מפגש .....

מפגש .....

המפגש יתקיים ב - 11/1/07, בשעות הערב המאוחרות -20:30 והלאה...., באזור הוד השרון כתובת מדוייקת אשלח במסר. חייבת לעדכן הישיבה בביתי היא ישיבה אלטרנטיבית (על הריצפה ...
סתם יש מזרונים, וגם כיסאות) ועוד פרט חשוב בבית גרים בנוסף לי ולאיש חתולים וכלב נא לא להגיע בלבוש הולם (אפשר פיג'מות
) ועכשיו ברצינות אין צורך בלבוש חגיגי. נרשמו למפגש (בנות אם יש שינוי עדכנו...) yaelma1 - מביאה פשטית פצפוצים או פשטידת תירס. נעמי 17 - פיצוחים galim29 - בורקסים או רוגלך סדני - פשטידה כלשהי מעייני האחת - פשטידת איטריות או סלט תירס דוב דוב2 - עוגת שוקולד shirani - סלט או לזניה vered140870 - פשטידה או... יעל מהצפון -.... אני מכיוון שמחה לא תגיע אני אביא את המשקאות והכלים החד פעמיים ואם ישאר זמן אז גם עוגת תפוזים. בנות נא לאשר הגעה

ועכשיו לבדיחה...../images/Emo151.gif

אומלל אחד התחתן עם אלמנה פולניה, ואחרי כמה זמן נמאס לו ממנה, והוא אומר לה שהוא רוצה לסיים את הקשר. היא אומרת לו "מאמאלה, קיבלת אותי אלמנה, תחזיר אותי אלמנה" שתי בנות (לא חשוב צבע השיער) כל אחת עומדת על גדה אחרת של הנהר צועקת האחת לשנייה : תגידי, איך הגעת לצד השני עונה השנייה: מטומטמת את בצד השני. ג'ניה ובז'ז'ניה נסעו בכביש ולפניהם נסעה משאית עליה היה כתוב "מטען חורג". "מה זה חורג?" שאלה ג'ניה את חברתה. "זה פשוט", אמרה בז'ז'ניה, "אם זה נופל עליך זה חורג אותך"... יום טוב ונפלא

שירשיר77

New member
הי, מקווה שאוכל להגיע

אם אגיע אפשר להביא יין טוב? או שיש צורך בעוד קינוח? שירשיר

../images/Emo108.gif../images/Emo54.gif

לא נעים לי .... אבל אני מפחדת ובנוסף אלרגית לחתולים

../images/Emo108.gif../images/Emo54.gif../images/Emo107.gif

הכלבלב שלי מתוק ולא מזיק הוא מאוד אוהב אנשים ובדר"כ הוא נרדמם מיד כשמתחילים לדבר כי הוא לא מבין על מה מדברים. החתולים - כל אחד אוצר בפני עצמו אפשר לסלק אותם לחדר אחר. אבל יש לקחת לתשומת לב שהשיער שלהם מפוזר בכל הבית. תעדכני

ניקה25

New member
../images/Emo186.gif

היי , מה איתי? אני רוצה גם... אין לי מושג אבל מה להביא... זק? יש לך רעיון בשבילי?

ha1231

New member
חשבתי להגיע למפגש אך לצערי הרב

יש לי עבודה רבה אנחנו עובדים קשה על סגירת שנה והגשת מאזן עד סוף החודש כך שלצערי לא אוכל להצטרף למפגש מקווה שלמפגש הבא אוכל להגיע. בטוחה כי תהנו מאוד, יש כמה בנות שרציתי מאוד לפגוש ולהכיר מקרוב. אז נשיקות לכולכן ותספרו לנו חוויות.

yaelma1

New member
ומביאה

פשטידת תירס טעימה. זק אני צריכה טרמפ מתחנת האוטובוס עד אלייך או אם יש מישהי מהוד-השרון אשמח להצטרף.

galim29

New member
קילו בורקסים מתאים?../images/Emo68.gif

בטח שמגיעה... גוררת את יעלי מהצפון איתי.............. יהיה ש מ י י ח.... מחר הולכת לקנות פיג'מת סטן למפגש.. ושהחתולים יתרחקו ממני...

galim29

New member
החתולים שלך יחממו אותי... ../images/Emo54.gif

למה להחליף ל 30? אני בת 21...

galim29

New member
בשמה של יעל מהצפון..

יעל תביא תפוחים מהצפון.....................

ואני קלמנטינות

ואשכוליות מהפרדס....גלים את באה לעשות קטיף יעל מהצפון הגיע הזמן שנכיר אותך

למעלה