מפחד להתבגר.

asafasaf26

New member
מפחד להתבגר.

היי אני זקוק לעזרה . אני בן 26 ואני הומו,בחברה של ההומואים כל שנה זה כמו 10 שנים אצל הסטרייטים אצל ההומואים הרוב מעדיפים בני 18 -19,זה שנתיים שיש לי חרדות התבגרות כי אני רואה שהיופי הנעורי שלי אט אט נעלם. יש לי בעיה שאני דיי מקנא בכל הבחורים הצעירים שכל בני ה 30+- נמשכים אליהם ולא אלי ואני הופך להיות באותו רגע שאני רואה מצב כזה למשל שהבני 30+- מסתכלים על בן 18 אני הופך להיות ממורמר קנאי ועצבני ומרגיש זקן ולא שווה ובתחרות עם הבן 18. אני אישית נמשך ליותר לבני ה 30+. העזרה שאני צריך הוא הכוונה איך לשחרר את הפחד להתבגר ולהסכים להיות גבר ולא ילד. איזה משפט חיובי? או להסתכל במראה? האמת שכבר עשיתי את הדברים האלה אבל בריפרוף,אני זקוק לעזרה אני רוצה להפסיק לקנא בצעירים שהגברים רוצים אותם כי הם צעירים. זהו אשמח לקבל עזרה. תודה ואור ואהבה

אורזמן

New member
ברגע שקיבלת על עצמך

שאתה בוגר הכל יכול להסתדר לך. אתה צריך לאמר לעצמך שגם לך קורים דברים טובים. אני כותב בזמן הווה ולא עתיד, מאחר שאנו דוחים את מה שמגיע לנו ע"י אמירות עתידיות, כגון: כשאנחנו מברכים מישהו חולה אנו אומרים, "תהייה בריא", למתי אנו מתכוונים...? לאחרכך למחר? הברכה, 'הרבה בריאות לך' היא עכשוית. תאחל לעצמך איחולי עכשיו(הווה) ולא איחולים עתידיים. אל תסתכל על אחרים בקנאה, אפילו שקצת קשה לפעמים..... לעיתים, מה שאנחנו משדרים לאחרים זה מה שהם קולטים, שדר שאתה אישיות מעניינת. בקש מהרוח האונברסלית בצורה עכשוית . נאמר פעם, כשמישהו מבקש... מבקש ממש מהלב, כל היקום נחלץ לעזרתו. בהצלחה אסף

מה אכפת לך מאלו שרוצים

את הצעירים? תמצא מישהו שמעוניין בך, ובטוח יש מספיק כאלו.....

למעלה