מפה לואנור

IceL

New member
מפה לואנור

תסלחו לי על רגע של התלהבות, אבל אני וחבר שלי- אלוף הפוטושופ- סיימנו היום את עיצוב המפה החדשה של ואנור, העולם שלי. אני חושב שהיא נראת טוב. מלבד זאת גם רוב השמות החדשים במפה הם למעשה שמות בשפה שממש כתבנו, עם חוקים והכל. עוד עובדים על זה (כבר בתהליכים איזה 8 חודשים, אולי יותר?). סתם, רגע של התלהבות.

ננסק

New member
בהחלט נאה

אבל, אני חושב שבקרוב נוכל להציג מפה מרשימה אפילו יותר, ממערכת ה-BESM המתפתחת...

IceL

New member
Bring It On!

סתם :) עד אז ההתלהבות שלי תחלוף ואני אהנה לראות מפה נאה. מי עושה לכם את המפות?

ננסק

New member
אחת השחקניות

אביב, אותה chatenoire מכאן למטה - פלאשיסטית ופוטושופיסטית מנוסה בהחלט, והמפה מראה את זה היטב. =)

Sabre Runner

New member
בהחלט יפה

אהבתי במיוחד את ההשקעה גם בנחלים. למרות שנראה לי שכדאי להוסיף צבעים מסויימים לאיים שיבדילו בין סוגי אקלים. לדוגמה, אין שום דבר על המפה, חוץ מהסימון 'מדבר', שימחיש לי שזה מדבר.

IceL

New member
אממ...

איך במפות מציאותיות מסמנים סוגי אקלים? במפה של ואנור מסומנים 4 אזורים עיקריים- מדבריות, טונדרות, טרופי (סביב קו המשווה העובר דרך הג'ונגלים) וממוזג.

Sabre Runner

New member
תפתח אטלס.

אני לא עשיתי את זה כבר הרבה זמן אבל ממה שאני זוכר יש שתי סוגי מפות. אם אתה רוצה מפה פיזית אבל שתשקף אקלים אז, אאז"נ, צהוב יותר זה מדברי, ירוק יותר זה אזור צמחייה, לבן יותר זה שלג, חום יותר זה הררי וכן הלאה. אם אתה רוצה מפה פיזית שתשקף גבהים אז ירוק זה בערך פני הים. ירוק יותר כהה שהוף לכחול זה נמוך יותר וככל שהגובה עולה אז הצבע הופך לצהוב ואז לחום ואז נראה לי לאדמדם ואז לבן.

IceL

New member
וההבדל בין זה למפה של ואנור?

יש כחול, יש צהוב, יש ירוק כהה ויש ירוק בהיר יורק. בהתאמה, קור, מדבר, טרופי, פושר.

chatenoire

New member
מפה נחמדה

מעוררת את הדמיון. אבל התרשמתי במיוחד מהאתר. עיצוב נאה ונעים מאוד.

DIDGIN

New member
הרי Ice-Tooth Peaks

אמורים להיות משחק מילים על Ice Toothpicks?

panters

New member
מפה סוף הדרך!

הלוואי שאני הייתי יודע לצייר מפה כזו! :(

The Evil Rabbit

New member
נחמד ביותר. ../images/Emo45.gif

תגיד, איך עיצבת את הצרה של היבשות? כשאני ניסיתי לצייר מפה לעולם הצלחתי לעשות גושים ולא משהו שנראה מציאותי. (בערך כמו המפה השניה באותו עמוד)

IceL

New member
גם אני במקור ציירתי רק צורה כללית,

זה החבר שלי שצייר את כל השברים, מפרצים ושאר דברים שהפכו את היבשות למצאותיות. איך הוא עשה את זה? נסיון, אני מניח. הוא כבר עשה מפה לעולם שלו, ועשה מפה קודמת לואנור שהייתה בגרסה הישנה יותר של האתר.

למעלה