מפה מה זה מענינת

מפה מה זה מענינת

של איש מעניין ומורכב כל פלנטה בבית אחר אופק גבולי בן מאזניים לאקרב נפטון בבית ראשון ירח בית 12 האיש מוכן ללהגיב מי מרים את הכפפה ראשון

sansbastian

New member
מפה עם פיזור

בכל הגלגל אשיות שמתעניינת בכל תחומי החיים אך לא לעומק. כמו מרכבה שרתומה ל10 סוסים וכל סוס רץ לכיוון אחר

shomy0

New member
תגובה

בעל המפה: לא מדוייק, מתעניין בהרבה תחומים ובחלקם הגדול אף יותר מידי עמוק.

בגלל ובאמת שהכל גבולי כאן אז היחס למפה הוא

יחסית מוגבל כי הכל נמצא על הגבול... נתחיל כי הבחור "התברך" בתכונות מכל היסודות במפתו - אין יסוד שאיננו מנוסה במפה זאת. אני מאמין שעם כל כך הרבה היבטים במפה שכזאת לבחור יש הרבה דברים שצריך לנתח ואין איזור במפה שמודגש במיוחד בכוכבים ככה, מדהים לראות איך כל כוכב החל ממרקורי בטלה התמקד במזל מסויים בסדר מופתי ואפילו כירון משתתף שם יפה ורק מזל דגים נשאר יתום ללא כוכב שמתאכלס בצילו. במפה הזאת מבחינת אכלוס כוכבים אפשר ללמוד המון אבל בכל מקרה בגלל התפזורת רצוי לצמצם את השאלות שעליהן ברצונך לשאול. אשמח אם תכווני למקומות מסויימים וניגש למלאכה. באופן כללי נראה אדם עם תחומי עניין מרובים, מזל שור טיפוסי ונראה גם טיפוס עדין ומאוד ביתי, אוהב ומחפש בטחון למרות שהוא לא תמיד זוכה בו ובעמצם נאבק בחיפוש אחר החירות והבטחון שלהן הוא נזקק. יש מצב?

shomy0

New member
תגובה שאלה

בעל המפה: בעיקרון נכון, כל חיי כל העולם נלחם נגדי, לכן אולי נראה שאני מחפש ביטחון. היום יש לי הרבה ביטחון, אני פשוט לא סומך על איש, בהיותי בעל גרעין אישיות מאוד תמים, תמיד הייתי קורבן נוח.

תראה אמנם האמא לא שולטת על בית מסויים

בשיטת קוך, אבל היא לא לגמרי מנותקת. אולי זאת אם סמוייה או אם שחוסה על ילדה ממקום עמוק יותר (בית 12). הבחור נולד בליל ירח כמעט מלא ובמה יש מולות בין הירח לשמש, ומלבד השמש, לונה איננה מתקשרת עם אף כוכב. למרות זאת האמא אולי נמצאת מאחורי הקלעים, פחות מורגשת אבל עדיין מתפקדת כאמא אמפטית ואוהבת (אחרי הכל היא נמצאת בבית 12 המימי והרגיש וכן במזל מאזניים ההרמוני והאוהב).

שליט בית 4 בבית 10 החלפה בין ההורים

או השפעה אבהית עיקרית? בכל מקרה כמה הבנאדם זקוק לבטחון וכמה שהוא לא מקבל אותו מכל מיני זויות שקוראות לפעולה כולל מארס מולות סאטורן. עם המארס בסרטן הוא מחפש בית חם ואוהב וגם בטחון לאורך כל הדרך עם השמש בשור אבל זה מופרע ע"י כל מיני גורמים.

נפטון שליט 5, נמצא בבית 1..

מייצג קשיים ומשהו לא ברור סביב התהליכים הראשונים בגיבוש האישיות, אולי חיפוש עמוק אחרי אהבה לא מומש למעשה. נראה לי משום מה אדם שמחפש כל חייו את הבית החם ואת הבטחון אבל לא מצליח תמיד להשיג אותו.

נושא הזוגיות הוא בהחלט בעל משמעות גדולה

לבעל מפה זו. בת הזוג מקבלת ממנו כח המסוגל לבנות או למוטט אותו (בית 8 אבל אולי נסחפתי). באופן כללי נראה לי שבת הזוג צריכה להיות יפה, אינטלגנטית, זורמת וקלילה. בנוסף בטוח יש מה להגיד על הזויות שונוס מקבלת מפלוטו ואורנוס אבל על זה אני אחשוב כבר מחר

shomy0

New member
שאלה

בעל המפה: מעוניין לדעת פרטים על תחילת או ראשית גיבוש האישיות בעיקר על הקשר אם תינוק.

shomy0

New member
תגובה

בעל המפה: חזק מאוד, הדבר היחיד הטוב שאימי עשתה לי זה ללדת אותי, הדבר השני הלא רע זה היה כל מה שהיא לא עשתה עבורי או ברחה מימנו, כל השאר מה שהיא עשתה רק פגע.

למעלה