מפיו של גרון עמוק

מפיו של גרון עמוק

היום ישיבת מועצה מעניינת. ועד העובדים זכה בבית המשפט הוצא צו לתשלום 3 המשכורות תוך שבוע ימים העירייה לא הופיע לבית המשפט תודה לזיו, חזור אלינו...

ועוד משהו שהגיע מ...

ביה"ד לעבודה חייב את עיריית לוד לשלם משכורות "צו עשה" כנגד עיריית לוד בעניין תשלום המשכורות לעובדים: בית הדין האזורי לעבודה בתל-אביב פסק חייב את עיריית לוד לשלם תוך 7 ימים את משכורות העובדים לחודשים אוקטובר ודצמבר 2003 ומשכורת חודש ינואר 2004 ynet ביה"ד האזורי לעבודה בת"א פסק היום (ג') , כי על עיריית לוד לשלם לאלתר בתוך 7 ימים את משכורות העובדים לחודשים אוקטובר ודצמבר 2003 ומשכורת חודש ינואר 2004. כמו כן, השופטת וירט-ליבנה, חייבה את העירייה לשלם לעובדיה את משכורות לרבות הזכויות הסוציאליות וכל ההפרשות מידי חודש בחודשו במועד. יו"ר ועד ארגון של עיריית לוד, אבלין דהן, אמרה ל-ynet: "אני מאוד שמחה עבור העובדים כי בית המשפט הורה לשלם תוך 7 ימים את כל המשכורות לעובדי העירייה. אך צר לי מאוד, כי עבור שכר לעובדים צריכים להגיע לבתי משפט, וכי ראש העיר לא מבין שבמדינת ישראל צריך לשלם שכר עבור כל יום עבודה". מההסתדרות נמסר, כי אין יוזמות דומות מצד ועדי עובדי של עיריות אחרות. בשבוע שעבר הפגינו מאות עובדי עיריית לוד מול כלא מעשיהו ברמלה, וביקשו משירות בתי הסוהר לאסור אותם מרצון, כדי שיוכלו לקבל ארוחה חמה וקורת גג. כמו כן, שיגרו עובדי עיריית לוד מכתב לנשיא ארצות הברית, ג'ורג' בוש, לקראת פגישתו הצפויה בוושינגטון עם ראש הממשלה, אריאל שרון. העובדים ניצלו את העובדה שראש הממשלה, אריאל שרון, אמור להיפגש עם בוש בחודש הבא - בכדי להעלות את המודעות למצבה הקשה של העירייה. במכתבם סיפרו העובדים לבוש על מצוקותיהם

genesis

New member
מה יקרה אם...?

שלום לכם אם כל הכבוד להחלטה האמיצה של בית המשפט לשלם לעובדים את שכרם , הרי ידוע לכל מצבה הכספי העגום של עיריית לוד...? אני שואל מה יקרה אם עיריית לוד לא תכבד את החלטת בית המשפט ...? לא בגלל שהיא לא רוצה לכבד את ההחלטה , אלה פשוט מהסיבה שהיא תגיד שאין לה כסף..? שאלתי היא מה יקרה אז...? אני לא מתכוון למשאלות לב ....אלה ברצינות... איציק

אז שיעקלו את ביתו של ראש העיר../images/Emo70.gif

ואני לא אומרת בציניות אלא בשיא הרצינות. שיקח אחריות על העיר ועל התפקיד שלו. כמו שלי באו כמה פאמים מהוצל"פ ורוקנו ת'בית על חובות הרבה יותר קטנים, יכולים לעקל את בית ראש העיר. עד כמה שידוע לי הבית שייך לעירייה וזהו לא ביתו הפרטי של ראש העיר. כנ"ל לגבי עיקולים אצל חברי מועצה בכירים אחרים בעירייה.

genesis

New member
תשובה לאמא בריבוע...

אני חושב שאת הבעת כאן משאלת לב ..... ביתו של ראש העיר נמצא ברחוב אנ...ואני אישית מכיר אותו כשייך לו לפחות 25 שנה (הוא שכן של דוד שלי). נכון ואני מסכים כי חייבים למלא אחר החלטות בית המשפט ככתבן ולשונן , אבל כאן לא מדובר במקרה של אדם בודד אלא מקרה שבו העירייה חייבת לשלם לעובדיה משכורות מקופה ריקה ומדולדלת . אני חוזר ושואל ... מה יקרה אם העירייה תרצה אבל לא תוכל לעמוד בפסיקת בית המשפט...? איציק

האם אין לעירייה נכסים?

אני בטוחה שיש לעיריית לוד נכסים כלשהם כגון קרקעות שאפשר לעקל ולמכור לגורמים פרטיים עשירים כגון דוד אפל ואחרים דומים לו ואת הכסף שיתקבל לעקל לטובת המשכורות לעובדים.

למעלה