מפחדת...

מפחדת...

סבלתי לא מעט בחיים שלי מבחינה חברתית...אנשים תמיד מצאו את הסיבות לצחוק עליי ולנדות אותי. סבלתי הרבה אלימות,גם מינית.אפילו בבית שלי... לשמחתי,בשנים האחרונות זה כבר לא כך.עברתי טיפולים,התגברתי,תפסתי ביטחון... אבל נשארתי עם הצלקות. ואי אפשר למחוק את זה... אני נמשכת [גם] לבנות ואולי רוצה גם להתנסות בקשרים,אבל לא אומרת כלום לאף אחד.. אני מפחדת לחוות עוד דחיות וניתוק חברתי..ולזרוע מלח על פצעים ישנים..שתמיד יהיו חלק ממני..אין לי כוח לעוד סבל.. אולי יש לכם משהו מעודד להגיד לי?

soul on fire

New member
../images/Emo24.gif

אני מבינה את הסבל שלך, ואני יודעת שלא קל להסחב עם הצלקות, זה תמיד מזכיר משהו מהעבר. אבל את אומרת שהטיפול עזר לך שהתגברת ואפילו תפסת בטחון {ואני יודעת שזה לא קל, ככה שאני גאה בך על זה!} עכשיו השאלה אם יש לך את הכלים מהטיפול, כדי שתוכלי להשתמש בהם למקרה שתקבלי את הדחייה או הניתוק, כי אין לך ממה לפחד לכל אחד מגיע להתנסות בקשרים חדשים. בהצלחה
{מקווה שעזרתי.. אני פה אם את רוצה לדבר}

DankaN5

New member
אין לך מה לפחד../images/Emo13.gif

או שאולי כן. אבל הביטחון לא נוצר מחששות, וצריך להמשיך הלאה גם אם ידוע לנו שהדרך רצופה מכשולים....אי אפשר כל החיים לעמוד במקום לא?
את תמיד יכולה לפנות אלי במסרים או משהו, שיהיה לך בהצלחה

hatale

New member
../images/Emo24.gif אני לא יודע מה להגיד לך...

אבל אני יכול להגיד רק שפה לא תרגישי שום דחייה ושום ניתוק, ותמיד אשמח לעזור לך ולתמוך בך כמה שרק אפשר
הטלה.

../images/Emo201.gif

יכולה רק להציע לך חיבוק לחיזוק, ולאחל לך שלא תדעי יותר צער ומכאוב ושברון לב. הישארי איתנו
חנה

תודה לכולכם../images/Emo70.gif

התגובות שלכם ממש חיממו לי את הלב... חניתה..איזה מותק! אני רק יכולה לאחל לעצמי שבבצפר יקבלו אותי כמו בפורום הזה.. חח..
מקווה שאציח לשתף כמה אנשים בניטיותי.. ושזה יעבור בשלום.. אוהבת אתכם
נועה

אני מבינה את הפחד שלך...

ואני לא יכולה להבטיח לך שהכל ילך מעולה ואת תמצאי את הבנאדם המתאים!! אבל אני מאוד מקווה בישבילך! החיים זה סיכון אחד גדול...רק בישביל האפשרות הזאת שאולי הפעם יהיה לך טוב שווה לנסות ולהפתח לאנשים... אפשר לנסות ולמנוע את זה כמה שיותר על ידי זה שבודקים את השטח ולא ישר נכנסים למשהו... אבל כמו שאמרתי ..זה סיכון... אני בטוחה שיגיע השלב שאת תמצאי בנאדם שאת אוהבת ושאוהב אותך ושהכל יהיה בסדר..אין דבר כזה מושלם אבל..יש דבר כזה טוב... המון בהצלחה בהמשך!

אה../images/Emo70.gif

*אני מפחדת בעיקר מדחיה חברתית,לא משברון לב מבנות..למי שלא הבין..

אה אוקי מממממ

זה באמת מפחיד אבל אם לא מנסים אי אפשר לחוות כלום . זה מסוג הדברים שצריך פשוט לעשות אותם.. אני בטוחה שאת תמצאי אנשים שיקבלו אותך... אני הרבה פעמים ניסיתי להכנס לכל מיני חברות מסויימות ודחו אותי..זה בהתחלה ביאס אבל הבנתי שהחברה הספציפית הזאת לא מתאימה לי ומצאתי את המקום שכן מתאים לי..

למעלה