מפיות נייר

מפיות נייר

כן! הזמינו אותי לקורס מלאכת יד. אותי!!! והרי ידוע שיש לי משושים וכנפיים בהחלט לא ידיים. אבל לא רציתי להעליב את המזמינות המתלהבות אז הלכתי. אמרו להביא מפיות גררר מה לי ולמפיות נייר?! בהתחלה גזרתי אותן (בוודאי שלא בצורה מדוייקת) אחר כך היינו צרכות להדביק אותן בתוך כל מיני כלים מזכוכית אממממ אני אוהבת לשתות צוף מכלים מזכוכית שקופה ולא כזו שמודבקות בה כל מיני מפיות נייר. אבל כן, בהחלט, הדבקתי! אחר כך הברשתי עם מברשת ודבק (כמובן שלא רק את המקום המסומן גרררר) אחר כך ייבשתי למעשה התייבשתי ובסוף פשוט נמאס לי!!! נמאס לי לראות את כולם נהנים (לא הבנתי ממה?!) ולראות את כל העבודות המיוחדות של כולן (שלי באמת הייתה על גבול הדמדומים) אז לקחתי לי עוגייה (שגם לא הייתה משהו) וניגבתי את הפה (כייאה) עם מפית חחחחחחח אחת מהמפיות המושקעות שהונחה שם לשימוש (אבל אחר!!!) חחחחחח מפיות נייר. רק טוב!!!

danistar

New member
מממ ומלמדים שם את המשפט הידוע

"במקרה הכינותי מראש" ??

חחח כמו בתיה עוזיאלהלהלה

בדיוק רק שאני לא הכינותי מראש כי: א. אין לי ראש ב. לא יודעת להכין רק טוב!!!

חחחחח מפיות מנייר:)

אני אוהבת אותם אבל לא ליצור מהם:) ואיזה כייף היה לשמוע ולהבין שאני לא היחידה שאין לה ראש וידיים חחחחחחחחחח ולכן המציאו את המשפט צרת רבים...נחמה לטיפשים:) שבת שבתית לכם

חן (*_*)

New member
גחלולה? קורס מלאכת יד?????../images/Emo6.gif

נו, שויין. חחחחחחח.........לא יודעת למה, אבל את ומפיות נייר מודבקות, לא מסתדרים לי כל כך בדימיון. נסי קורס פיסול, הרבה יותר יצירתי ומהנה.

נה נייי נההה נההה נה!!!../images/Emo3.gif

חחח בדיוק כך! זה לא אני ממש לא ולא מבינה מה כל פעם מחדש מישהי מחברותיי היקרות מנסה לשכנע אותי שזה בדיוק מה שנחוץ לי ובדיוק מה שירגיע אותי וזה מוציא ממני גרררררררררר את כל העסבים חחחחח ואני משמיעה קולות של קטר רבת וכולם צוחקים ופיסול??? חנילה הפעם האחרונה שניסיתי לפסל כד אממממ הוא יצא פיל. זה נחשב??? רק טוב!!!

חן (*_*)

New member
בטח שנחשב. ../images/Emo6.gif

את לא מכירה את הפטנט? כשאת עובדת על היצירה, כל מי שישאל אותך מה זה, תעני לו זו הפתעה. אכ"כ, כשתסיימי, תחליטי למה זה הכי דומה, וכולם יריעו לך על כישרונך הרב. חחחחחחחח.............

יודע ש...

New member
גחלוליתי

הרי סיכמנו כבר לפני שנים שזה זה לא את אז מה העיניין? מה רע בלעשות מיצי צופים ושקיות כוכבים תאמיני לי שווה פי מיליון. מת עליך ככה כמו שאת בלי מפית נייר

למעלה