רק שתדע.... אני בתהליכי גמילה~ XDDDD
ו ווילו רוזנברג New member 25/6/06 #25 הווו~~ היה לי נוראנורא כיף 3: אני רוצה שוב ;~; וזהו =X אין לי כוח לפרט ~__~'''
D dndboy New member 25/6/06 #32 ../images/Emo103.gifחופית!!! יותם הביא לי טלכרט של ראגנארוק!!!!!!!!!!!!!!! זה Bard OMFGICBI *מת*
ו ווילו רוזנברג New member 26/6/06 #43 יות~ם D: נכון שאם אתה מוצא עוד טלכרט של ראגנא, אתה מביא לי ולא לעמרי~?3333> נכון...נכון? ;; *פאפי-פייס*
יות~ם D: נכון שאם אתה מוצא עוד טלכרט של ראגנא, אתה מביא לי ולא לעמרי~?3333> נכון...נכון? ;; *פאפי-פייס*
¥ ¥otamsh New member 26/6/06 #44 אההה אתם גורמים לי להרגיש רע שנתתי אותו! עכשיו בא לי אותו לעצמי... האמת יש לי עוד אחד, אבל שניהם מתנה מידידה מידידה שלי מתאילנד ואני רוצה את השני לעצמי... סורי... אם איי פעם אני אהיה בתאילנד אני אביא לך...!
אההה אתם גורמים לי להרגיש רע שנתתי אותו! עכשיו בא לי אותו לעצמי... האמת יש לי עוד אחד, אבל שניהם מתנה מידידה מידידה שלי מתאילנד ואני רוצה את השני לעצמי... סורי... אם איי פעם אני אהיה בתאילנד אני אביא לך...!
L lgmtk New member 26/6/06 #46 יותם, אם אתה לא מוכר את זה ב-100 ש"ח..............>_<!!!!!!!!!!!! O_O;
L lgmtk New member 26/6/06 #41 תה לא נורמלי מה קרה לך!!!!!!!!!!!! היית מעלה ל-150 ומוכר, מה קרה לך?? נפלת על הראש?! >_<