מפחדים מפיגועים?

דיברת על ילדים חגורים

הדוח תנועה הראשון שלי ואני מקווה גם האחרון היה על ילד שלא חגור מאחור וזה עוד לפני שהיתחלתי לנסוע, זזתי מטר מהחניה ושוטרת עמדה סתם בצד והיתלבשה עלי .וזה דבר שאני מאוד מקפידה עליו ללא קשר לדוח, אז חנוך תהיה רגוע .. תצחק.. תצחק חופשי עלי . למה לא ..

חנוך617

New member
כנראה שבעלך

הזמין את השוטרת אחרי שדפקת לו את האוטו... תגידי, מהי המהירות הגבוהה ביותר שנסעת? 70? 80? או שהעזת על 90?

חחחח היום סימנת אותי

עד הסוף ,אה ? אני נוסעת בתוך העיר על 20, בכביש בין עירוני על 30 . כך זה הכי טוב....

חנוך617

New member
אם תסעי בכזאת מהירות

על האופנוע, תגיעי מאילת למטולה בחצי שעה. את חוגרת את הילדה גם באופנוע?

Rצינית

New member
גישה והשקפה נכונה.

בס"ד ובמקרה הנ"ל, פשוט יורדת מהאוטובוס... ולמה לא אעדכן את הנהג? חוששת מצו הרחקה -<תתקבלנה תלונות על הטרדה פרנואידית כל שני וחמישי>בנסיעות באוטובוסים. שתבינו זה קורה לי רבות,עוברת מאוטובוס לאוטובוס על כל שחום עור לא מוגדר.. <ממש חור בכיס אה?..לכן קונה מלכתחילה חופשי יומי>

גם במונית!

סיפרה לי מישהי שנסעה אתמול במונית לכיוון גאולה, והנהג היה ערבי (מצוי מאד לצערנו), היא ישבה מקדימה ומאחור ישבו עוד 3 נשים. באמצע הדרך פנה הנהג לרחוב אחר מהדרך הרגילה ליעד, הנשים נבהלו מאד ולאחר מס` שניות כשעצר הנהג ברמזור, פתחו הנשים את הדלתות ופשוט יצאו באמצע הכביש, כשהם מאיצות גם בה לצאת... היא הכירה דרך זו -שיש מהנהגים שנוסעים משם- אך מחוסר נעימות מכל הענין, שילמה לנהג ויצאה...

למעלה