מפלגת המילואימיניקים

מפלגת המילואימיניקים

בבחירות הבאות, הלהיא שישב את לב הישראלי תהיה מפלגת המילואמיניקים. יהיו שם חברה טובים שיהיו בעד שנוי, ורפורמה, ושהכל יהיה בסדר, בעד חינוך, ובעד הגדלת תקציב הביטחון אבל בלי להוסיף כסף תוקיצוץ ה"שומן" . הם יקבלו 12 מנדטים ויהיו "הפתעת הבחירות" וכמו רפ"י, ד"ש, שינוי, צומת, הדרך השלישית, מפלגת המרכז, מפלגת הגמלאים, קדימה, וכמו הלהיט התורן שיחליף אותם, יעלמו גם הם תוך ארבע שנים

סאקרה

New member
רגע,לפני הבחירות,אפשר לחתום על זה

עצומת המילואימניקים. ואני חוסכת לך תגובה,פגע, יודעת שאתה לא חותם על עצומות,אלא מעדיף לכסח גדרות ולפלוש לחופים.. במקרה הזה אולי תעדיף לעלות עם המרכבה 3 הלא ממוגנת על משרד ראש הממשלה...

במקרה זה

אני מעדיף לא לחתום מסיבה אחרת: את מה שצריך לדעת נדע עד הבחירות, עם או בלי ועדות. ואיני בטוח מה מזיק יותר: אולמרט, פרץ וחלוץ בתפקידיהם הנוכחיים או עוד ממשלה אחת שלא מתקרבת אפילו להוציא את ימיה. ככל שהבחירות קרבות זו לזו, כך מתקרבות הבחירות האחרונות.

כי היה לי חבר בת-ימי../images/Emo190.gif

הוא היה החבר הראשון שלי. היינו ביחד שלוש שנים, למרות (או בגלל) שאבא שלי הזהיר אותי שלא כדאי לי לצאת עם אף בחור שגר מדרום לירקון.
אחרי כמה שנים, לאחר שהבחור סיים תואר שני בהנדסה ומכר את חברת ההייטק שהקים, אבא שלי פגש אותו בסקווש. ואז הוא שואל אותי "תגידי, למה בעצם לא התחתנת איתו?"

mucool2

New member
אני מנחש שהוא גם עבר לגור

צפונה מהירקון באיזשהו שלב.

Sea Urchin

New member
איזה 12 מנדטים ואיזה נעליים?

יש בכלל מספיק אנשים שעושים מילואים בשביל מנדט אחד?

למעלה