מפחדים מהאמת

Yali 17

New member
מפחדים מהאמת

למה נמחקה ההודעה שכתבתי ? אתה מפחד מהאמת, מנהל יקר ? קשה לך לשמוע אותה בפנים ? אבל אל תדאג אני עוד אפרסם תגובה, בכל פורום ופורום. במקום התגובה האחת שמחקת לי תצמחנה עשרות ! במקום לענות על התגובה שלי, להעיר או להאיר לי, פחדת בגלל שהיא " מנערת את המסגרת בה הרבה אנשים דתיים חיים ". קשה לך לשמוע, שאשה שווה לגבר ? שהומו זו לא קללה ? שבהלכה ישנם חלקים רבים וחשוכים בצל הפרימיטיביות ? " מי שאתה מה שאתה ה' אוהב אותך באמת ! "

witchcraft

בכרטיסך האישי ציינת שמקצועך הוא witchcraft. בדיוק פרשת השבוע הנוכחית ושעברה עוסקת בגדולת מכשפי מצרים. לא שהערתי משהו על מה שכתבת. אלא שפשוט את בתור מכשפת כמו שהצהרת, ממש הזכרת לי את פרשת השבוע. כעסך אגב, ברור מאד. כי דווקא על פי התורה הקדושה מכשפה לא תחיה (שמות כב. יז). נוווו. אז וודאי תמשיכי להפיץ בפורומים שונים. וודאי במצרים תתקבלי בברכה בכל הפורומים שם.

Yali 17

New member
חבל שלא הבנת....

אביעד שר שלום היקר ! האם קראת בכלל את התגובה שלי, שאתה יודע על מה מדובר ? האם אתה יודע מי אני ? מה עשיתי ? או לחילופין מה לא עשיתי בחיי ? אתה יכול לשפוט אותי ? אתה רואה וחוקר לב וכליות ? התשובה שלי היא : לא, לא, לא ולא... ואם אתה חושב שאהבה, גאווה, שיוויון ורחמים הם מנת חלקם של המצרים, אני חפצה לחיות במצרים. אמרת משפט יפה : מכשפה לא תחיה, אתה מוזמן לקחת אבן ( גדולה ככל שתמצא ), ולהקיז את דמי הטמא למען אלוהים הרחמן והרחום !

Yali 17

New member
סוד של מכשפה

אני מכשפה, אבל אני עוברת גמילה, אולי זה ישמע מצחיק, אבל אני חייבת להיגמל מזה. זה הרס אותי, זה שינה אותי בהרבה מובנים : הפכתי להיות רעה, נכנסתי,לא פעם, לדיכאונות ולחרדות, ממש השתנתי מקצה לקצה, אבל גם בהיותי מכשפה תמיד ידעתי את האלוהים. ועכשיו אני מנסה לחזור למוטב. למרות שאני יודעת שאת העונש על מה שעשיתי אני אקבל, במוקדם או במאוחר. " בלחישה הייתי מעוררת כעס, ויוצרת ריב וזעם בין אנשים, בתנועת יד הייתי מביאה רעה ומכשילה איש בדרכו, בנגיעת שפתיים יכולתי לעצור את דמו של אדם הניגר מפצעו,אבל בכל לחישה, בכל השבעה הרגשתי שחלק ממני מת, משאיר אותי ריקה ואומללה "....

אלי ו.

New member
אנא קראי את הודעת מנהל הפורום

הפורום הזה הוא פורום צנוע שכל מטרתו לענות לשאלות הלכה. אין כאן ענין להכנס לוכוחים בנושאי אמונה ופרשנויות. את בהחלט מוזמנת לפורום כמו אתאיזם ודת או תאולוגיה ודתות שונות כדי להביע דעות דתיות.

מפחדים מהאמת הם אלה שלא מוכנים

לפתוח דיון רציני על נבואות של התורה. הכופרים פשוט מדחיקים את העובדה הזו, וזהו. לא מוכנים לדון על זה, לשמוע, לפתוח ספר ולבדוק. " זה לא מדעי"

Yali 17

New member
אולי תפסיק להשתמש במילה הזאת ?

למר יצחק שדה זה נורא פוגע לשמוע את המילה "כופרים ", אתה יודע מי קורא לכולם כופרים ? הישות המוסלמית ! אז במקום להגיד, אתם כופרים, תגיד אחרת, תנסה לשכנע, תנסה לקבל ולהעביר את המסר שלך "לעם החילוני ", כי "הכופרים " האלה הם חלק מהעם שלך !!!!!!!!!!!!

במילה 'כופרים' השמשו היהודים

ואם תרצי אז לימדי תלמוד בבלי. תוכלי למצוא דיי הרבה בשאלות הכופר את אבן גמליאל לדוגמא...

היהודים לא השתמשו במושג כופרים..

אלא הדתיים החסידים, אתם, ומה הפלא מפני שהמוסלמים גם משתמשים באותה המילה.

גם אם מוזכר בגמרא לא הם המציאו אותו

אם הוא נזכר פעם או פעמיים בגמרא , בקוראן הוא מוזכר הרבה יותר, כך שהגמרא היא לא המקור . אגב אם תוכל לאתר לי את המושג כופר,כפירה וכו' מהגמרא אודה לך...

asaf2000

New member
תגובה

אה כן איך שכחתי...מה בא קודם הגמרא או הקוראן?...כמובן שהקוראן הא? כנס לכאן, בצד שמאל למעלה יש חיפוש בתלמוד בבלי תכתוב את המילה "כופר" ותראה בעצך.

מר תורג'מן התלאביבי

שמעי תורג'מן התלאביבי, נסה הפעם לדלג על מקום זה. תמשיך במנוע החיפוש העצמי שלך במקומות אחרים... למען ירווח לך...

השאר עמנו. אל תתרחק.

אוהוהוהו. כמה אני כמה לאחד כמוך. שים לב... הרי אתה מספק לי ממש תענוג וקורת רוח. תמתין לתגובות. רציתי רק שחברי הפורום יידעו חכמתך. כעת זה בסיידער.

asaf2000

New member
תגובה

אם כבר יש מילה שמתאימה בול לתיאור למה להשתמש בכמה מילים אחרות? בשביל זה יש מושגים בשביל שבמילה אחת יוכלו לתאר במקום משפט שלם. פעם אמרתי למישהו על פלוני שהוא שמן אז הוא אמר לי אל תגיד שמן תגיד מלא...אמרתי לו למה לא להגיד שמן? הרי הוא שמן והמילה שמן נועדה לתאר אנשים כמוהו אז למה לא להשתמש במילים של השפה העברית?

למעלה