מפות ללפטופ חברים האם ישנם מפות ימיות חינמיות להורדה לאזור שלנו שמתאימות ללפטופ?
N nautidim New member 4/9/17 #1 מפות ללפטופ חברים האם ישנם מפות ימיות חינמיות להורדה לאזור שלנו שמתאימות ללפטופ?
G gb228 Active member 4/9/17 #2 "זהירות" זה UNDER STATEMENT נראה לי שאלו מפות ללא כל נתונים ימיים פרט לכמה מגדלורים.
י יאיר אלקיים New member 10/9/17 #3 מפות חינם. שונא מתנות יחיה. לך על נויוניקס תשלם ותקבל מפות מדוייקות עם עדכונים ותוכנת ניווט. חוקית.
Z zina71955 New member 11/9/17 #4 נויוניקס היא אינה תוכנת ניווט חוקית. אינה מאושרת ע"י IMO ו - מספר הטעויות והפישולים בתוכנה הזו אינו קטן.
נויוניקס היא אינה תוכנת ניווט חוקית. אינה מאושרת ע"י IMO ו - מספר הטעויות והפישולים בתוכנה הזו אינו קטן.
ק קלקסון New member 12/9/17 #5 בפלוטר של ריימרין יש מפות של נוויוניקס. אשמח ללמוד על אילו מפות אתה ממליץ/סומך?
Z zina71955 New member 12/9/17 #6 C-MAP הן מאושרות על ידי IMO . חוץ מזה, אני סומך על מפות BA שבהפלגה נמצאות אצלי על השולחן , לא בפלוטר.
C-MAP הן מאושרות על ידי IMO . חוץ מזה, אני סומך על מפות BA שבהפלגה נמצאות אצלי על השולחן , לא בפלוטר.