מפחד

סליידר

New member
מפחד

בחופש הגדול ניסיתי לחלום חלום צלול. ניסיתי לעשות ווילד. אני זוכר שהתחלתי להרגיש שיתוק (אני לא סותר את עצמי?!), ראיתי כל מיני צורות, ממש התחלתי להיכנס לזה, אחרי כמה זמן שזה לא הלך בסופו של דבר, החלטתי ללכת לישון. באותו בוקר נוראי קמתי חולה מ-וירוס נפוץ (לפי הרופא), וכל השבוע ממש הייתה לי הרגשה חרא. האם לדעתכם יש קשר? קרה לכם משהו דומה? האם יכול להיות שווילד גורם היחלשות המערכת החיסונית? (שאלתי את המורה לביולוגיה אבל היא לא ידעה כלום על חלומות צלולים). ביי לכם,

Chav

New member
זה ידוע

חלומות צלולים פוגעים בתת-מודע והתת-מודע שולט בצורה חלקית במערכת החיסון. (לדוגמא, מישהו מדוכא יהיה יותר פגיע למחלות.. משהו של כימקלים) אז כן, זה הגיוני שחלית בגלל חלום צלול, בגלל זה רובנו דואגים לקחת תרופות לפני ווילד ועושים ספורט.

KEiN

New member
../images/Emo5.gif

אוליי פשוט כדאי שהעמיד פנים שאמרתם לי את זה..
למה אף אחד לא סיפר לי? למה לעזאזל, זה נשמע לי כמו ערימת בול-שיט? פגיעה בתת מודע
מסכן, מה הוא נעלב?

EshedI

New member
פחחחחחח

איפה שמעת כאלה שטויות?! לא לוקחים תרופות. לוקחים ויטמינים! הויטמינים האלה מגבירים את היצירה של כימיכל מסויים במוח שגורם לחוויה של חלומות צלולים להיות הרבה יותר אמיתית מכיוון שהם מעוררים את המוח. אין שום פגיעה בתת מודע! קודם תן איזה הוכחה, ואז תדבר.

קישקוש בלבוש !

אם היית משחק פינגפונג בלילה וקם בבוקר אם הוויוס זה בגלל ששיחקת פינגפונג ?! אל תקשר את הדברים רק בגלל שהופיעו בו זמנית, זה טיפשי.

סליידר

New member
אז זהו שאני מפחד לנסות שוב

בגלל זה שאלתי אם למישהו כאן גם קרה מקרה דומה.

נׁעה

New member
אנשים!

בסדר, אני מבינה שבאינטרנט אי אפשר לדעת באיזה טון נאמרו הדברים, אבל באמת, דבר כזה שקוף? ועוד מפיו של צ´אב? יש גבול.

y u v

New member
יכול להיות ש....

שניצלת הרבה אנרגיה תוך כדי התהליך, בזמן שמנסים להתנגד לתהליך השינה הטבעי מנוצלת תוך כדי כך הרבה אנרגיה (אני לא מדבר על חילוף חומרים או משהו כזה או קלוריות), היא נקראת אנרגיה אתרית ועוד כל מיני שמות - היא קשורה למערכת הצ´אקרות והמרידיאנים בגוף. בד"כ היא מנוהלת באופן אוטומטי ללא התערבות שלנו. עצם זה שניסית ווילד "שרפת" כמות גדולה של אנרגיה ויכול להיות שהמערכת החיסונית שלך או העמידות הטבעית שלך נשחקה יכול להיות....

Chav

New member
ושפן לבן נגע לי ביד

ואמר לי שאין לי מה לחשוש אמר שאין לי מה לחשוש במסיבת התה של עליזה

y u v

New member
אם זה ה Kick שלך..לך על זה...

שפנים לבנים - נשמע מעניין

KEiN

New member
צודק

האנרגיה שלך כנראה הייתה חלשה, תאונן\תז*** פחות
ותרפה מן החשיבות העצמית
בקיצר, בוא לפורום ´דרך הלוחמים´ ונלמד אותך איך לנצל את האנרגיות המיניות, חברתיות שלך לדברים יותר מועילים

למעלה