מפחדת....

אוסי

New member
מפחדת....

רוצה לצעוק ....רוצה לדבר... וכאב מעומעם בגרוני התעורר... הקול לא יוצא ...הוא אלי חוזר... ושום דבר כבר לא עוזר... החלטתי לכתוב ...משהו דיי מהורהר... ועל הנייר זה נשמע מוזר... המכתב די עצוב,אך מלא אהבה... מפחדת כל כך שתחזיר אותו חזרה... מפחדת שבגללך השמש לא תאיר ... מפחדת שבגללך לא אצליח לראות את הזריחה... מפחדת שהחושך אותך יסתיר ... מפחדת לא לצאת מהאפילה... ב ק י צ ו ר ..... מפחדת לא לאהוב אותך!!!!!

may may.

New member
אור השמש

אוסי יקירה אם הוא הוא הוא גורם לשמש שלך להאיר וגורם לזריחה של חייך אל תפחדי לאהוב אהבי בשתי ידייך כי פחד האהבה... זו האהבה האמיתית. M

בנות? מה קורה לכן?

בננות אתן מיתפזרותתתתתתתתתתת נא לאסוף עצמיכן ( צוחקת כן??) ההיא פוחדת ליפול השניה פוחדת לא לאהוב השלישית פוחדת כי היא אוהבת הרביעית פוחדת שהיא מישתגעת כל החיים שלנו הם כאלהההההההההה זה חלק מהחייםםםםםםם תשתדלנה לאהוב את עצמיכן להנות ממה שאתן עושות עם עצמיכן ואז האהבה מבחוצ תחדור אליכן בקלות בלי שתרגשנה

@tagel

New member
..

פוחדת לא לאוהבך פוחדת להתמכר פוחדת שתשכח פוחדת להשבר וזהו מכירה את התחושה

יערית

New member
רוצה שהכל יחזור אליי

רוצה שהשמש שלא האירה עליי היום ,תאיר רוצה שהחום בגוף שתמיד זרם,ימשיך לזרום, רוצה שהאנרגיות שלו יהיו בשלי כפי שתמיד היו, רוצה לעצום את העיניים ולהתעורר מהסיוט הזה, רוצה להבין ...למה לא מבינים נפש ,למה להיות שטחיים? רוצה לגמוע ממנו עוד, רוצה שתמיד יאמר לי ``אני כאן בשבילך`` שיגיד לעולם לא ימאס לי ממך, שיגיד למרות הכל את האחת בעבורי. ואני רק מדמיינת? והוא תמיד האחד בשבילי, והוא מקור האור שלי, והוא הרבה הרבה מעבר למה שחשבתי, ואני אוהבת אותו, משתדלת למענינו, רוצה להאמין שיהייה טוב, רוצה להאמין שלכל סיפור יש סוף טוב. ושוב אני כנראה מדמיינת.....

למעלה