מפה

TheBursar

New member
לא יודע כ"כ מה איתכם

אבל הרעיון של הנזיר האלקטרוני פשוט גאוני (ובכלל איך שמתארים אותו ולמה הוא בצבע ורוד עם שתיי רגליים וידיים בלבד וזה בגלל שהוא חייב להראות שונה מאדם אמיתי) ולעומת זאת כל המלחמה השקטה של דירק נגד עוזרת הבית שלו שמתבטאת בשערות על המקרר (בספר השני) ועוד רבים וטובים הרעיונות שם. כמו איך שקנו את אודין במצעי פשטן!

פנחסון

New member
לגבי המדריך כמכלול את צודקת

וגם דביר יסכים איתך לגבי זה, אבל אנו נוטים לדבר על הספרים הראשונים כהספרים המייצגים...

TheBursar

New member
בתור אחד

שכן אוהב את הספרים אני חייב, נאלץ, מוכרח (ולא ע"י כפייה או שימוש באמצעי לחץ פיזי מתון) להודות שאכן הספרים הראשונים - המדריך ,המסעדה והחיים היקום וכל השאר - הם הספרים שמייצגים את הסדרה ושני הספרים האחרונים הרבה פחות מוצלחים. אין שום מניעה לאהוב את טרי ואת אדאמס בגלל ששניהם היו (טוב אחד נשאר) סופרים מעולים שידעו לתת מבט ציני על החיים (עדיין אחד ממשיך ונראה מי יעיז לעצור אותו!!!). בנוגע לסרטים עפ"י ספרים של טרי אתם ואני יודעים שיצאו מספר סרטים מצויירים שהיו לא רעים האמת אבל לא נראה לי שיש במאי היום שיכול לעשות סרט אמיתי. אני לא יודע אם הבמאים היום יכולים לחשוב בצורה שטרי חושב וזה הדבר החשוב כי אם הם לא יחשבו כמוהו הם יהרסו את הסרט/ספר/הנאה. אז אם עולה לכם בראש של במאי שכן יוכל לעשות את זה אולי תכתבו את ההצעה שלכם? ומי יודע, אולי אפילו נגדיל ונעשה ונכתוב תסריט עפ"י אחד הספרים ונשלח לטרי עם שם של הבמאי שיהיה אולי מוכן לעזור? מה אתם אומרים?

ויימס

New member
זה לא כזה פשוט כמו שזה נשמע.

ניסיתי פעם והתייאשתי מאוד מאוד מהר. (בערך בקטע שזווגפרח מגיע לפונדק אם לדייק).

Athaclena

New member
איך אפשר?

טוב, אין מה לעשות, זה לגיטימי לא לאהוב ספר. אבל זה לא אומר שאת צודקת! המדריך זה יצירת מופת (לפחות הספר וסדרת הרדיו) ואני משתחוה לו בוקר וערב!

Spirite

New member
זכותך המלאה להשתחוות לו בוקר וערב..

אבל זה לא אומר שאת צודקת.
אפשר להתווכח על זה בלי סוף. בואי נחליט שזה לגיטימי לא לאהוב ספר, ושזה גם לגיטימי להשתחוות לו בוקר וערב ולהעלות לו זבחי קורבן ותרנגולות וכל מיני דברים כאלה...

Rincewind

New member
הדבר היחיד שראיתי בארץ

היה המפה של מוות, אבל גם אותה ראיתי מזמן, בסניף נידח בצפון, והיא היתה יקרה נורא.

מהי המפה של מוות../images/Emo35.gif

(עד כה קראתי רק את תרועת מוות, ועכשיו אני קורא את צבע הכשף. אגב ראיתי פה פעם מפה שמסבירה באיזה סדר לקרא את הספרים, איפה היא

Rincewind

New member
זו מפה של

המישור המימדי שבו חי מוות. זה נקרא באנגלית DEATH's domain. תנסה למצוא את המפה המדוברת במאמרים. עקרונית היא לקוחה מאתר L SPACE אז אתה יכול לחפש שם.

פנחסון

New member
זה ספר קצר של פראצט שמחובר למפה

איבדתי את הספר, יש לי את המפה, למי שבאזור מודיעין ורוצה להעיף מבט (או לחכות חודשיים ואני אהיה באזור תל אביב)

Jade888

New member
מפה של המוות עולה 95 שח

בסטימצקי (אפשר להזמין) ושל כל העולם עולה 102 וקנית אותה ואת good omens לפני יומיים... נה נה בננה...

מ א ג ר ט

New member
יש בארץ

אני קניתי את שלי בסטימצקי והיום היא תלויה לה בגאווה מעל המיטה שלי (מממוסגרת!!! עם זכוכית!!!). רק שהירוק לא מתאים לצבע של הקירות שלי...

באמת../images/Emo35.gif איפה../images/Emo35.gif

אני מחפש כבר שנים מפות של דיסקוורלד בסטימצקי.. בקושי ספרים יש שם..

אוקי.. תודה רבה לך..

רק עוד שאלה: האם יש למפות שאני מעוניין לקנות (מפת העולם, מפת אנק, ומפת המוות) שמות
(יעני באנגלית)

מ א ג ר ט

New member
לא יודעת...

אבל על העטיפה של המפה כתוב דיסקוורלד מאפ אז אני מניחה שזה מספיק. בקשר לשמות תבדוק באמאזון

למעלה