מפה של הודו

• פותח הנושא jonh
  • פורסם בתאריך

jonh

New member
מפה של הודו

אהלן אני וmy better half טסים להודו עוד שבועיים לחצי שנה, אולי עוד קצת ארצות, נחליט שם. בכל מקרה, תהיתי מה המלצתכם בקשר לקניית מפות? האם מישהו ניסה את המפות של שטיינהרט-קציר (המו"ל של לונלי פלנט)? או שאפשר לקנות שם מפות טובות וחבל על הכסף.. חשבתי לקנות כבר בארץ בגלל שכך אוכל לתכנן את תחילת הטיול לפחות. כמו כן אם למישהו יש המלצה על מלון בדלהי, אנחנו נוחתים ב5 בבוקר, שמעתי על ההארי רמה המלצות רעות וטובות..

sela v

New member
בטוח שבהודו יש מפות

ובטוח ששם הן הרבה יותר זולות.

jonh

New member
ברור שיש שם מפות וברור שהן יותר

זולות. השאלה אם הן מעודכנות\מפורטות (שוות משהו).

sela v

New member
אתה מאמין שבישראל תמצא

מפות יותר מעודכנות של הודו, מאשר בהודו?

הארי רמה

אם אתה מחפש מקום שבו יש הרבה ישראלים - מצאת את המקום הנכון. אם אתה מחפש חדרים מלוכלכים וקצת עובש, במחירים לא זולים, עם יחס מתנשא, ושרות גרוע - מצאת את המקום הנכון. בקשר למפות - יחס המחיר בין המפות בארץ ובהודו הוא בערך 1-10. בהודו הן גם תהיינה מעודכנות יותר. על מנת להתמצא - אפשר להתחיל עם המפות בספר ועם מפות באתרים.

Yo-man

New member
חדרים לא מעופשים עד כדי כך

ובכל מקרה לנחיתה רכה (וצריך לרכך את המגע הראשוני עם הודו כמה שרק אפשר) רצוי להגיע למקום ממנו תוכל לאסוף פרטים להמשך. בו יש אינטרנט עם מקלדות בעברית. מסעדה עם אוכל טוב ומוכר (יחד עם תבשילים מקומיים) וכן - המון ישראלים. לגבי המחיר- אני לא חושב שהוא גבוה מהאלטרנטיבות בסביבת המיין בזאר, וגם אם כן, מדובר בכמה שקלים בודדים, ומי שמחפש קצת ביטחון בהגיעו לאחת הערים המופרעות בעולם אני דוקא כם ממליץ לו להגיע להארי רמה. אחרי שחוזרים מהצפון, ראג'יסטן או כל יעד אחר בהודו, יש מי שיעדיף לברוח מהארי רמה ולמצוא מקום אחר, ויש מי שישמח לחזור לשטח מוכר. to each its own. כדי להגיע להארי רמה לא צריך מפה, ולמחרת אפשר למצוא מה שרק רוצים.

sela v

New member
הארי רמה

אני גם הייתי שם, ואני מצטרף להמלצה של לחפש מקום אחר. אכן מקום מעופש, ודרך אגב נהג המונית משדה התעופה ניסה לקחת אותנו למקום אחר, עד שיצאנו לו מהמונית שילמנו חצי נדמה לי, כי הוא לא רצה להביא אותנו לשם בכל מיני טענות, ולקחנו ריקשה.

jonh

New member
איך שם?

ותודה על התשובה. אגב, מה זה מחיר הגיוני לאכסניה בדלהי, ומה מחיר הגיוני יותר בצפון (להמשך הטיול..) ברור שזה משתנה אבל תנו לי מושג כללי רק...

motyka

New member
בצפון - 250 רופי(25 שקל) לחדר ללילה

בדלהי - בלי מזגן 300 עם מזגן 800 רופי לחדר ללילה. וכמובן שאפשר לישון גם ב 250 דולר ללילה, ואפילו ביותר.

jeshu

New member
הגזמת היה מקום בלה שישנתי בחדר ענק עם עוד שותף לחדר ב-40 רופי ללילה.אבל זה היה לפני כמעט 4 שנים.... אבל אני בטוח שחדר מינימאלי אפשר למצוא בכמה עשרות רופיות.

jeshu

New member
חדר סביר קירות לבנים.חלון ומאוורר תקרה.המקלחות על הגג וסה"כ יש למקום חמש קומות.שקט שם.אין הרבה ישראלים והמחיר הוא דיי סטנדרטי לדלהי.זה נמצא בסמטה לייד ההארי רמה.

jonh

New member
תודה, ניראה לי שנגיע לשם :)

וגם לכל שאר העונים!

למעלה