מפה מגניבה!

מפה מגניבה!

לכל האנשים ששיחקו במשחק קופסא של הספר (וגם לאלו שלא), פורסם לאחרונה מפה של המשחק ל18 שחקנים. המפה לא ממש מדויקת מבחינת גבולות, כי היא נועדה למשחק, אבל היא מאוד מגניבה ומכילה בתוכה הרבה איזורים חשובים (שיכולים לעזור לאנשים שמתקשים למצוא איפה כל דבר): http://www.west2productions.com/Mapology/72dpi/C2_AGOT18.jpg

DIDGIN

New member
תקנו אותי אם אני טועה

אבל על המפה עצמה ספרתי רק תשעה שחקנים (שמונת הבתים הגדולים ובית טארגאריין). מה קרה לתשעה האחרים?

הם עושים שבכל איזור יש בית גדול....

שמתחרה בו. בולטון בסטארק, פריי בטאלי, הרלו בגרייג'וי, וכך הלאה...

La Gamba

New member
עשו כמה מודים

במשחקי מחשב אחרים. איזה משחק מחשב לדעתכם מתאים להריץ גרסת ששאש"ק?

T r i v i n

New member
אסטרטגיה בתורות כלשהיא...

אולי ציביליזציה. אבל לפי דעתי משחק עצמאי יהיה הרבה יותר טוב מכל מוד. הבעיה פה זה לשלב תככים ומזימות אם מהלכים צבאיים וניהול ערים.

ריקי6

New member
בזמן אמת...

משהו בסגנון myth צריך להיות חזק, עם הטכנולוגיה של היום במשחקי מחשב אפשר ליצור משהו טוב. (לא אני, אבל יכולים) מי שלא מכיר זה אחד המשחקים היותר טובים שיצא לי לשחק בהם (די ישן, האחרון יצא ב2002 נראה לי, הוא כבר בגרפיקה יותר טובה..) אבל מה שיפה שאתה צריך להיות אסטרטג בשביל לנצח תמשחק כי בסופו של דבר מה שחשוב זה איך אתה נלחם.... וחברה הכי טוב... אין צנזורה! איברים עפים באוויר דם בכל מקום.. מלחמה היא מלחמה...

T r i v i n

New member
אולי את הקרבות באמת צריך לעשות כך..

מצד שני אם כבר בזמן אמת אז עדיף משהו בסיגנון "Rome:total war". אבל את הפוליטיקה והתכים אפשר לעשות רק באסטרטגיה בתורות.

EverMan

New member
אם כבר חצי קווסט חצי לחימה

כמו קווסט אוף גלורי או קינגס קווסט, רק שהלחימה תהיה עם צבאות ולא קרבות יחיד בלבד.

למעלה