מפה של העיר בייג'ין.

moruush

New member
מפה של העיר בייג'ין.

למישוה יש? רק של העיר, שיכול לשלוח לי את זה כאן? /לעלות את זה לכאן? תודה מראש. מור.

moruush

New member
ועוד דבר.

עם מישהו יוכל לצרף תמונות מהמקומות הבאים זה בהחלט יהיה טוב ; העיר האסורה, שוק המשי, שוק המזון הלילי, מוזיאון אוצרות הארמון. תודה מראש.

moruush

New member
אני שם אבל לא כ"כ הולך לי.

ומפה של העיר בייג'ין, מישהו יכול לעזור לי?

myokwang

New member
מפה של העיר בייג'ינג ????

יש לי אחת כזאת אבל היא ממש גדולה - אין לי מושג איך להעלות אותה כאן. בכל מקרה זאת אחת הרכישות הראשונות שלי בעיר. ניתן למצוא מפות מעולות שבהן כל אתרי התיירות והקניות באנגלית ובסינית. אם יש דרך שבה אוכל לעזור, אשמח. בהצלחה

moruush

New member
אני צריכה תמונה של מפת העיר

בגודל שניתן להדפיס ולא יעבור את זה ה20 ס"מ לאורך. המפה שיש לך היא על המחשב או במציאות ממשית?

myokwang

New member
ממשית

היא מפה מפורטת מאוד של כל העיר. ובשביל מה את צריכה את התמונות? אולי אפשר לעזור בדרך אחרת?

dod_basim

New member
这儿有北京&#303

דיי לעצלות!! http://www.tourroundchina.com/map/beijing.htm

moruush

New member
עבודה בגיאוגרפיה עלבייג'ינג

אבל בנושא הזה של התמונות כבר הסתדרתי. ולגבי המפה ש dod_basim . לא הבנתי את המפה כ"כ. יש מפה שלא רשום בייג'ינג בקטן אלא מפה של העיר?

myokwang

New member
בקישור שהוא שלח לך

תרדי למטה יש שם מפה ממש נחמדה של העיר והאתרים ואם את ממש חייבת אולי יש לי תמונה של שוק האוכל אבל רק של כל מני דברים מוזרים שאוכלים שם.

myokwang

New member
כן

נראה לי שהיא הכי טובה שתוכלי למצוא באינטרנט. עד כמה כבר אפשר להקטין עיר ענקית כמו בייג'ינג?

moruush

New member
חח D:

תודה רבה רבה רבה, אני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיכם, אני מודה לכם מקרב לב. ועוד דבר אחד קטן, מפני שאתם כ"כ מבינים בענייני סין, תוכלו אולי לתת לי או להפנות אותי לכתבה שקשורה לבייג'ינג מהחודשיים האחרונים.? חיפשתי בYnet ,וואלה ועוד.. ואני פשוט לא מוצאת. זה החלק האחרון של העבודה.

dod_basim

New member
מקווה שזה עוזר

בתוך האתר המעולה של מסע האחד תמצאי עוד המון מידע על סין ובייג'ינג.

moruush

New member
לא מידע..

כתבה או סיפור על משהו שקורה בביג'ינג' מהחודשיים האחרונים. לא מצאתי משהו שקשור רק לבייג'ינג. מצאתי דברים שסובבים דברים אחרים ולא מתרכזים רק בזה ואני צריכה משהו שבייג'ינג זה הדומיננטי.

happydog23

New member
ממי, אנחנו לא נעשה בשבילך את

העבודה - אנחנו פה לעזור בשאלות ובהכוונה, אבל את החיפוש תאלצי לעשות לבד. אם את רוצה לחפש כתבות על בייג'ינג את יכולה לחפש ב- nrg, למשל, תחת "בייג'ין" - תמצאי שפע של כתבות.

Mei11

New member
../images/Emo45.gif

איפה ימי הספריות והאינציקלופדיות... אני מרגישה זקנה...

dod_basim

New member
对了吧

הרשת מלאה בכל טוב על בייג'ין, נסי למצוא תחת טאגיות של אולימפיאדיה ותמצאי ים של דברים. כתבה מעניינת נכתבה בגיליון ינואר (96) של מטיילים (מסע אחר) על סמטאותיה הקלאסיות של בייג'ינג.

למעלה