אני מכירה בחורה אחת שנמצאת כמעט באותו המקום
בת הדודה האהובה שלי
בחורה מקסימה שמחכה כבר די הרבה זמן (בתולה) ולפעמים, בגלל שחיכתה כל כך הרבה, היא כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמה. היא כמעט מגיעה לשם ואז מתחרטת, לא יודעת מה לעשות. כל החברות שלה מנוסות, מספרות לה על תעלולים במיטה וכו', והיא מפחדת להיות תפוח אדמה. מובן לגמרי - גם אני הייתי שם בסביבות הגיל הזה. ואני לא הייתי תפוח אדמה, הייתי גרועה הרבה יותר
הבחור שאיתו תהיי בפעם הראשונה שלך צריך להבין שזו הפעם הראשונה. אם תהיי עם הבחור הנכון, הוא לא ילחץ עלייך, הוא לא יעשה לך "רגשי", והוא לא יגרום לך להרגיש לא בנוח. סקס זה כמו תחביב חדש - בהתחלה לא כל כך מבינים מה הולך שם, אבל אח"כ "מתמקצעים"
חוצמזה, הכל יבוא לך בטבעיות, אין לך ממה לחשוש. הפעם הראשונה יכולה להיות מדהימה, היא יכולה להיות גם מהממת במובן השוקיסטיות. זה לא משנה, כי הפעמים הבאות יהיו תמיד הרבה יותר טובות. זה קשה להיפתח, אבל זה אפשרי. את צריכה להיות עם בחור שנוח לך איתו, שכיף לך איתו, שאת יודעת שיגרום לך להרגיש בנוח. ע"ע לא: לא עם בחורים שמתלהבים מזה שאת בתולה
קחי את הזמן שלך, את תגיעי לשם. כשתהיה לך מערכת יחסים יותר משמעותית (הראשונה שלי גם הייתה רק בגיל 19.5) זה יגיע לבד. אין מה למהר. בהצלחה