מפחדת

jowel1

New member
מפחדת

יש לי אנדו' קשה ואני אחרי גרידה מהריון שנוצר מIVF ראשון, אני סובלת מהדבקויות קשות בכל האגן והפחד הגדול שלי שבגלל הגרידה במחזור הקרוב אני אקבל גם הדבקויות ברחם וזה ידחה את הIVF הבא. אני חייבת לציין שכמעט ולא דיממתי או כאבה לי הבטן לאחר הגרידה אבל יש לי את הפחד הזה מהכאבים שעתידים לבוא שוב.

זואילי

New member
מצטערת לשמוע ../images/Emo201.gif

כדאי לעשות היסטרוסקופיה אבחנתית לפני תחילת הסבב הבא.

gui1

New member
משבר ביחסים

ביום שני שהיה הייתי במרפאה אצל ש [ שהוא כבר לא ככ אהובי ] אמרתי לו שאני רוצה עןד לוקרין ולא רוצה גלולות הוא לא הסכים אמרתי לו שלא איכפת לי מה קורה לי בתוך הגופ העיקר שאין לי כאבים ואיכות חיי בשמים הוא לא הסכים הוא אמר שהלקו יכול לפגע לי בעצמות אמרתי לוש אני יודעת אבל אני לוקחת סידן ולוקחת ויטמנים ומאד מכירה את גופפי ובעזרתי הרפואה המשלימה משלימה את החסרים שהם בתוך נותני הלוקרין אילו לא מציעים תוספות מזון או מינרלים להתמודד עם התופעוךת של ההרמונים הוא שתק ואמרי לי שיש לי גם ציסטות חדשות אמרתי לו שסבתא שלי עליה השלום מתה עם 2 ציסטות וכך זה אצלנו במשפחה הנשים מתות עם ציסטה זה סימן הוא אמר אני לא מוכן לתת לך זריקה תקחי גולולולת או מדבקה אמרתי לו5 שנים הייתי עם גלולותך וסבלתי ובסופ דר ס אמר שכנראה הגלולות לא התאימו לי אז מה הבעיה לתת לוקרין הוא לא הסכים ממתי יש לו דיעה ?? ועוד על הגופ שלי ? הוא אמר מדבקה ניתראה בעוד 3 חוד יאלה בייי האם אפשר להשיג את הלוקי מרופא המשפחה בנתיים ב"ה אין כאבים והכל פנאן מה אתן אומרות ? את הזריקה קבלתי לפני חצי שנה

זואילי

New member
אכן זו גישתו

וגם אני כמוך - אם אין כאב אז מה זה בריחת סידן... אבל... הוא צודק. צריך קצת אסטרוגנים
תקשיבי לו. גם אני צריכה...

stbakior

New member
מבינה לגמרי

לי היה מזל יחסי ונכנסתי להריון, אחרי לפר' דפוקה למדי בטיפול IVF ראשון. אחרי הלידה ואחרי שחזר לי המחזור, פחתו הכאבים בצורה שבינתיים עדיין מאפשרת לי לתפקד.. היום אנחנו מנסים שוב להכנס להריון ואני כל מחזור בסרטים מהפחד שיחזור הכאב. אחרי שתי החזרות שליליות, אני גם כולי בפחדים שאם אני אצטרך שוב לעבור שאיבה (עם כל ההורמונים שפוצצו אותי בכאבים בפעם הקודמת), אז הכאב יחזור.. הפחד מהכאבים פשוט משתק אותי. חוצמזה שיש לי ציסטה בשחלה, מה שאולי יחייב אותי לטפל קודם באנדו, לפני שאני ממשיכה בהפריות וזה ממש לא בא לי טוב.. בקיצור, תחזיקי מעמד, וכמו שמישהי אמרה לי פה, הפחד הוא טבעי וזה בסדר גמור לפחד, זה משאיר אותנו אנושיות. המחשבה שלי היא שתכל'ס, אפשר להכנס להריון גם עד גיל מבוגר, כך שלי לפחות יש עוד כמה שנים להרחיב את המשפוחה, אז מה זה עוד חודש חודשיים, חצי שנה? תהיי חזקה. יהיה בסדר..

למעלה