מפלגה חדשה

מפלגה חדשה

בימים אלה של הקדמת בחירות החלטנו לעשות מעשה להקים מפלגה שתעלה את המודעות ל: גרושים גרושות, פרודים פרודות, נשואים לא מאושרים והאג'נדות החברתיות. המצע שלנו: קיצור זמנים ברבנות פתיחת מקומות בילוי נוספים הסדרי ראייה משופרים והורדת מחירי הביביסיטר שם המפלגה: גוג ומגוג פתחנו עמותה לתרומות בשם: יד לגרוש תרומות ומתפקדים מא לפנות לאתר האינטרנט שלנו לקבלת פרטים

° זואי °

New member
חחחחחח

סליחה, באמת סליחה, אני בטוחה שאתה רציני, אבל הנוסח... הנוסח מצחיק.

90% מקולות הבוחרים

הם או גרושים\גרושות פרודים פרודות ונשואים לא מאושרים (מי מכיר נשואים מאושרים שירים את ידו)

malka3

New member
../images/Emo45.gif מארגנת חוג בית.. ותורמת את

הרכב להסעות לקלפי

ב ו ע ו ת

New member
בחירות

עם כל הכבוד לך ולקרירה הפוליטית החדשה שלך (ויש כבוד. נשבעת!), יש לי כמה השגות: א. הכל ענין של בחירות. האם מישהו אשם בבחירות שאנחנו בעצמנו עשינו לעצמנו? בחרנו לא נכון, זו סיבה לתרום לנו משהו?! ב. מצע המפלגה: * קיצור תורים ברבנות - שום קיצור ושום נעליים, צריך להצביע למפלגה אנטי דתית ולהפסיק לעבור שם. * הסדרי ראיה משופרים - אנחנו שבים לסעיף א'. זה נורא תלוי ממי בחרנו להתגרש ועוד יותר תלוי עד כמה ההורים מוכנים להתאמץ עבור שעות הראיה (מרחק, כסף, סבלנות וכיוצא בזה). * מקומות בילוי - אני מבינה שהיית בכולם. * הורדת מחירי הבייביסיטר - על שום מה? מישהו צריך להתפרנס פה וזה יוצא אפילו פחות משכר מינימום. שיהיה בהצלחה בכל מקרה. נעמה

ב ו ע ו ת

New member
כדוגמנית הבית

ידי עמוסות עבודה, פנו אליי גם מש"ס... אני מתלבטת. מה תתן לי אם אסכים? נעמה

פוליטיקאית כלבבי

אך כפוליטיקאית את יודעת שאיני יכול להבטיח שום דבר על כתוב בואי ניפגש ונדון במה יש לי להציע לך

ב ו ע ו ת

New member
אני מתפנה בסביבות ה- 7 למרץ

אפשר לנסות להקדים ולהפגש, אבל זה כרוך בשלמונים... נעמה

ב ו ע ו ת

New member
צוחקת

רק אם הם מהפרדס. ואם אפשר מהפרדס שנושק לטיילת שעל גדות הירדן. אה, ואם אתה כבר עובר שם - יש שם מטע פקאנים עצום, תעשה מערוף ותביא איזה חופניים. מתי נפגשים?

מקפיצים

New member
זה שחייבים להתגרש

דווקא ממי שהתחתנת איתו, זה לא נופל בהגדרה של כפל קנס? תארי לך שהיית יכולה ככה להכנס לאתר גירושין לפתוח כרטיס ולהתגרש (ולהתרגש) כל פעם מחדש עם כל מי שקורץ לך. מקפיצה ...חושבת כבר על סטרט-אפ חדש

חבל שלא חשבת יותר כי זה עסק רציני

1. הורות שווה-משמורת משותפת 2. גירושים אזרחיים מבלי לחכות לחותמת הרבנות 3. עונשים כבדים לבעלים שמשאירים עגונות 4. אבות שאינם משלמים מזונות שנקבעו -עונשים כבדים.. 5. הסדרי ראייה נוחים ועמידה בזמנים לטובת הילד ובטוחה שיש עוד ועוד מה להציע כדי שזה יהיה רציני. ואם יהיה רציני יש לזה סיכוי..גם לחד-הורים..

למעלה