מפות וגלובוסים

קשכפית

New member
מפות וגלובוסים

האם יש מקום אופטימלי בבית לגבי הנושא הזה של מפה תלויה (מפת עולם), גלובוס, תמונות של מקומות יפים בחו"ל וכדומה? אני מתכוונת האם יש חדר שמתאים לכך לפי הפאנגשוי כמו חדר שינה, סלון וכדומה או שזה קשור לכיוונים כמו שאמרת שיש כיוון דרום שמתאים לסמלים של זוגיות? או שלא הבנתי כלום? וכמובן תודה על כל התשובות והניהול היפה שלך!!

שאלה נהדרת ../images/Emo45.gif

אני מאוד אוהבת את הגלובוס ומפות העולם בבית. הם מסמלים מרחב, הסתכלות גדולה, גלובלית רחבה. אפשר לשים אותם באיזור הקריירה למשל, כסמל לקריירה חובקת עולם
אני תליתי מפת עולם כזו מולי כדי שמידי פעם אוכל לקבוע לעצמי את הטיול הבא שלי בעולם... אפשר לשים מפה באזור השפע גם כן כסמל למשהו גדול גדול בקיצור, עולם זה גדול, מרחב, התפרשות וכן הלאה כדאי בעסקים,או בסלון בבית. במקום שבו אפשר לשבת ולהגות- אזור הגות, לימודים וגם חברים. ערב טוב נ.ב. - הבנת טוב מאוד!

קשכפית

New member
תודה, גם התשובה נהדרת!

אני וניב מאוד אוהבים מפות וגלובוסים ולכן שאלתי. נכון להיום יש לנו בחדר שינה מעל המיטה שלנו תמונה שהרכבתי מפזל של מקומות בעולם שהייתי וצילמתי כמזכרת ואנרגיות לטיולים הבאים. אתמול פשוט קניתי מפת עולם בעברית וגם גלובוס קטן של העולם ולכן עלתה השאלה בראשי, אני עומדת בקרוב לשנות את סידרי הבית והחדרים ופשוט שואלת את עצמי אם אתלה את המפה בחדר השינה או בסלון. אני לא יודעת אבל איפה אזור השפע בדירה שלי. אגב אני עובדת כרגע בעסק שמוכר מפות וגלובוסים ובאמת באים כל מיני אנשים שקונים מפות עולם למשרד שלהם... אני חושבת אולי לשרטט את צורת הדירה שלי כדי שתוכלי לומר לי היכן אזור השפע, ואזורים נוספים שכדאי לדעת בנתיים תודה ולילה טוב, חן חן.

קשכפית

New member
ואפרופו מפות וגלובוסים

זו לא פירסומת, אני לא בעלת עסק אלא גרפיקאית שעובדת בחנות מפות ורוצה לשתף את הנוכחים שגם כן אוהבים מפות וכאלה שיש לנו בחנות מפות עולם מקסימות בעברית מיוחדות לילדים כי הן מצויירות זה ממש יפה וקניתי גם אחת לבת אח שלי שהיא בת ארבע עלה בדעתי שבודאי הרבה אנשים לא יודעים שקיים כזה דבר מפת עולם לילדים אז תדעו שיש ויש גם מפות עולם עתיקות אז מי שירצה לבוא לבקר אותי וגם לראות מפות יפות שיבוא בכיף. אני לא מפרסמת את המקום כאן כדי שלא יהיה כעס ורמז לפרסומת אז אם מישהו ירצה שיפנה אלי במייל ואסביר היכן זה בתל אביב [email protected]

בוקר טוב קשכפית ../images/Emo39.gif

השתדלי שהמפה לא תהיה בחדר שינה. חדר שינה אינו מקום למפות עולם. סלון או חדר עבודה מתאים יותר יום טוב

למעלה