אבל נראה לי שעלית פה על משהו, גברברים יקרים, אתה מתחרמנים משייש?!
א אנה לנקין New member 13/11/13 #38 אבל נראה לי שעלית פה על משהו, גברברים יקרים, אתה מתחרמנים משייש?!
N NSW2 New member 13/11/13 #40 זה לא השיש זה המראה של כל העניין במבט מאחורה, כנראה שזה מחבר אותנו לאיזה יצר חייתי
ח חניתה דרלינג New member 13/11/13 #43 הרי זה מעורר אתכם באותה המידה כשאנחנו תולות כביסה או מתכופפות לרגע לתוך הרכב כדי לסדר משהו על המושב... זה לפעמים נגמר כל כך טוב...
הרי זה מעורר אתכם באותה המידה כשאנחנו תולות כביסה או מתכופפות לרגע לתוך הרכב כדי לסדר משהו על המושב... זה לפעמים נגמר כל כך טוב...
N NSW2 New member 13/11/13 #46 גם אבל לא אותו דבר כנראה שיש משהו סוטה במקומות כמו מטבח. רק לחשוב מה אפשר לעשות לסאבית במטבח מייצר סרטים בראש
גם אבל לא אותו דבר כנראה שיש משהו סוטה במקומות כמו מטבח. רק לחשוב מה אפשר לעשות לסאבית במטבח מייצר סרטים בראש
ח חניתה דרלינג New member 13/11/13 #49 וכשהיא מתכופפת לתלות כביסה מעבר לחלון, שיער מתבדר ברוח, עם כל האטבים והחבלים האלה בסביבה - זה לא? אבל כן, גם אותי להתכופף מעל השיש מחרמן יותר
וכשהיא מתכופפת לתלות כביסה מעבר לחלון, שיער מתבדר ברוח, עם כל האטבים והחבלים האלה בסביבה - זה לא? אבל כן, גם אותי להתכופף מעל השיש מחרמן יותר
N NSW2 New member 13/11/13 #52 לא פייר הוספת גם שיער מתבדר ברוח גם הולך אבל מטבח עדיין לוקח. אולי מה שיכול כמעט להשתוות לזה יהיה במשרד ככה כשהיא מתכופפת על השולחן
לא פייר הוספת גם שיער מתבדר ברוח גם הולך אבל מטבח עדיין לוקח. אולי מה שיכול כמעט להשתוות לזה יהיה במשרד ככה כשהיא מתכופפת על השולחן
ח חניתה דרלינג New member 13/11/13 #54 ידעתי! נכון שהשיער מוסיף? נכון לגבי המרד... ובכלל - מקומות עבודה... יש בהם משהו כל הדלפקים והשולחנות והחדרים האחוריים לסגל בלבד...
ידעתי! נכון שהשיער מוסיף? נכון לגבי המרד... ובכלל - מקומות עבודה... יש בהם משהו כל הדלפקים והשולחנות והחדרים האחוריים לסגל בלבד...
N NSW2 New member 13/11/13 #56 בטח השיער מוסיף אותי אישית שיער ארוך וסקסי סופר מגרה. והמשרד זה על אותו העקרון של המטבח. גם מטבח וגם משרדים במקור לא נועדו לזה זאת הסיבה שזה כל כך מגרה. אין על שולחן משרד כזה גדול, רק לראות אותה שוכבת שם ומחכה לקבל את מה שמגיע לה
בטח השיער מוסיף אותי אישית שיער ארוך וסקסי סופר מגרה. והמשרד זה על אותו העקרון של המטבח. גם מטבח וגם משרדים במקור לא נועדו לזה זאת הסיבה שזה כל כך מגרה. אין על שולחן משרד כזה גדול, רק לראות אותה שוכבת שם ומחכה לקבל את מה שמגיע לה
ח חניתה דרלינג New member 13/11/13 #44 יואו, תודה!!! והאמת שאני מבינה אותם. לפעמים מחרמן אותי לעמוד שם, רק מהמחשבה על מה יכול לקרות