מפחדת מאינטימיות

מפחדת מאינטימיות

היי, אני בת 20 בחודש הבא ומעולם לא היה לי מישהו רציני. יש לי חברים קרובים ובכלל אין לי בעיות תקשורת אם אנשים. אך כל פעם שיוצא לי להכיר בחור וזה מגיע לעניין של להיפגש ולהתקרב אני פשוט לוקחת את הרגליים שלי ובורחת! אני מרגישה נבוכה מכל העניין. מה לעשות?

MIIKLE

New member
אל תדאגי זה לא נורא...

ותאמיני לי יש הרבה אנשים במצבך יש לי חבר שקטן ממני בשנה בן 24 שיצא לדייט ראשון בחייו רק לפני מספר שבועות זה ענין של בשלות ונסיון להעיז לא יותר מזה. החששות שלך ימוגו כשתשברי את הקרח בפעם הראשונה זה יכול להיות מגושם ותרגישי חסרת ניסיון אבל ברגע שתעיזי תראי איך המחסום נפרץ וזה עד כדי כך פשוט.

יש סיבה בגללה את לוקחת את הרגליים ובורחת

תגידי, מה מפחיד אותך? האם יש משהו שמציק לך? האם יש משהו שגורם לך לחוסר ביטחון?

וואו. בכנות

אני ממש מפחדת לעשות פאדיחות. אין לי כל ניסיון עם המין השני ויש לי קצב איטי לדברים..סקס לדוגמא. אני יוצאת מגדרי בשביל להודות בזה ועוד כאן בפורום ואני יודעת שאני לא אמורה להרגיש רע לגבי זה אבל אני כל כך מרגישה! אני לא רוצה להיות האכזבה של אף אחד.

nate2000

New member
תראי את בחורה צעירה

הגברים בגילך מנוסים או יותר נכון לומר לא מנוסים בדיוק כמוך. אז בגדול אין לך ממה לפחד, הניסיון בא עם התרגול ועם הזמן. אז מה עושים? נפתחים לאט לאט. אין לך לאן למהר. פרטנר מבין וקשוב יבין אותך ולא ילחץ. אולי בחוסר מזל נפלת על גברים שכן לחצו אותך מה שגרם לך להתקפל. כמו שאמר F.D.R "אין לנו ממה לפחד אלא מהפחד עצמו". תזכרי דבר חשוב אחד: את עושה סקס גם בשביל עצמך לענג את הבן זוג לא מספיק, את צריכה לדאוג גם לצד שלך. ואם את רוצה להנות את חייבת!! להשתחרר. וברגע שאת נהנית גם הבן זוג נהנה.

נסיון נצבר עם ההתנסות...

ואת בעצם מכניסה את עצמך למעגל סגור בו את לא מנסה כי אין לך נסיון ואם לא תנסי אז גם לעולם לא יהיה...נראה לי שאת צריכה לחשוב על דרכים לשבור את המעגל הזה...

MIIKLE

New member
אין לך מה לפחד

מה שיש לך זה פחד מהלא נודע את מכירה את המשפט" טוב הרע המוכר מהלא נודע " זה נכון שחבל על הזמן הרבה פעמים נדרש הרבה אומץ כדי לקחת צעד נוסף בחיים אם הפרטנר באמת אוהב אותך הוא יחכה עד שיהיה לך נוח ואם הוא לא אז הוא לא שווה את זה אל תעשי משהו רק מאילוץ אלא אם את רוצה גם לי יש פרטנרית מאוד לא מנוסה ואני לא לוחץ עליה לעשות שום דבר ממה שהיא לא רוצה.

MIIKLE

New member
חוץ מזה...

אם תגיעי למצב של קיום יחסי מין אף אחד לא יבקש ממך להפגין יכולות כלשהם אם כבר כל הלחץ עלינו הגברים

neta1979

New member
אני מכירה בחורה אחת שנמצאת כמעט באותו המקום

בת הדודה האהובה שלי
בחורה מקסימה שמחכה כבר די הרבה זמן (בתולה) ולפעמים, בגלל שחיכתה כל כך הרבה, היא כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמה. היא כמעט מגיעה לשם ואז מתחרטת, לא יודעת מה לעשות. כל החברות שלה מנוסות, מספרות לה על תעלולים במיטה וכו', והיא מפחדת להיות תפוח אדמה. מובן לגמרי - גם אני הייתי שם בסביבות הגיל הזה. ואני לא הייתי תפוח אדמה, הייתי גרועה הרבה יותר
הבחור שאיתו תהיי בפעם הראשונה שלך צריך להבין שזו הפעם הראשונה. אם תהיי עם הבחור הנכון, הוא לא ילחץ עלייך, הוא לא יעשה לך "רגשי", והוא לא יגרום לך להרגיש לא בנוח. סקס זה כמו תחביב חדש - בהתחלה לא כל כך מבינים מה הולך שם, אבל אח"כ "מתמקצעים"
חוצמזה, הכל יבוא לך בטבעיות, אין לך ממה לחשוש. הפעם הראשונה יכולה להיות מדהימה, היא יכולה להיות גם מהממת במובן השוקיסטיות. זה לא משנה, כי הפעמים הבאות יהיו תמיד הרבה יותר טובות. זה קשה להיפתח, אבל זה אפשרי. את צריכה להיות עם בחור שנוח לך איתו, שכיף לך איתו, שאת יודעת שיגרום לך להרגיש בנוח. ע"ע לא: לא עם בחורים שמתלהבים מזה שאת בתולה
קחי את הזמן שלך, את תגיעי לשם. כשתהיה לך מערכת יחסים יותר משמעותית (הראשונה שלי גם הייתה רק בגיל 19.5) זה יגיע לבד. אין מה למהר. בהצלחה

קשרים אינטימיים

קשר צריך לבנות לאט בהדרגה ובגלל רגש, המתפתח ומתחזק עם ההכרות. הני מקשריך ופתחי אותם בעזרת בטוי אהבתך לאדם. לאט תגיעי לקשר חזק ואישי.

למעלה