מפות למיסטרה

DDN

New member
לא כאילו, בדיוק.

אלו עזרים לשה"מ. אם אתה מכיר את עולם מייסטרה, אלו המפות הרלוונטיות. ועכשיו תעמיד פנים שלא ראית את הקישור עד שאורי יגיד לך שזה בסדר.

שמע קטע

במשחקי תפקידים יש גם עולם שלם, לא רק מבוכים מחורבנים (שבעצם קיימים רק במשחק "תפקידים" אחד ואינם מהווים ברירת מחדל או אפשרות מומלצת)

Illithid

New member
מסכים בעניין המבוכים.

יותר מדי זמן מועבר מתחת לאדמה באיזה מבוך נטוש. זה מונע משחקנים לצאת ולחקור את העולם שבחוץ. ודרך אגב, מישהו פעם השקיע מחשבה והבין למה יש כל כך הרבה מבוכים? זה עסק מאוד יקר לבנות מבנה גדול תת קרקעי, ואני משוכנע שבעבר זה היה יקר עשרות מונים (בגלל חוסר באמצעים וכו'). וכל זה למה? במקרה הטוב יש תשובה מצוצה מהאצבע, ובמקרה הרע המבוך שם רק בשביל ש"במקרה" ימצאו אותו חבורות פשיטה גובליניות ויחליטו להתמקם שם בנוחות?

Nihau

New member
סיבות למבוכים...

עיר שנקברה מערות טבעיות חיה גדולה חופרת או הרבה מאוד חיות חופרות- נמלי ענק או חדפי גהינום ושות' מכרה נטוש מעברים סודיים למרגלים\נתיבי מילוט סודיים של אצילים מערות טיבעיות שהורחבו למאורות פושעים חצי בנויות נהרות ונחלים תת קרקעיים שיבשו עוד סיבות?

l o r e

New member
אילו רק היית טורח להסתכל במפות

אלו מפות של ארצות ולא של מבוכים.

לא דיברתי עליהן

את מייסטרה אני מכיר לא רע. התשובה שלי כוונה לבחור שהופתע לגלות שיש עולם מחוץ למבוך.

ננסק

New member
סליחה על מה?

הבחור לא הופתע לגלות שיש עולם מחוץ למבוך, זאת רק הפרשנות של הבלש לדבריו. הוא פשוט שאל מה עושים עם המפות, שזאת שאלה הגיונית. כמו שאפשר לראות מכל השאלות שאותו בחור שואל כאן בפורום, הוא שחקן חדש מאוד, שעדיין לא מבין את כל מה שקורה סביבו, ומה עושים עם מה. הוא לא "מדוכא על ידי הפטיש המו"די שמאלץ אותו לחשוב במבוכים", בסדר?

למעלה