איייייממממממממממאאאאאאא!!!! (*מאיה בומבילה*) מפחיד משהו!!
I i v g y New member 28/2/07 #32 או מפגש קודם פספסת עשיתי את "היי בנות" ואני מניח שכבר לכולם נמאס לשמוע את זה אבל זה פשוט יצא לי כל שניה חחחח סורי
או מפגש קודם פספסת עשיתי את "היי בנות" ואני מניח שכבר לכולם נמאס לשמוע את זה אבל זה פשוט יצא לי כל שניה חחחח סורי
מ מאיר לבן New member 2/3/07 #38 אוף! אז מקסימום תשחזר את זה רק בשבילי וגם אני עושה "היי בנות" כל הזמן.... ו"שלוש!!!" בערך 50 פעם ביום... חחחח
אוף! אז מקסימום תשחזר את זה רק בשבילי וגם אני עושה "היי בנות" כל הזמן.... ו"שלוש!!!" בערך 50 פעם ביום... חחחח
W white star New member 27/2/07 #7 ../images/Emo54.gif ../images/Emo5.gif איזה יצורים אמא מה קרה, סגרו את הגן?
M m o r r i s s e y New member 27/2/07 #8 ../images/Emo88.gifאמרתי לך שלא עושים ככה לוחשים אתה בקטע ואם הוא עונה אז ... מה אתה שולח ידיים?!?!?! בעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!! גוועלד גועל
../images/Emo88.gifאמרתי לך שלא עושים ככה לוחשים אתה בקטע ואם הוא עונה אז ... מה אתה שולח ידיים?!?!?! בעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!! גוועלד גועל
G GrimBoy New member 27/2/07 #12 זה הייתי אני! אתה כזה מסטול! הייתי צריך מרסס אז הושטתי לך יד שתיתן לי... וגם ביקשתי שתפתח את הדלת שיתאוורר !!! מה אכלת בנאדם?!?!?!
זה הייתי אני! אתה כזה מסטול! הייתי צריך מרסס אז הושטתי לך יד שתיתן לי... וגם ביקשתי שתפתח את הדלת שיתאוורר !!! מה אכלת בנאדם?!?!?!
ק ק ו ס מ ו ל י נ ו New member 27/2/07 #17 זה מזכיר לי את מיסטר בין שהתבלבל עם מישהו במכנסיים, והלך לשירותים להוריד לו אותם...