מפחדת לאבד אותך

ב ל

New member
מפחדת לאבד אותך

רוצה לרשום לך את כל המילים, רוצה לרשום לך כיצד מרגישה? אבל איך אני מרגישה אני בעצמי לא יודעת. כואבת, כועסת, מבינה, אוהבת, מתרחקת.... אף פעםלא הרגשתי כל כך הרבה בפעם אחת... לא מבינה את עצמי ולא מצליחה להבין מה קורה. כבר סופ"ש ואני נחנקת מהכאב, אבל מנסה להבין אני אוהבת כל כך אבל רוצה רק להתרחק כדי לא להפגע. את מכאיבה לי אבל זו לא הכוונה. והסוף אומנם נקרא רחוק אבל הוא קרב, וזה מכאיב מבפנים והדמעות עוד מעט עולות ולא רוצה שתעזבי, לא רוצה שתשאירי אותי לבד. שונאת את הסוף הזה שרק יכאיב, רק יפצע את נשמתי. רוצה לומר לך את כל המילים, רוצה לומר לך מה מרגישה רוצה לספר לך את כל האמת לאמיתה, רוצה לשאולא ותךש אלות בלי לפחד מהתשובה. ככל שממשיכה לחשוב על מה שקורה נאבדת בתוך עצמי. מחפשת את השלוה והשקט שמאמינה שנמצאים איפשהו בתוכי אך המחשבות לא נותנות לי אפשרות לחפש, אפשרות לשקוע בשינה מתוקה. איך אפשר לוותר על חלקים שלי חלקים שאמרת שניתנים עבורי? ולאבד עוד מישהו בחיים, ולדעת שאני אהיה במקום אחר, ואת תהיה איפשהו שם ממשיכה הלאה, ואני רק עם זיכרון ועם הכאב של געגוע. מפחדת מהסוף ומפחדת להמשיך לאהוב. רוצה לשבת שבוע הבא מולך ולתת למילים לזרום ממני, לא לחשוב פעמים ולא לפחד. מפחדת לאבד אותך, ומפחדת שכבר איבדתי אותך ממזמן או שבכלל לא היית "שלי" אז אין מה לאבד

../images/Emo141.gif בל יקירה

קוראת אותך, מזדהה כל כך רוצה להרגיע ולומר שהכל יהיה בסדר אבל אני לא מצליחה כי אני שם באותה נקודה ובכל זאת מאמינה שבסוף נתגבר, הפצע יתאחה נחייך עד אז לא מאבדת תקווה ומקווה מאוד שגם את נאחזת בה כי היא כל מה שנותר לנו גם אם השינויים נראים מאיימים אפילו כשאנשים לא יהיו כמו שהיו אם בכלל הכאב הזה, ההבנה, האהבה המרחיקה-מקרבת כל כך מבינה ומזדהה
מחבקת ומאחלת רק ימים שקטים יותר

ImmortalSoul

New member
יו

איך לומר לך שבחיים האלה חיביים לומר את מה שמרגישים לאדם שאת אוהבת .איך להסביר לך שאנחנו פה על זמן שאול וחבל ללכת מפה בלי לומר את הדברים הללו. אז אני אנסה את המשפט הבא שכבר אמרתי הרבה באהבה אין אגו יש רק תאמת והאמת משחררת היא לפעמים כואבת אבל היא משחררת אז הנה עוד קול נצחי שאומר לך לאן ללכת . אני נשמה עתיקה מסתובב בינכם רואה תכאב שלנו ולא מוכן לכאוב יותר רוצה לחיות באושר רוצה לומר רק את מה שבלב . ויש כבלים שמונעים ממני לעשות זאת אבל יום יבוא והאמת תצא לאור מקווה שגם בשבילך.

ב ל

New member
תודה לשתיכן../images/Emo23.gif

אכן מנסה לומר לה כל מילה שמרגישה בכל דרך שהיא לא תמיד מצליחה אבל מנסה...
קשה לי ההרגשה הזו של הכל..... קשה לי להרגיש קרובה-רחוקה אוהבת-כואבת

ה מוזה

New member
התחלות הן גם סוף

ובכל פרידה יש עקצוצי לב ושאלות ,האם חלק מאיתנו אובד לו ופוסע לדרכו ?.... בל יקרה , אפשר גם להביט בדרך אחרת שחלק ממך אינו אובד כי אם ממשיך להתקיים לו באדם אחר , ממשיך איתה בדרכה החדשה וכך גם החלק שהיא העניקה שלך לא אובד או נאבד כי אם ממשיך .. צועד איתך , לדרכך שלך בכל פעם שאדם נכנס לנו ללב הוא לעולם אינו אובד גם כשפוסע לדרכיו הוא השאיר לנו דבר מה שהוא הרבה יותר כביר ועצום ומופלא מכל מתנה מוחשית שאי פעם נקבל גם את,קיבלת מתנה נשגבת של נגיעת לב אל תחששי מהגעגוע הוא רק מזכיר לנו שזכינו לקבל מתנה אדם ללא געגוע ,הוא אדם שלא זכה באותה הנגיעה ...

ב ל

New member
../images/Emo20.gif

קראתי והדמעות עוד זולגות, וואוו באמת נחמד לחשוב על זה מהנקודה הזו. אכן היתה נגיעה, נגיעה שאף אחד לא הצליח לגעת ככה רק היא. הגעגוע יהיה קשה רק מקווה שאצליח לשרוד אותו ולא לתת לעצמי ליפול אחרי כל כך הרבה זמן... ואוו מוזה גרמת לי להרגיש קצת יותר בטוחה, לתת לעצמי קצת פחות לחשוב על הפרידה וקצת יותר לחשוב על עכשיו וכרגע. תודה לך

למעלה