מפות טופוגרפיות

yair333

New member
מפות טופוגרפיות

מעוניין במפות טופוגרפיות ישנות. עדיפות למפות 20,000 : 1 בברכת תודה נאמנה

רוזן71

New member
מפות טופוגרפיות...

בס"ד. ברשותי סידרה של 26 מפות טופוגרפיות 1:100000 מדן ועד אילת. המפות בתוך קלסר מיוחד. מעונין? רוזן.

rachelea

New member
1:100,000

גם לי אוגדן שטוח ובו מסודרות המפות. קנה המידה, כאמור לעיל 1:100,000. מעניין אותך?

yair333

New member
תודה לך רוזן

ושוב תודה. ישנם שני סוגי אוגדני מדן ועד אילת. האם זה שברשותך בעברית או אנגלית? האוגדנים הראשונים היו עדיין בגלופת המיפוי הבריטי. גוף המפה באנגלית, ועידכונים הוספו עי מחלקת המדידות בהדפסות חופה בצבע סגול.

רוזן71

New member
המפות שברשותי...

בס"ד. המפות בעברית, שורטטו ב-1959, הודפסו ב-1962. רוזן.

yair333

New member
תודה בשנית

אני מודה בשנית. הסט באמור נמצא ברשותי. באם ידוע לך על זה הקודם לו, באנגלית אשמח לשמוע, וכמובן בקני המידה הגדולים יותר חמישים ובמיוחד עשרים אלף. בברכה

רוזן71

New member
שאלה ליאיר.

בס"ד. האם ידוע לך כמה שווה הסט שברשותי? תודה מראש, רוזן.

yair333

New member
תודה לרחלה, תשובה לרוזן

תודה לרחלה בשנית על טרחתך לבדיקת הסט. ולשאלתך מר רוזן - אין מחיר קבוע. חנויות יד שניה יש וגובות כשמונה שקלים למפה ויש שמגיעות לעשרים ש"ח הגליון. היקרנים כדוגמת רובינסון האנטיפאטי יגבה בוודאי כפול... אני מניח שסט מלא יתוחשב בכעשרים ש"ח הגליון - דהיינו מעל ארבע מאות שקלים. אישית לא הייתי מפצל סט... להזכיר נשכחות - שנים רבות היה זה סט הטופוגרפיה היחיד בנמצא. לדוגמא מסומן בו "הקו הירוק", כולל שטחים מפורזים... לימים בלי להיכנס עמוק לפוליטקיה נאסר על מחלקת המדידות להוציא למכירה מפות עם סימון "הקו הירוק"... אם סתם נוסטלגיה הרי ניואנס - באחד האוגדנים שברשותי מודבקת פיתקית נאה של בית המסחר.. "חפץ - ירושלים".. בן - יהודה 3 מס טלפון 2506 ... כן.. ארבע ספרות בלבד. אני מניח שלאלה המיתמכרים לנוסטלגיה ולו פיתקית שכזו כבר הינה בעלת ערך... אני חוזר על בקשתי... באם אחר טורח וקורא, או לאדוני ידוע מי ברשותו מפ]ות ובקני מידה גדולים יותר, בהן אני מאוד מעוניין. בזמנו היו אלה מפות צבאיות חמישים אלף "שנישמרו" בבית... אני בתקווה שנכד או נין ימצא עזוב בעליית גג. מפות העשרים אלף הן העדיפות לי. בברכה

יאיר שלום,

אני יודע שאיתמר לוי מאתר הספרים מחזיק אצלו מעת לעת מפות 1:20000 כמו אלו שאתה מחפש. למיטב ידיעתי הוא אוסף אותן באופן אישי. ניסית אצלו?

yair333

New member
אבא של נעם שלום.

תודה על העצה אני רשום אצל איתמר, ואמנם השגתי בזמנו מספר גליונות מאה אלף - ובמחירים הוגנים. בברכה

11moti

New member
מפות 20,000

ברשותי מספר מפות 20000(מנדטוריות) של אזור הדרום(אשקלון ולכיוון קריית גת והאזור) כמו כן יש לי מפות 50000 של רוב הארץ (די ישנות -בפורמט הצבאי) אשמח להחליף על סכינים/חרבות וכו' על 50000 , על ה20000 אני עוד צריך לחשוב.

yair333

New member
החמישים, קדומות ל- 67 ?

מוטי שלום, באם מפות חמישים האלף קדומות ל- 67 הרי אני מעוניין מאוד... עשרים אלף הן כמובן בעדיפות אצלי. יתכן עשיית סכין בעבודת יד.. צרו בבקשה קשר. בברכה

למעלה