מפחיד לחיות בישראל...

שמאלני

New member
מפחיד לחיות בישראל...

אתמול ראיתי ב-3 לפנות בוקר תוכנית ב-CNN,שידור חי מירושלים עם מייק אנה. זה כתב בין הבכירים בתחנה,מי שעוקב יודע על מי אני מדבר. בתוכנית סיקרו את מה שקורה כיום,בחודש האחרון כל פיגוע שהיה,כל פעולה של צה"ל,ממש לא פסחו אפילו על מקרה מוות אחד. חזרו גם להיסטוריה לעדכן את מי שלא יודע איך הכול התחיל. ברמאללה היה עוד כתב בכיר של התחנה,בשם בן. הוא סיקר מהצד הפלסטיני,איך שהחיים שלהם הפכו לסיוט תחת פעולות צה"ל. בחודש האחרון נהרגו 62 ישראלים,ו-172 פלסטינים. המראות בטלויזיה התמונות בעיתונים מראים לנו שזאת מלחמה,הקולות שאנחנו שומעים נראים לנו כמו מלחמה,אפילו מספר הנפגעים נראים לנו כמו מלחמה. אז למה אף אחד לא מכריז שזו מלחמה? כולם כזה מתנהגים כאילו המצב הזה יחלוף,אין יחלוף כיום אנחנו במלחמה ובמלחמה צריך להכריע. הבעיה שהאמריקאים עומדים לנו עכשיו על הוריד וכנראה שרון יצטרך להוציא את צה"ל משטחי A. אנחנו חסלנו מחבלים,ב-CNN דיווחו כאילו זה פלסטיני שנסע ואנחנו ירינו בו. ואז יראו את הפיגועים שהפלסטינים עשו,ואז שוב מראים מה צה"ל עושה,הפעם הפעולה במחנות הפליטים. מראינים אנשים מהעם הפלסטיני,מראים את הבית שלהם לאחר שצה"ל היה בו. ממש כל הבית מבולגן הכול הרוס,חיילי צה"ל הרסו לו את המנורות שברו את הטלויזיה,ממש פירקו את הבית שלו חוץ מהגג. ושוב יראו את הפיגועים שעושים הפלסטינים,ועוברים חזרה לצד הפלסטיני. מראים טנק מרכבה עומד ומולו ילדים פלסטינים זורקים אבנים,הטנק יורה על איזה בית בכדי להבריח את הילדים. שיבהלו מהרעש,רואים את הילדים בורחים כאילו צה"ל מפציץ אותם. אנחנו נראים כל כך חרא בעולם,אם אני הייתי חי במדינה אחרת הייתי תומך בפלסטינים. לא פלא שרוב העולם תומך בהם,כשרואים ילדים בורחים מטנק,או אישה עם הילד הקטן שלה מציצים דרך הסורגים על הטנקים והחיילים,זה מזיק למדינת ישראל. כאילו אנחנו עושים שם טבח. אני כאזרח שגר במדינה הזאת ויודע שזה לא עד כדי כך נורא לחיות כאן,לאחר שראיתי אתמול את התוכנית התחלתי לחשוש. ומה יגידו האנשים בחו"ל שרואים מה שקורה,אני לפחות יודע מה קורה כאן מי נגד מי,ומי האם האמיתי. הם בנוים על תחנות הטלויזיה אשר מסקרות על אירוע שקורה. אצלנו שמחסלים מחבל,זה מובן מאליו שהוא מחבל. בעולם הוא לא מוגדר כמחבל אלא כפלסטיני,ואחר כך הכתבים אומרים בכתבות שלהם,שמדינת ישראל טוענת שהוא היה מחבל. ואז מראים את המשפחה הפלסטינית של אותו מחבל איך שהם בוכים,וזהו כל מערכת ההסברה של ישראל קורסת. איך אומרים,תמונה אחת שווה אלף מילים.

guypele

New member
לא מעטים המקרים...

שהתרחשו טעויות ונרצח האדם הלא נכון או שהאדם המקורי היה בדיעבד חף מפשע, למשל פעיל השלום הידוע ד"ר ת´אבת ת´אבת. בנוסף, במקום המנהיג שנרצח עולה מחליף, צעיר ומיליטנטי עוד יותר, שממשיך בדרכו ביתר שאת, בנוסף לאפקט המתסיס של אקט ה"חיסול". כך לא נמנעים פיגועים וניצלים חיי אדם, להיפך, כך נמשך מצב "עין תחת עין"- שבסופו כולנו נצא עיוורים. "מדיניות החיסולים" חסרת כל תוקף מוסרי, מוטעית והרסנית. שמאלני - אתה יודע למה אנחנו באמת נראים רע ? לא בגלל זוויות צילום ועיוות עיתונאי (הרבה מהעיתונאים הזרים הם פרו-ישראליים תתפלא). כאשר מסריטים ומצלמים את המציאות כמתבונן מהצד רואים את האמת - ישראל היא כובש אכזרי וגזעני. אקט "הכיבוש" איננו דווקא השליטה בשטח אלא ההתנהגות הבהמית של "גזע אדונים" שמבקש לשלוט ולדכא את האוכ´ הכבושה. את המתיסרים במחסומים, מסורבי המעבר, הרעבים והמיואשים, המופצצים וחסרח הבתים שהרסנו - אנחנו פוגשים אח"כ בנסיבות טרגיות.

