מפחדים להתאהב מחדש?

אני...../images/Emo10.gif

זה אחד הדברים שאני הכי רוצה... להתאהב מחדש, לדעת שוב מה זאת אהבה אבל... כן, פוחדת להתאהב שוב, להיפגע שוב חושבת שאני עדיין לא מוכנה לאהבה חדשה אולי הזמן יעשה את שלו רק מקווה שלא בניתי מסביבי את אותה חומה רגשית וכשאמצא את האיש המתאים אוכל להיפתח אליו כן, יש כאלה שמפחדים להתאהב מחדש

meshi4

New member
גם אני ../images/Emo9.gif

דווקא חוויתי התאהבות יפה. אבל נראה לי שאני בונה חומה רגשית ,ולא נותנת לכל קשר להתפתח.מיד יש לי חרדות בלתי מוסברות מזוגיות חדשה. משונה לא?

ממש לא משונה

מי שניכווה ברותחים... אבל האם באמת חיוני להתאהב? האם חברות, קירבה, אמפטיה, חיבה, חום, אחריות, דאגה, לא מספיקים?

meshi4

New member
ממש ממש

לא נכוויתי ברותחין.ההפך. כל מה שציינת נהדר אבל אמור להתחיל באיזה התאהבות קלה

seeyou

New member
טעות מאוד נפוצה-../images/Emo11.gif

להתאהב זאת תגובה אי רציונאלית... ברגע שמפעילים שקול דעת זאת לא אותו דבר. גם לא מקובל מה שאת כותבת:פוחדת להתאהב שוב, להיפגע שוב " להתאהב זאת לא עסקה עם רווח והפסד... לא מנהלים את זה על פי שיקולי חרדה-... זה רגש-נטו! מצד שני ככול שמתבגרים התחושה,הרגישות נעלמים-פחות מעיזים,פחות הרפתקנים... הפחד מכישלון משתלת בכול התחומים-כולל אהבה. מספרים על איש זקן,שומר מצוות,שכול שבועה מעלה תפילה לשמיים לזכות בלוטו.. אפילו הקדושים מסביבו של ה' מבקשים להתערב עבורו... אלוקים עונה להם: "אתם צודקים-הוא איש טוב,שומר מצוות-אני מוכל להיענות לתפילתו..." אז מה הבעיה? שועלים הקדושים.. ...הוא לא שולח לוטו! המבין יבין!

נכון ולא נכון.

כתבת "להתאהב זאת תגובה אי רציונאלית... ברגע שמפעילים שקול דעת זאת לא אותו דבר." וכד'. התאהבות אינה שקולה, נכון, אבל אם באיזה שהוא שלב השכל לא נכנס לתמונה ומתערב, זו אהבה עיוורת. האמן לי שאין יותר הרסנית ממנה. קל לומר שלא רוצים להתאהב יותר... וזה מחזיק מעמד רק תקופה מסויימת. אבל זו חומת מגן שלפעמים אנשים שמים לעצמם, כגבול, כדי להגן על עצמם. וזה מאד טבעי.

seeyou

New member
ההפסד כולו שלך!../images/Emo6.gif

A life with love will have some thorns, but a life without love will have no roses.

אני מאחל שזה יקרה לכן!!!!!!

והלואי והשנה החדשה תביא לכם בשורות טובות בנושא! כל חומה בסופה ליפול הנסיך על הסוס הלבן ידע להפיל כל חומה בהצלחה הזאב

אומברה

New member
בני האדם מתחלקים לשניים

כאלה שנוקטים בגישה החיובית לחיים והאחרים בגישה השלילית - תוכלו לבדוק ניגודים שלזוגות כמו החיים והמוות, מניחה שרובינו נסכים שהחיים הוא החיובי והמוות הוא השלילי - הקבלה זו יכולה לאפיין גם את שתי הגישות לחיים, אלה שמוכנים לקחת שוב סיכונים ולחוש את החיים במלוא עוצמתם, למרות שהכאב, גם הכאב גורם לנו לחוש את החיים, הגישה השנייה היא להימנע ומי שמונע מעצמו לקחת סיכונים, הוא גם לא יחווה את החיים אלא חי את המוות. הכל עניין של בחירה וגישה וגישה אפשר לשנות או לפחות לעדן. שיקום מי שיגיד אחרת... זו הזדמנות לבקש סליחה באם מישהו נפגע ממני. חג שמח

seeyou

New member
נשים מתחלקות ל 3 קבוצות!

Exista trei tipuri de femei: cele frumoase, cele inteligente si majoritatea. (Rainer Werner Fassbinder) הסליחות שלך התקבלו! שנה טובה יוסי

דאונדה אייוניט קו אסטה פובשטה../images/Emo35.gif

..... 'צטערת, הייתי חייבת. (ואם טעיתי איתך ועם כולנו הסליחה...
)

תודה מיקי ../images/Emo6.gif חחחח....

עכשיו אני יודעת שלא טעיתי. (אני מצרפת אותך אוטומטית למאפיה עכשיו (
) "בלי חרטות"
)

seeyou

New member
מבקש לא לזלזל בהם!../images/Emo6.gif

אחרי הערבים , הרומנים בנו לנו את הארץ!

M a E c h k a

New member
באנו לפה לאהוב../images/Emo23.gif

אין אחד כזה בעולם שמפחד להתאהב ויעידו על כך הדורות שאחרינו... נולדנו לאהוב ולהיות נאהבים.. אני הדוגמא הכי רעה בשביל זה (הליכי גירושין).... אבל כן, אסור לוותר על אהבה!!!!!!!!ולפחד מהבדידות ולא מהאהבה. הלוואי עליי..............

seeyou

New member
../images/Emo22.gif את האמת? אין לנו מושג למה באנו!

בכלל ,כול התהליך לא ברור מה המטרה שלנו על פני אדמה בנוסף,הגישה שלנו כבני אדם על החיים היא קצת מעוותת... מצד אחד בונים חומות-חוקים מצד השני נלחמים לחצות אותם! אהבה-יחסי מין,הם דברים "טבעים",רגילים בין בעלי חיים בטבע אנו כחלק מהטבע....חושבים אחרת ...ומכאן מתחילות הבעיות... כול אחד מפרש אחרת את הסיפור ה"אהבה"... דוגמה? בטירונות פגשתי בחורה יפה שעסקה בזנות...מאוד התלהבתי ממנה ורציתי לנשק אותה...היא סירבה בתוקף היתה מוכנה לכול דבר(!!) אך לא להתנשק!! את זה היא שומרת לאהובה...??? היום בפורום בחורה צעירה,רק חצי שנה נשואה,טוענת שהיא אוהבת את בעלה...אבל היא פגשה גבר אחר והיא מאוד רוצה אותו רק ל"קשר פיזי" !!! שנה טובה יוסי

למעלה