את הממשלה הנבחרת, בין השאר מריחת הידיעות על מה שקורה בסברה ושתילה. מפא"י תאבת השלטון לא חששה מפגיעה בכל דבר שחשוב לישראל, כולל זריעת שקר וסילוף וכחש ומרמה, כולל עידוד תופעות זרות לישראל כגון עידוד הסרבנות וחוסר הרצון לשרת, כולל זריעת דמורליזציה בצבא (באמצעות המפקדים, אנ"ש של מפא"י), כולל עידוד האויב לתקוף. הכל להוכיח שהממשלה החדשה לא יכולה לשלוט וכך לקבל בחזרה את השלטון. הנקודה שכשהשלטון היה בידי מפא"י פה ושם, גם מפא"י לא יצאה מלבנון, כי לא כך יוצאים. שרון? שרון תמיד היה הפעיל והאגרסיבי ותמיד ידעת שכשהוא בסביבה, כל המתעמר לישראל ישלם בריבית דריבית. הבעיה היתה לא בשרון. הבעיה היתה בתאוות השלטון הבלתי ניתנת לשליטה של מפא"י, לה אנו עדים אפילו היום, תאווה שהמפלגה תעשה הכל, אבל הכל הכל, אפילו לפגוע ולהרוס את ישראל, אם היא לא תהיה בשלטון. שרון אשם בסברה ושתילה? אתה עדיין מדקלם את הסיסמאות הנבובות של התקשורת (אנ"ש של מפא"י) מאז? אגב: אנ"ש זה "אנשי שלומינו", אלה שיש להם צטל'ה קטנה מהמפלגה שהם בסדר, שהם משלנו. בתקופת מבצע שלום הגליל כל כוחות הבטחון היותר חסויים היו מורכב מאנ"ש. תשאל מי הכשיל את מניעת הרצח בסברה ושתילה? מי לא דיווח שזה קורה?

EverMan

New member
חחחחחח

שכחת את הישיבות של זקני ציון (שגם הם מורכבים מאנשי מפא"י) איזה סרטים. אתה בטח משלם הון עתק חשבון חשמל על המקרן הפרטי שמופעל לך בראש.

למה שרון נכנס ללבנון? אתה יודע?

סתם כי בא לו? שרן הציע לפני כ17 שנה לצאת מלבנון אבל הממשלה לא הסכימה-למה? רבין לא הוציא אותנו מלבנון ובטח לא פרס אז שרון אשם? כשברק ברח מלבנון נרצחו 3 חיילים ועוד כמה אזרחים והקטיושות התקרבו מרחק יריקה מהגבול מי מת בסברא ושתילה? מה קבע בית המשפט שאתה קובע פה דברים על דעת עצמך? זה כמו שאני אגיד שרבין אשם בפשע אוסלו (למרות שלא הייתה עוד ועדת חקירה לצערי)

אשרת

New member
מה אמר בית המשפט לגבי מה?

שרון נמצא אשם בבטח בסבירה ובשתילה על ידי וועדת חקירה ישראלית-יהודית!! (אני מקווה שזה נותן הכשר ללגיטימיות,) שרון בזמנו הגיש טביעת דיבה נגד עיתון הארץ , על כך שהוא ניסה לשכנע את בגין להשאר בלבנון. חדשות חדשות-- שרון הפסיד במשפט הדיבה. קרי: שרון רימה את בגין וניסה בדרך עקיפה לגרום לבגין להשאר בלנון. היינו צריכים לגמור ולצאת, ולא להתובסס שם שנים ולהקריב מאות חיילים בגבול לבנון. וזה גם נחמד להתעלם מהעבודה, שמאז היציאה מלבנון - הגבול שם שקט יחסית. מספר ההרוגים שלנו שם , ירד פלאים!!!!!! כנ"ל לגבי מספר הקטיושות והנזקים. וכל זה בניגוד למה שאנשי הימין, בעלי אהבה גדולה לאדמות זרים, ניסו להעביר. לעיתים, המציאות מותחת בפניהם של אנשי הימין, שחושבים שהם יודעים הכי טוב מכולם, מה טוב למדינה ומה לא (הם גם בטוחים שלהשאר בשטחים, לשלוט על עם אחר, בלי לתת לו זכויות מינימליות, זה משהו שמאוד אבל מאוד מועיל לעם היהודי אשר יושב בישראל)

ירד אך לא נעלם

קטיושות עדיין מגיעות לאיזור הצפון זה שאין נרצחים זה אומר שהכל בסדר? אם שרון כל כך אשם מה הוא עושה בראשות המדינה??? אולי באמת היינו צריכים לגמור ולצאת אך רבין ופרס לא חשבו ככה

אשרת

New member
לגמור איך בדיוק?

