מפחדת מרייקי

מפחדת מרייקי

שבוע שעבר כתבתי פה הודעה על העבודה שלי ומה אני יכולה לעשות כדי לשפר את המצב כדי להרגיש טוב עם עצמי. קיבלתי כל כך הרבה תשובות, אבל לפעמים התשובה באה לבד. ביום חמישי שישבתי ובחנתי את עצמי על חומר שכבר למדתי חודש שלם וגיליתי המון טעויות. הבנתי שעליי ללמוד שוב מחדש ואין לי זמן להמשיך וללמוד את הכול, החלטתי שמחר אני הולכת להתפטר מהעבודה ולהקדיש את זמני ללמוד למבחן. אני לא אזרוק את כל 5 שנות לימודיי לפח בגלל עבודה זמנית. העתיד חשוב יותר. במהלך המחשבות על מה שעליי לעשות, חשבתי ללמוד רייקי. לפני מעל שנתיים פגש אותי אבא של אחד מהתלמידים שלמד איתי בבית ספר יסודי והציע לי ללמוד רייקי כדי שזה יעזור לי לפתח את רוחניות שבי. באותו זמן סירבתי בגלל הכסף. אחרי שאבי נפטר, פגשתי בו שנית במקרה והוא אמר לישאני חייבת ללמוד אצלו שזה יעזור לי להתמודד עם הכול. שוב סירבתי. באותו זמן הלכתי לפסיכולוג. חשבתי שהשיחות עמו יעזרו לי לסדר הכול ולהתמודד עם הכאב, אבל כשהבנתי שהוא לא מתכוון לעזור לי ולתת לי עצות, עזבתי אותו. למה רשמתי שאני פוחדת מרייקי? כי היה לי חבר ראשון שהתעסק עם זה ונראה לי שהוא בעצמו לא היה אדם רע. אבל מה שהוא עבר בחיים גרם לו להיות כזה. הוא הראשון שסיפר לי מהו רייקי, וניסה להפעיל אנרגיות עליי וזה לא הצליח. הרגשתי מזה רע. מאז פיתחתי לזה אנטיות ופחד. לפני שנה, במוסד הלימודים שלי פתחו חוג לרייקי ללא תשלום חד שבועי. נכנסתי לפגישה אחת ולא הרגשתי טוב. לא הרגשתי שעשיתי משהו בשיעור. לא הרגשתי את אנרגיות של הבחורה שהייתה איתי והיא לא הרגישה כלום. יצאתי מאוכזבת ולא חזרתי לשם. עכשיו אני פוחדת שאם אלך לרייקי לא ארגיש כלום ויהיה לי רע כמו שהיה לי, אבל מצד שני אני רוצה מאוד לטפל בנפש שלי. אני חייבת. אני לא יכולה להמשיך ככה. אני רוצה להרגיש שלווה ונינוחה עם עצמי.

libe3

New member
זה מאוד חשוב ממי מקבלים רייקי...

וזה אומר שמאוד חשוב המצב האנרגטי של אותו אדם. כי אם אותו אדם לא מאוזן, ז"א כועס, עצוב וכו'... אז בטח שההרגשה תהיה רעה. אולם זה יכול להיות גם, שזה איזשהוא תהליך של ריפוי, לכן את מרגישה כך. חשוב מאוד שתרגישי בנוח כשמטפלים בך ברייקי. האם בסיום הטיפול סגרו לך את ההילה? זהו הליך מאוד חשוב בסיום הטיפול. אגב, בדרך כלל כשמקבלים רייקי צריכים לתת סכום כסף, אפילו שקל. וזה על מנת שתרגישי שנתת משהו בתמורה. בשורה התחתונה לא חושבת שאת צריכה לפחד מהרייקי, אלא ההפך. זוהי אנרגיה מופלאה. ילדיי כשלא מרגישים טוב, ישר אמא תעשי לי רייקי... במידה ואת מעוניינת אשמח לשלוח לך רייקי מרחוק. שזו גם אפשרות. רק חשוב לפני כן לתאם זאת מראש. מקווה שעזרתי. שבוע טוב.

libe3

New member
כך זה נהוג

זה מאוד חשוב בשביל הזרימה. יד נותנת יד מקבלת. כמו שמזמינים חשמלאי או כל בעל מקצוע אחר, ומשלמים לו, כך זה גם ברייקי. זה לא משנה הסכום, כמו שאמרתי אפשר לתת אפילו שקל, או סתם לדוגמא: להביא חפיסת שוקולד, זה מספיק. אלא אם כן, את הולכת למטפל מוסמך ברייקי/רפלקסולוגיה/כל סוג טיפול אחר אז תצטרכי לשלם בהתאם. כאשר הטיפול נעשה מרחוק, אז אין צורך בכסף.

israel41

New member
תשלום

שלום לך ראיתי מה שכתבת לגבי תשלום עבור רייקי , רציתי לשאול אותך האם משנה מתי משלמים לפני הטיפול או אחרי הטיפול תודה

smile2life

New member
אין חשיבות

והתשלום לא חייב להיות כספי. אלא העברת תמורה המוסכמת בין המטפל והמטופל. יכול להיות כסף, יכול להיות חיוך או עוגה, פרח, ציור או כל דבר אחר בעל ערך משותף הו למטופל והן למטפל - מאחר ולכסף יש ערך אוניברסלי, נהוג להשתמש בכסף... אך על הסכום להיות מקובל על שני הצדדים.

נועיק

New member
כל מיני ציפיות

כמה עובדות - רייקי לא יפתור לך הכל בחיים, ברייקי לא מפעילים אנרגיות על אף אחד, ברייקי לא חייבים להרגיש אנרגיות של אף אחד כדי שהאנרגיה תעבור ורייקי לא מבטיח שלווה ונינוחות לחיים. נראה לי שיש לך יותר מדי ציפיות משיטת טיפול פשוטה למדי יחד עם זה, אם תלכי מתוך ידיעה שאם זה טוב אז טוב ואם לא - אז לא צריך, יהיה לך הרבה יותר פשוט ללמוד או לא ללמוד רייקי. משלמים, כי זה כמו כל דבר אחר בעולם היום - משהו שאת מקבלת וצריכה לתת עבורו תמורה כלשהי. ממש כמו במכולת. בהצלחה

נועיק

New member
וואלה, לא יודעת

כל אחד מוצא בזה את הטוב שלו כנראה. אני משערת שבכל אתר רייקי מצוי תוכלי למצוא תגובות של אנשים למה זה טוב. בואי נגיד שלא שמעתי ממישהו שלמד רייקי ומטפל בעצמו שזה לא טוב...

למעלה