מפחדת ללכת עד הסוף...

בריט23

New member
מפחדת ללכת עד הסוף...

טוב, אז אני יוצאת עם מישהו כבר שבוע, הוא מתוק, מקסים, אוהב, מתחשב, מכבד ומאוד רציני. העניין הוא שהוא מדבר איתי על זה שבטווח הרחוק הוא היה רוצה שנעבור לגור ביחד בעיר אחרת (אני מתכוונת שאחרי שנצא קצת יותר זמן, הוא היה רוצה שנעבור לגור ביחד כדי לראות איך אנחנו מסתדרים ושלפי זה נוכל להחליט אם אנחנו מתאימים ומוכנים להתחתן כן או לא). אני יודעת שדרך המחשבה שלו די חכמה והגיונית אבל אף פעם לא גרתי עם גבר לבד והמחשבה על כך מרתיעה אותי ומלחיצה אותי. לגור לבד עם בן זוג פירושו לחלוק בדברים, שזה כולל לחלוק חיים משותפים, מיטה משותפת. ואני? אני מזה קנאית לפרטיות שלי, אני לא מרגישה בשלה לכל ה"שותפתות" הזאת. גם עצם הידיעה שבסופו של דבר נצטרך לקיים יחסי מין מפחידה אותי, אני בתולה ומתעקשת להשאר בתולה כי אני לא מסוגלת ללכת עד הסוף ולזרום, אני מפחדת. וסקס? אני יודעת שאומרים שזה כיף אבל אותי זה מפחיד. חוצמזה, אני גם ביישנית. זתומרת - אני לא מעיזה להתלבש אפילו לייד אמא שלי או לייד חברות, אז לייד גבר? בחיים לא! חוצמזה, נוח לי בבית שלי, אני גרה בוילה עם ההורים, יש לי חדר משלי, חיים נוחים, אין לי דאגות על חשבונות מים, חשמל, ארנונה וכדומה כי ההורים דואגים לזה. את הכסף שלי אני חוסכת או מוציאה על מותרות, אז פתאום גם לתחזק בית לבד, בעע מעצבן! ונכון אם מתחתנים צריך להביא ילדים??? אז אני חושבת שילד סתם יפריע לי, אני רוצה להנות ולא להחליף תיטולים עם קקי וכאלה.. בעעע וחוצמזה, שמעתי שחווית הלידה פשוט זוועתית ואני גם לא רוצה להרוס את הגיזרה שלי. אני יודעת שאם אני יעשה פאקינג ביג דיל מכל דבר אז אני לא אתקדם בחיים, לא אתחתן ואשאר רווקה זקנה ובודדה, גם זה מפחיד אותי. אבל מה אני יעשה שהכל מרתיע ומלחיץ אותי? אני מרגישה שמשהו בי קצת דפוק ושאף אחד לא יבין אותי...:/

את לא מוכנה....

את לא מוכנה להיות במערכת זוגית רצינית.. זה סוף הסיפור... אני לא יודעת בת כמה את... אבל אם את בת 18 -20 אז אני יכולה להבין אותך אם את יותר גדולה אז אני לא יכולה להבין איך זה שאת מפחדת מכל דבר בחיים שלך- חבר, לגור יחד, חתונה ילדים.. מפחדת להיות זו שתשלם על הדירה וכוו כנראה את צריכה עוד קצת להתבגר.. הפתרון הכי טוב זה לומר לחבר שלך כל מה שאת מרגישה.. שאת עדיין לא מוכנה לזה..(חוץ מזה-- הבן זוג שלך דיבר על הטווח הרחוק..כל זוג שאני מכירה מדבר על זה.... ) ואם את מפחדת אפילו מיחסי מין אז אין צורך פה לדבר על ילדים כי אם לא תשכבי עם אף אחד אז בטח לילדים לא תגיעי.. תפסיקי לפחד מכל דבר... את סתם עוצרת מבעד עצמך להיות מאושרת

תגובה

הכל בסדר אתך. חכי שתהיי מוכנה לכל דבר ורק אז עשי אותו. בינתים פתחו את הקשר הרגשי והשקיעו בו, ואולי בעתיד תרגישי מוכנה רגשית לעבור לגור אתו. מגע מיני יהיה נעים לך כשיבוא מתוך אהבה שהתפתחה בקשר.

