מפחדת..

מפחדת..

יש לי מישהו שאנחנו בקשר כבר כמה זמן.. לא זוג אבל קשר שאני לפחות מרגישה שמתחיל להתקדם למקומות רציניים..
בכל מקרה,יש לי חברה טובה שבמקרה חברה טובה שלה יצאה עם הבחור שלי לפני כמה שנים.. היה בניהם סיפור אהבה גדול של כמה שנים ולפי מה שהבנתי הקשר בניהם נגמר לא סגור .. פתאום נהייה לה חבר וכל אחד המשיך הלאה..
לפי מה שהבנתי ממנו הוא עדיין מרגיש אליה קצת משהו ואני מנסה להשכיח אותה ממנו ומרגישה שאני בדרך הנכונה..
נודע לי לפני כמה ימים מחברה שלי ש"האקסית המיתולוגית" מתכננת לחזור לתמונה.. היא רוצה לחזור אליו ללילה אחד לפחות למרות שעדיין יש לה חבר.
אין לי ספק שהבחור שלי לא יהסס לקפוץ על ההצעה גם אם זה לילה אחד בלבד..
כמה אני אמורה לדאוג ומה אני אמורה לעשות בנידון ? ואני מציינת שאני והוא עדיין לא ביחד רשמית

אני חייבת להגיד לך- הוא לא כזה מציאה.

גבר שאת צריכה לשמור ולהחזיק בשיניים שיהיה נאמן לך- לא שווה את המאמץ.
הוא לא תופס את הדברים כחשובים כי מין אצלו כנראה דבר נזיל ועל פניו מקום שצריכים להנות בו בלבד,
אבל אם יילך עם האקסית - הוא חטא פעמיים גם כלפי עצמו.
כשקיים הגבר הנכון לאישה הנכונה אין את הדאגות האלה.

2461

New member
אין לך מה לעשות חוץ מלנסות להיכנס איתו למערכת

יחסים רצינית... ככה אין סיבה שהוא יהיה עם האקסית שלו ... אלה אם כן הוא לא נאמן

שימי גבול

תגידי לו שאת לא מוכנה להיות בקשר עם מישהו שחושב על מישהי אחרת, ושזה לא מתאים לך. אם הוא מוכן להיות רק איתך, שיהיה רק איתך, ואם לו, לא צריך. ככה הוא יבין.

אם תנסי לשכנע אותו הוא רק יבין שאת מוכנה לקבל את המצב ולרדוף אחריו, לא משנה מה. אל תעשי את זה... תראי לו שאת מוכנה לוותר עליו.

זה אולי אחלה זמן בעולם

לפרוש את הקלפים ולראות היכן אתם עומדים אחד מול השני.
תפסי את זה כהזדמנות.
אם הוא רוצה אותך,מובן מאליו שענין האקסית המפנטזת חייב להישאר מחוץ לתחום שלכם.
אם הוא לא מתכוון ליהיות רציני,תעשי מה שאת רוצה,צאי עם מי שאת רוצה.

שלום

אם יש ביניכם מחויבות רגשית, אסור לו לבגוד בך. אם אין, מותר לו להיות עם אחרות. כדי שתהיה ביניכם מחויבות, כדאי שתשקיעי בו רגשית במלים ובמעשים ואולי אז יתחזק הקשר. אם יאהב אותך, כנראה לא יבגוד בך. אם יבגוד, תצטרכי לעזוב אותו ולפחות לא להישאר חברתו.

marioForever

New member
תגידי לו את זה ?

תגידי לו מה את מרגישה..
אני מאמין בפתיחות ובלדבר על הרגשות כל הזמן...
אולי אם תגידי לו זה יעזור משהו ? יכול ליהות ?

מה זה הטלנובלה הזאת....

בשביל מה את מנסה בכח לשכנע את עצמך שיש דברים שאין?

הוא יקפוץ על ההזדמנות בגלל שיש לו רגש למישהי אחרת, מה את עושה שם?

לדעתי את משלה את עצמך , אם הוא יקפוץ על הזדמנות להיות עם מישהי אחרת - את לא זו שהוא רוצה.

אם זו מישהי שיש לה חבר? שניהם לא חכמים במיוחד, ושניהם בוגדנים.

את לא תצליחי אף פעם להשכיח בכח מישהי מזכרונו של אדם שלא רוצה להמשיך הלאה, תפסי את עצמך, ותעזבי אותו כי חבל שסתם תפגעי.

אני חייבת לציין שאני לא מבינה בחורות שפועלות כמוך, ומתעקשות דווקא ללכת לכיוון לא ברור, של מישהו שבכלל רוצה אחרת.

בשביל מה להכניס ראש בריא למיטה חולה, ושברון לב כמעט ודאי. ו

כן אבל

אם הוא אוהב או מחבב אותה, ירצה לפחות להיות ידיד שלה. מידידות אפשר להגיע לחברות. יותר חשוב להיות בקשר רגשי מלהגדיר את סוג הקשר. אם היא מחבבת אותו, כדאי שתשקיע בו ותתן לו רגשות כדי שהקשר יתקרב לאט ובהדרגה.

ענת1060

New member
תשאירי לה לדאוג...

זה נכון שלפעמים מתחלף החבר ואז עולה השאלה: מה עם האקס/ית.
באופן כללי, תני לחברתך להחליט והיא גם תישא בתוצאות. אלה חיים שלה, וגם אם את דואגת לה ותגידי לה את זה, יכול להיות שבכלל תשיגי תוצאה הפוכה.
חשוב רק אולי כן לדבר על אמצעי מניעה אם היא תשכב אתו, כדי שלא תיכנס להריון לא רצוי, בייחוד כשלא בטוח שרוצה קשר יותר רציני אתו בהמשך.

Megie

New member
בוקר טוב

המצב לא נשמע פשוט ובכלל יש הרגשה של להכניס ראש בריא למיטה חולה..אם קיימת אפשרות שבכל פעם שהאקסית תצייץ-הוא ייפול לרגליה, אז אולי כדאי להתרחק. גם אם אתם עדיין לא מוגדרים-עדיין קיים כבוד מינימאלי והוא לא אמור להכניס בחורות אחרות לאינטראקציה עם עצמו..אחרת הקשר בינכם הופך ליזיזות או משהו שהסטטוס שלו לעולם לא יהפוך לרציני.. תדברי איתו על הכוונות שלו איתך, בלי תיאום הציפיות אי אפשר באמת לבסס קשר בריא והאפשרות להפגע-אפשרית ביותר.
בהצלחה!

מה את אמורה לעשות?

או להפוך את יחסייכם למערכת מחייבת או להבין ש"אי מחוייבות" היא אי מחוייבות ולכן הכל מותר.
אי אפשר להחזיק את המקל הזה בשני קצותיו
נועז

למעלה