מפה הריונית

ענבר70

New member
מפה הריונית

הי לכם, קראתי את השרשור שלמטה בנוגע לפריון והריון והוספתי את המפה שלי, כיוון שאני בהריון וזו יכולה להיות דוגמא טובה להמחשה. העניין הוא שהשרשור לא הוקפץ, אז פותחת פה שרשור חדש עם המפה שלי. תאריך הלידה שלי הוא 27/9/76 שעה 13:05 בת"א ענבר

דקל111

New member
טוב אז אם הבנתי נכון

נפטון אצלך בבית 2 והוא ירחי כי נולךדת אחרי השקיעה אבל הוא משפיע על בית 5 בצורה חיובית ובונה אז כמו יוםיטר ואולי זה היה המעבר שקשור לכניסה להיריון [למרות שבמעברים נפטון דווקא יקשה על כניסה להיריון] אולי נכנסת להיריון כנפטון היה בזוית הירח 24 מעלות? [עכשיו הוא ברטרו] אבל מנגד שבתאי שנמצא בבית 8 הוא שמש ואמור להקרין במגמה שלילית כלפי בית 5, דהיינו להקשות על כניסה להיריון לא? גם מאדים היה לפני חודש חודשיים אצלך בבית 8 והוא משפיע על בית 5 במגמה שלילית. אז גליתי? אני ממש אשמח לשמוע מפיך הסברים

ענבר70

New member
דקל, נולדתי ב-13.05, זה לפני השקיעה, לא?

או אולי אני לא מבינה את העניין של השקיעה... בכל מקרה, להקל פה על כולם שולחת מפת מעברים

דקל111

New member
אוקי התבלבתי . נולדת בצהרים לפני השקיעה

אז כל מה שכתבתי בדיוק הפוך. אז אם כך זה אולי באמת מסתדר מלבד נפטון. שבתאי במעברים כעת בבית 9 אצלך והוא ירחי אבל הוא משפיע במגמה שמשית על בית 5 [איזו תלמידה אני אה?] שבתאי ככוכב שיכול לסמל סמכות הורית יכול להצביע על כניסה להיריון. ואם נלך על ניסיון לדייק במעלות אז אולי נכנסת להיריון ב25 ליוני? שאז שבתאי היה ב4 מעלות שהיא המעלה של השמש שלך. כמו כן. מעניין שגם מאדים היה באותם ימים באריה בבית 9 שלךל וגם הוא ירחי אך משפיע במגמה שמשית על בית 5. ומאדים היה במעלה 29 מעלת ה MC- וכשמדברים על תמריץ להיריון מעבר של מאדים על צדק ובית 5 יכול לעורר זאת. אז יפה כל מה שנותר לך לומר לי באיזה חודש את? והאם באמת זהו הזמן שנכנסזת להיריון [או אולי בתווך של חודש לפני כי כוכב איטי יכול להשפיע מעלה שתיים לפני צמידות] דבר אחד שכן מפריע לי והוא נפטון שנמצא אצלך בבית 2 והוא שמשי ומשפיע ככוח מפרקעל בית 5 שיכול למוסס כל היריון בעצם, אז כיצד מסבירים זאת? גליתי אשמח אם תגיבי לניצתוח שלי כדי לראות אם הפנמתי את השיטה

ענבר70

New member
נכנסתי להריון ב-30.6 בדיוק.

ההריון היה לא מתוכנן, לא צפוי, עם אירוע מקדם מאוד נפטוני בבסיסו (שלא אפרט עליו, מצטערת...)

דקל111

New member
טוב אז צדקתי ../images/Emo13.gif והשיטה הוכיחה את עצמה

לפחות במקרה הזה. ענבר שההריון יעבור בשלום ושיהיה במזל טוב

למעלה