elena20

New member
וווווואוווו, מה הלחץ? אתם יוצאים

רק כמה ימים, ברור שאת לא מוכנה לחשוב על לגור איתו ביחד וזה מפחיד אותך,תאטי את הקצב קצת.... אבל אני חושבת שאם תהיי איתו בקשר כמה חודשים ובאמת תאהבי אותו, את כן תרצי לגור איתו ולחלוק את חייך איתו (מדברת מנסיון
).בקשר לילד, זה בסדר גמור שאת לא רוצה, בחברה שלנו נהוג לחשב שכל אישה רוצה ילד, ומי שלא היא מוזרה וכו', בקטע הזה אני נורא מזדהה איתך, כרגע ממש לא בא לי על ילדים, ואני בספק אם ארצה מתישהו, אז פשוט אל תילחצי מזה יש המון בנות שמרגישות כמוך, פשוט קחי את הקשר הזה לאט לאט,אין צורך להילחץ.

בריט23

New member
אוקי, תודה לכולם. אני יודעת שאני...

פחדנית כשזה מגיע לאהבה ומחוייבות! תמיד בגלל הפחד והבושה מנעתי מעצמי דברים כ"כ קסומים שאפילו לא יכולתי לחלום עליהם! אני לא רוצה לגמור את החיים שלי כמו איזה זקנה בודדה זרוקה בבית אבות שאין לה ילדים ואפחד שיבוא לבקר אותה :( אני רוצה לחיות חיים מלאים, לא לפספס כלום. שיהיו לי ילדים ומשפחה, כי אמאבא לא ישארו לצידי לנצח, אני לא רוצה לפספס את הבחור הזה בגלל המעצורים והמחסומים שיש לי בראש! אני רוצה להיות מאושרת, חזקה ועצמאית, לאהוב ולהיות אהובה. בסך הכל אני בת 23, אני כבר לא כ"כ צעירה, השנים טסות. היה לי מספיק זמן להיות ילדה, אני אנסה לעבוד על עצמי להיות בוגרת יותר, לפרוץ את המחסומים שיש לי בראש, הרבה בחורות בגילי כבר נשואות עם ילדים. אני לא יכולה להמשיך להתעקש להיות ילדה קטנה חסרת אונים. בקצב הזה גם בגיל 40 אני אמשיך לגור אצל ההורים! יש לי גם כל מני "קטעים" מטומטמים בראש, חבר שלי התקשר אלי אתמול ויצאנו, היה כיף והוא אמר לי שלא אדאג אם יקח לו זמן להתקשר היום כי הוא מחליף את מכשיר הפלאפון שלו, וכל היום הוא לא התקשר, חשבתי להתקשר אליו, אבל אז אני אומרת לעצמי:"לא. לא. שהוא יתקשר! לא. אולי הוא כבר לא רוצה. אולי פתאום הכיר מישהי!" ונכנסת לסרטים, אני לא יודעת אם כדאי לי להתקשר אליו, אני כועסת עליו כי לא הגיוני שעד שעה כזאת מתעקבים בחנות של פלאפון והיא צריכה להיות סגורה! אני כועסתתת. למה אני לא מתקשרת? כי אני ילדותית, אני מתעצבנת כמו ילדה קטנה ומתחילה לחשוב על כל מני דברים, אבל אולי אני אתקשר עכשיו..:/ אני מפחדת להגיד לו מה באמת אני מרגישה לגבי מגורים ומין, אפילו לא סיפרתי לו שאני בתולה כי הוא לא שאל, אני מפחדת שאם הוא ידע, הוא יגיד לעצמו שאני לא רצינית ויחתוך... ועוד עד שסוף כל סוף מצאתי מישהו, ולא סתם אחד, הוא בחור טוב באמת! :((

נ ט ע 9 1

New member
יווו את מתחיל להשמע כמוני..

וזה לא טוב.. פחדנית הססנית י-ל-ד-ה קטנה..(כן זו אני.. מה לעשות חחח) וכו'.. צאי מזה..(כן גם אני..!!) ובקשר לבתולה אל תדאגי(שוב.. גם אני.. חחח) יש כאלה שמאוד יעריכו ויאהבו אותך בשל זה.. אם הוא לא ככה, בעיה שלו.. מה זה השטויות האלה?.. יאללהה תהני מהחיים.. תפסיקי לחשבן יותר מדיי.. ביישנית חחחח גם אני לפעמים..(לפעמים ממש לא.. חחח)

בריט23

New member
יהיה בסדר...

ואת צודקת, מי שמתבייש סופו להתייבש ולהשאר לבד. בחיים האלה אם אנחנו באמת רוצים להיות מאושרים עלינו לקחת סיכונים, גם אם זה באהבה, מחוייבות או זוגיות. (כן, אני הפסיכולוגית של עצמי) חח =]

למעלה