מפלגת הסבתות

EverMan

New member
אני עוד לא עשיתי צבא.

רק שמה לעשות - צעירים בדר"כ חושבים מהלב ולא מההיגיון. הרבה יותר כיף אחרי פיגוע לצעוק מוות לערבים במקום לחשוב איך לסיים את הסכסוך. במקום שהם ילכו ויצביעו לסוף לסכסוך , הם ילכו ויצביעו המשך הסכסוך. אחרי צבא הם רואים את התמונה כמו שהיא. שהם צעירים כל מה שהם זוכרים ורואים - זה את תקופת שרון - הם לא זוכרים שיש תקופה אחרת. לא הרבה כמוני טורחים ונכנסים לפוליטיקה ולומדים.

EverMan

New member
איך אני יכול ?

יש לי מספיק חברים שמשרתים והשהשתחררו שאומרים : אחרי שיצאתי - אני מבין למה צריך לסיים את הסכסוך הזה. אחרי שיצאתי - אני מבין למה אני צריך עזרה לפרנס את עצמי. אחרי שיצאתי - אני מבין למה אני צריך מצב שיגרום לי לא לעשות מילואים.

EverMan

New member
איך אני יכול ?

יש לי מספיק חברים שמשרתים והשהשתחררו שאומרים : אחרי שיצאתי - אני מבין למה צריך לסיים את הסכסוך הזה. אחרי שיצאתי - אני מבין למה אני צריך עזרה לפרנס את עצמי. אחרי שיצאתי - אני מבין למה אני צריך מצב שיגרום לי לא לעשות מילואים.

EverMan

New member
שתהיה צמיחה ?

צמיחה לא מגיעה מאפס ... החוסר שוויון יפתר רק על ידי מפלגות חברתיות. כמו מרצ והעבודה. העבודה נלחמת לא פחות משינוי בכפייה הדתית - רק שהיא לא שמה את זה כגולת הכותרת ובטח לא כהדבר היחיד בו היא נלחמת. עזרה לעצמאים והורדה במיסים מתבצעת כאשר פשוט טוב במדינה. זה דבר סביל.

EverMan

New member
מי הצביע והפגין נגד חוק טל ?

מי זה שדיבר כל היום בכנסת ועשה סיבובים במזנון ובסיעות למיניהם ושכנע ? שינוי ? לא ולא ! רק העבודה ! מי ניסה לפרק את משרד הדתות? מי ניסה למנוע את מעבר הכסף למעיין התורה בתקציב ? בבקשה - לפחות תדע. וכן , זה דבר סביל , אם המשק בעליה - אפשר להוריד מיסים. במצב כיום - אי אפשר.

EverMan

New member
תפסיק לבכות לקיפוח.

בעבודה לא חושבים על עדות , חושבים על דרך. פואד עף בגלל שהוא לא קיים אידיאולוגיה. נקודה.

ממש ממש לא נכון.

מפלגת העבודה לא קיימה שום הפגנה נגד חוק טל. את ההפגנות קיימו תנועת "בלת"ם", שינוי ו"נוער שינוי", משמרת מחאה של מר"צ ואת העבודה לא ראו ולא שמעו. מי ניסה למנוע את מעבר הכספים לחרדים? שינוי ומר"צ מי ניסה לפרק את משרד הדתות? ברק - ואם הוא היה מכניס את שינוי לקואליציה במקום את החרדים הוא עוד היה מצליח. ואת זה אומר לכם ימני שמצביע לליברמן.

גרומפי

New member
מפלגת הסבתות

למה לעזאזל להצביע עבודה??????? תראו את הסקרים היחידים שמצביעים לעבודה אלה סבתות בגילאי 60 פלוס! כל הצעירים כבר עברו לשינוי או לליכוד או לאנשהו על כל 100 אנשים בגילאי 18-27 רק 5 מצביעים עבודה!!!!

EverMan

New member
העבודה לא היו שם ?

דווקא תפסו אותנו לא מעט בחדשות. נוער העבודה הפגין בחוץ , וחברי הכנסת שלו עמלו קשות בפנים. "שינוי ונוער שינוי" ממש ... זה כמו שתגיד מרצ ונוער מרצ.. זה אותה תנועה. זה אותם אנשים. והכמות מפגינים משינוי הייתה חצי מנוער העבודה. מי ניסה למנוע את המעבר ? יוסי ביילין שר הדתות דאז , וברק שתמך בו בכל דרכו וכנ"ל כל חברי העבודה. להגיד שאם ש"ס הייתה יותר קטנה זה מצויין. אז אל תצביעו לש"ס. אבל זה לא תירוץ לתת קולות לשינוי.

ממה לא נכון

צריך להזכיר לך את ההפגנה הגדולה של שינוי בפתח הבקו"ם? צריך להזכיר לך את משמרת המחאה של מר"צ? צריך להזכיר לך את ההפגנה של 2000 אנשים של תנועת בלת"ם ברחבת המוזיאון בתל אביב? אתה דמגוג שמנסה להסתיר עובדות, להאדיר שיחים ולצמק גבעות.

