מפחיד....

Pura Vida

New member
מפחיד....

בחול המועד סוכות השנה - תשס"ד ביקרו ילד ואביו ב-770 זהו ביתו של הרבי מליובאוויטש מלך המשיח האב רצה לצלם את בנו על גרם המדרגות, ליד כסאו של הרבי, המקום בו נהג להתפלל העמיד את הילד, כיוון את המצלמה, בדק שהשטח פנוי ו..צילם שכפיתח את התמונה גילה לתדהמתו את התמונה הבאה... ללא ספק האדם המופיע בצד שמאל זהו הרבי הילד ואביו מוכנים להישבע שרק שניהם היו בחדר אז אני שואל את כל אותם אנשים שאומרים שהרבי נפטר הרבי איתנו או לא?

חנוך671

New member
הרבי? ודאי שהוא

חי. כל בוקר הוא מתפלל שחרית. עונה לשאלות, נותן דולר. יש מי שאומר שהוא נפטר? אותו אחד הוא רוצח...

gil301

New member
עשית לי את הערב חחחחחחח

חוצמיזה חנוך שמעתי שהוא גם עושה הגבה בספר תורה

חנוך671

New member
הרבי? ודאי שהוא

חי. כל בוקר הוא מתפלל שחרית. עונה לשאלות, נותן דולר. יש מי שאומר שהוא נפטר? אותו אחד הוא רוצח...

Rצינית

New member
וואלה במקצועי אני יכולה להקים עוד..

כמה לתחייה. מגניבולים, וכי אתם מאמינים לתמונה הנ"ל?!?!

asaf2000

New member
איפה זה פורסם?? מאיפה התמונה?

ולמרות שזה מפחיד בהתחלה במחשבה שניה אני יכול לעשות בפוטושופ שבמקום הילד יראו אותי ובמקום הרבי שליט"א יראו את אלביס פרסלי...

Pura Vida

New member
רגע רגע רגע.... הבהרות... ../images/Emo42.gif

אני צלם וגרפיקאי, בין היתר, בדיקה מקצועית ומדוקדקת העלתה שאין כאן שום קשר לפוטושופ שימו לב לפרטים הקטנים, למשל הצל על קיר, מדויק ברמה שפוטושופ לא יכולה ליצור שנית, זה לא ממש פורסם מעבר לקהילה החבדית, וצריך להבין שעדויות של אנשים שראו את הרבי ואפילו לא ידעו שזה הרבי מלך המשיח, מתגלות כל יום.. שיהיה לכולנו חודש שכולו ניסי ניסים ובשורות טובות בעזהש"ית

leahle

New member
זה גם לא פורסם בקהילה החבדית

די לקשקש! א. או שזה עבודת גרפיקה אומנותית ביותר ב. או שהילד הזה היום כבר אבא (או מה שלא יהיה...) ג. או... עזוב! מזה משנה, אני לא יודעת מה המטרה שלך בפירסומים האלה, אבל לי מפריע הביזיון שזה גורם לשם של הרבי, לפחות את זה תמנע ממנו...

למעלה