על ירי רציחתם של אנשים שלא עשו לנו דבר? לא כל ערבי הוא מחבל. ולא, זה לא נפסק לחלוטין. וספק אם זה יפסק אם אי פעם. ואם נצא מנקודת הנחה שזה לא יפסק, מה עדיף הרוג -שניים למשך X חודשים, או עשרות הרוגים מינימום כל שנה? מה עדיף, קטיושה אחת במשך זמן ארוך, או כל יום להוריד את תושבי שלומי וקרית שמונה למקלטים? בכל מקרה, הנבואה של אנשי הימין לא התממשה. וכמו שאמר אחד מכותבי הפורום הזה- שיאכלו עכשיו בשקט את הכובע שלהם. מה הוא עושה בראש המדינה? האמת - שאין לי מושג. לא יודעת איך אדם שנאסר עליו להיות שר בטחון יכול להיות ראש ממשלה, כנראה , שגם פה, האופי הישראלי , המתחכם, נכנס לפעולה!

למה שנרצח אנשים שלא עשו לנו כלום?

מה אנחנו? ערבים? לא כל ערבי הוא מחבל אבל כל ערבי הוא תומך טרור כל עוד לא הוכיח אחרת כל ערבי הוא בהחלט מחבל בפוטנציה מה שעדיף זה שהערבים יפסיקו לרצוח יהודים

אשרת

New member
...

אתה מוכיח בדיוק מה שאני אומרת.. "מה אנחנו ? ערבים? --> מה רע בלהיות ערבי בדיוק? יש שם איזה גן שהופך אותם למוטיציות או משהו כזה? יש לך הכשרה בגנטיקה שאתה מביא דברים כללו? מה שעדיף--> שתפסיק להוציא מהמקלדת שלך הצהרות גזעניות חסרות בסיס!

בואי נשאל ככה

איזה דת הכי מאופיינת בכל פיגועי הטרור בעולם? מי מעורב הכי הרבה בטרור העולמי? מי רוצח הכי הרבה בעולם? אז נכון שאיסלאם הוא לא בהכרח שייך לערבים אבל הזכויות הבלעדיות של האיסלאם נמצאות בידי העולם הערבי

youvall

New member
אוקיי...

אני מבהיר-אני לא מצדיק ולא מנקה את האיסלם כרגע מהאחריותו לטרור... אבל... במשך מאות שנים, הנוצרים היו הרוצחים בגדולים ביותר בעולם(החל באינקוויזיציה הספרדית ועד השואה שנוהלה ע"י גרמנים-נוצרים ופולנים-קתולים)...זה לא הפריע דווקא לימין הישראלי להתחבר לנוצרים האמריקאים, נכון?!? במשך מאות שנים האיסלם הייתה דווקא הדת הכי סובלנית ליהדות(החל בספרד המוסלמית של ימי הביניים ועד התעוררות לאומית ערבית-מוסלמית במזרח התיכון)...זה לא מפריע לימין הישראלי להגדיר את האיסלם כדת רצחנית, שונאת אדם ותאוות דם, נכון?!? סתם, חומר למחשבה...

בכל זאת

אנחנו מדברים על התקופה של ה50 שנה האחרונות ואגב הימין בקשר עם הנוצרים? כלומר השמאל לא בקשר איתם? השמאל לא מחובר לנוצרים לדעתך? אני מבין שוענונו הוא ימני?

Haemek

New member
יש לך שם של צדקנית ודייקנית: תדייקי

"שרון נמצא אשם בבטח בסבירה ובשתילה" במה הוא נמצא אשם? המשפט שלך מטעה בכוונה! זה בדיוק המשפט שנוגן שוב ושוב ליחצנות לשמה: "שרון אשם ברצח בסברה ושתילה" אבל זה לא נכון! שרון נמצא אשם כאחראי מיניסטריאלי שהיה אמור למנוע וששלא דאג לכך שזה לא יקרה. זהו. זה הכל. שרון לא רצח איש ולא הורה לרצוח איש ואם תגידי אחרת תהיה לי (וגם לשרון) הזכות לתבוע אותך על הוצאת דיבה. וכאן אני מחזיר אותך להודעה המקורית שלי לעיל: איך זה שהוא לא ידע? אולי אנשי שלומה של מפא"י בכוחות הביטחון לא טרחו להגיד לו? אולי ניסו להפיל אותו? אחר הכל, הוא לא ממש היה בשטח, מי שהיה בשטח היו המפאיניקים ש"שרתו" בכוחות הביטחון... ומה הסיבה שלהם ששרון יצליח במשהו? הרי מפא"י עשתה אז הכל כדי להכשיל את הממשלה הנבחרת, אבל הכל (כמו שהיא עושה היום עבור שיירי שררה ששרון זורק לפני אפה, והיא מלחחת).

אשרת

New member
אני לא צדקנית ולא דייקנית בהכרח.

אבל אתה יכול להוכיח לי שלא נאסר עליו להיות שר בטחון?! או שגם זה איזו קונספירציה של השמאל??? אני לא אמרתי שהוא רצח!! לא אמרתי שהוא לחץ על ההדק! הוא נמצא אחראי על זה, ונאסר עליו להיות שר בטחון.. זה הכל. ואגב, אתה כמובן יכול להגיש נגדי איזו תביעת הוצאת דיבה שאתה רוצה. וגם שרון אגב, אם הוא נכנס הוא יכול להגיש תיבות דיבה נגד מי שהוא רוצה, לגבי המשפט שהבאתי. אתה בא לאדם הלא נכון אני בסך הכל העלתי פה נקודה, ששרון הגיש תבית דיבה נגד עיתון הארץ, ולא זכה , זה הכל.

למעלה