מפוזרי

super pippo07

New member
מפוזרי

אני מתלבט בין כמה מקצועות ללימודים באונ' בר אילן ורציתי את דעתכם בנושא זה.המקצועות אשר שמתי עליהם עין במהלך החודשים האחרונים הם בלשנות,ארכיאולוגיה,ספרות,ואופטומטריה.במהותי אני אדם הומאני ופחות ריאלי אך בעקבות אבחון במכון אדם מילוא גיליתי את תחום הבלשנות,עקב תוצאות המבחנים שבהם יצא לי שאני מתאים לתחום השפות,ותחום החקר בפרט.מצאתי כי השפה העברית היא דבר מסקרן אך מצד שני תמיד היה קיים בי את הצד הזה לעזור לאנשים,ובדיוק נזכרתי שלפני כמה זמן הציעו לי אפשרות ללמוד אופטומטריה ולאחר כמה חודשים אני מוצא את עצמי מחפש באתר של האונ' פרטים בנושא.בנוסף גם קניתי ספרים בנושא בלשנות והשפה העברית מתוך התעניינות בנושא.ברצוני לומר שכרגע אין לי ממש נתונים להתקבל לאוניברסיטה,אך שמעתי על לימודים כלליים שבהם אפשר לעשות בו זמנים קורסים בלי שום קשר לציונים שלך ובו זמנית לעשות פסיכומטרי כחלק מתנאי הקבלה-האם הדבר נכון? נ.ב מה לעשות מבחינת תחום הלימודים

mosdan

New member
מה באמת אתה רוצה?

מפוזרי היקר אני מבינה שעשית אבחון במכון אדם מילוא ושם על פי הכישורים שלך המליצו לך ללמוד מספר מקצועות. אך השאלה היא מה אתה רוצה לעשות ולהיות בעוד נגיד 10 שנים? מה גורם לך להרגיש שאתה משמעותי? מה גורם לך סיפוק? שם התשובה האמיתית. אני כבר יכולה לראות דרך הכתיבה שלך שאתה מאד סקרן, עם יכולת למידה וחקירה טוב, דבר שיכול לסייע לך למצוא מה באמת יעשה אותך מסופק ומאושר בהצלחה אריאלה

למעלה