MATKAL

New member
ההבדל הוא שבמלחמה אין רחמים....

ואם אתה לא רוצה לראות כל יום בטלוויזה מאות הרוגים הפלשתינאים אז אל תתפלל לשום מלחמה. הרי צה"ל יכול בלי בעיה לשלוף את הפצצות הכבדות שלו ולהשמיד את עזה ג´נין רמאלה וכו´. שנינו לא רוצים שזה יקרה ושנינו יודעים שמדבר כמו מלחמה אין סיכוי לצד שאתה כל כך תומך בו אז בו תשב בשקט ותתפלל שלא נצטרך להגיע בכלל למלחמה. ואל תנסה להפחיד אותי עם מדינות ערב אחרות כי להם איכפת מהפלשתינאים בדיוק כמו שלליברמן איכפת!!!! ואתה יודע בדיוק על מה אני מדבר.

guypele

New member
מה זאת אומרת...

"שלא נצתרך להגיע למלחמה". למה, אין לנו ברירה ? צבאות ערב מזיזים דביזיות לעבר הגבול? או שמא הטרור הפלשתינאי נראה לך כסכנה קיומית איכשהו? ממזמן יכולנו לפעול להרגעת השטח, לפרק התנחלויות, לצאת מיש"ע... שרון בראשות הממשלה מנהל התנצחות אישית עם עראפאת בדרך למלחמה...אין זו מחובת המציאות...צ"הל לא ישתמש בכל אמצעיו הרצחניים כנגד אוכ´ אזרחית בריכוזים עירוניים אחרת נגיע למעמד הבינלאומי של צפון קוריאה.

metal_slug

New member
התפיסה שלך מוטעית,

בכך שאתה מתייחס לחיסולים שאנחנו מבצעים כאל משהו שאנחנו לא צריכים לעשות. אנחנו לא הורגים אנשים קטנים ונחמדים שמלווים את ילדיהם לגן, או שמבלים בדיסקוטק, או שיוצאים לבית קפה במרכז העיר, אנחנו הורגים חארות נושאי נשק, שחרטו על דגלם את השמדת ישראל ואת השמדת היהודים, ועוד הרבה לפני האינטיפאדה האחרונה. לא מוסרי? יכול להיות, אבל גם לפוצץ ילדים בני 17 בדולפינריום הוא לא בדיוק מעשה של אמא תרזה. גזעני? תלוי מאיפה מאתה מסתכל, אבל כמה ערבים נהרגו בפיגועי ההתאבדות? הטרור הפלסטיני לא מכוון נגד ישראלים, הוא מכוון נגד יהודים. 99.9 אחוז מאלה שצה"ל חיסל had it coming.

EverMan

New member
זה לא נכון

ועובדתית מתו כ90-100 ערבים באינתיפדה. מתוך 600. ומתו גם כ50 עובדים זרים.

metal_slug

New member
והנתון הזה נראה לי מופרך לגמרי

אני רוצה שתראה לי איפה בדיוק כתוב שערבים פלסטינאים עשו פיגוע נגד ערבים ישראלים, ביודעין ובכוונה תחילה

EverMan

New member
תחשוב

כל פיגוע באוטובוס היו נפגעים .. בפיגוע בנהריה היו (הייתי שם!) פיגועי ירי בחיילים שחלקם ערבים לי ממש אין כוח לעבור על הארכיונים , אני פשוט יודע שהיו ובכמות ...

metal_slug

New member
אבל הם לא מכוונים כלפיהם

הפיגועים הם לא נגד ערבים. מן הסתם יש גם נפגעים ערבים בחיפה, או ירושלים, הערים מעורבות, אבל לא היה פיגוע אחד שעשו אותו ערבים בכוונה תחילה נגד ערבים. הטרור הפלסטינאי הוא נגד יהודים, ולא נגד ישראלים.

guypele

New member
נניח, אבל...

האם הוכך באיזושהי דרך שבכך מתמעטים הפיגועים ולא להיפך?

metal_slug

New member
האם הוכח באיזושהי דרך שהבלגה

תפתור את העניין? אני דוגל בעובדה הפשוטה ש"הקם להרגך, השכם להרגו". מי שרוצה ומתכנן לרצוח אותנו, ועם כל הכבוד למוסריות ולאתיקה, מגיע לו למות.

metal_slug

New member
מה ציפית לראות שם?

CNN, כמו כל רשת אחרת, משדרת את מה שנוח לכולם לראות. נוח לעולם לראות שאנחנו הכובש הציוני, כי העולם לא אוהב אותנו, וזהו. ו-CNN זה לחלוטין הרע במיעוטו. ב-SKY וב-BBC התנזים והג´יהאד נקראים לפעמים לוחמי חופש.

למעלה