EverMan

New member
יש להזכיר לך

את ההפגנה של התעוררות בבוק"ם שהעבודה היו שם ? יש להזכיר לך חלוקה של פליירים מעוררים שחילקו נוער העבודה ? זה שאנחנו הפגנו עד שעה 5 נגד החוק בכנסת (השעה בה הוא עמד לעבור) זה שיש עוד אנשים שפעלו במקביל - לא מעיד על דבר. אבל אתה מעדיף לדבר דמגוגיה. לא מוכיחים שאדם לא עשה כלום ע"י זה שהוא מראה שאחרים כן עשו. וכן - הייתה בתקופת פואד בעיות רציניות עם העבודה. העבודה כבר לא תחת פואד , היא תחת אדם אחר - אין את המשבר האידיאולוגי הזה יותר - ובתקופת ברק היא פעלה בצורה מצויינת. דמגוגיה במיטבה !

EverMan

New member
למה ? כי הסקרים אמרו ?

למה לעזאזל ? תקרא פה את האידיאלוגיה - תקרא את המצע - תראה מה עשינו בכנסת. ורק אז תגיד למה. לא בוחרים מפלגה בגלל סקרים ! בוחרים בגלל דרך ואידיאולוגיה !

EverMan

New member
כולם מצביעים עבודה.

רק שהצעירים עדיין לא יודעים מה טוב בשבילהם. שיעשו צבא - אז הם יצביעו עבודה.

התנשאות מופגנת

לא יודעים מה טוב בשבילם. גם ביגלאי 20-30 העבודה לא חזקה. פעם העבודה היתה חזקה גם אצל הצעירים. היום העבודה לא רלבנטית. בעתיד אולי העבודה תשוב ותהיה.

EverMan

New member
העבודה בשכבות הביניים עדיין

שולטת. עיקר הבעיה היא מחסור בהסברה בשנים האחרונות. הדור המצביע היום - לא זוכר את פרס , הוא לא זוכר את רבין. הוא זוכר את ברק הסוף ואת פואד. לכן זה לא רלוונטי - ואני מבין אותו. אבל הוא צריך לזכור מה היה לפני כן , ומה יש היום.

ronen1981

New member
האבודה תעלם מהמפה הפוליטית.

שינוי תתפוס את מקומה כמפלגה השניה בגודלה תחילה ואח"כ כמפלגת שלטון. (חלה מהכנסת ה17)

החולה במצב קשה

אני עוד לא קבעתי את מותה של מפלגת העבודה. היום יותר מתמיד העבודה לא רלבנטית. צריך לזכור שגם אחרי בחירות 99 הליכוד לא היה רלבנטי. השאיפה שלי שבכנסת ה 17 מפלגת השלטון תייצג את מה שאני חושק בו, שכיום אני מוצא את זה בשינוי.

EverMan

New member
זה מה שאמרו אחרי המהפך !

זה מה שניבאו לליכוד ב99 ! זה מה שעשו כל בחירות אפשריות. אף אחד לא נעלם. אף אחד לא יעלם. ושינוי בבחירות תקבל את ה8 מנדטים שלה מאחורי מרצ עם 9-10. הבושה שנקראת שינוי לא תהיה ולו לשניה אחת מפלגה שלטון. ואבוי לישראל אם מפלגה ללא מצע מדיני אמיתי , ומצע ביטחוני אמין , ומצע כלכלי-חברתי כלשהו מלבד כניסה בחרדים ודאגה לשכבות הגבוהות של החברה. זה מה שחסר לנו ! לא יקרה - ולא יהיה !

ronen1981

New member
אני לא ניבאתי לליכוד דבר שכזה.

מי שנבא דבר זה , לך אליו בתלונות ורצוי שתזכור שאין מה לבנות על השיפוט הפוליטי שלו הדבר היחידי לגבי הליכוד שהיה ברור זה שהיא תענש בכנסת ה15 על כך שביבי היה ראש ממשלה שלה בכנסת 15. אם נזכור עד המהפך הידוע מפא"י היא שהיתה מרכיבת הקוהלציה תמיד וראש הממשלה ממנה ומאז שנתן המהפך ראש הממשלה בגדול התחלף בין ליכוד לעבודה. עכשיו צפוי (בכנסת הבאה במידה ואכן יקרה מה שאני סובר וזה שינוי בממשלה.) מהפך נוסף ואז תראה שמידי פעם ראש ממשלה יהיה משינוי לפעמים מליכוד ואם העבודה תצליח אה אולי בתדירות נמוכה כשהעבודה הולכת ונחלשת. כעת אפילו הסקר הכי לא מחמיא שראיתי אני (וראיתי המון ) נותן לשינוי 10 מנדטים כאשר רוב הסקרים באופן עקבי יותר משנה נותן לשינוי 12 מנדטים (וגם יש סקרם שנותנים 13 מנדטים.) ואני מעריך שנגיע אפילו ל15 מנדטים.

למעלה