מפגש?

אני

אני תכלס יכולה כל יום עד ה 16 לאוגוסט
רק שאני צריכה לדעת ממש מראש כי אני עושה בייביסיטר לאחיינית שלי ככה שאני צריכה לתאם עם אחותי שהיא תקח חופש או משהוא באותו יום.
ומה עם פארק הירקון? ממש יפה שם

yona311

New member
כל יום

אני יכול כל יום (חוץ ממחר חח) רק לא בימי שישי ושבת כי אין לי אוטובוסים... (מרשים לכם להעלות חמוס על אוטובוס?!) לי עוד אין... אני קונה בסוף אוגוסט. אולי נפגש בתחנה המרכזית של ירושלים ונלך לגן סאקר... זה ממש קרוב ויש מתל אביב כל הזמן אוטובוסים לתחנה המרכזית בירושלים נ.ב. אני לא ירושלמי פשוט אוהב ת'מקום

../images/Emo45.gif

בשביל נסיעה של שעה וחצי זה לא שווה. אני לא מבין מה רע בגן המשולש. הייתי שם במפגש הקודם. זה אחלה מקום נעים שם. יש דשא. ואין שם הרבה אנשים.

Sweet Fantasy

New member
שווה שווה

אבל ת'א זה מרכז, אי אפשר כמו שאת לולרי, ללכת לפי איזור מגורים.. גם לי זה לא ליד הבית, אבל זה הכי נגיש.

חחחי

דודי אמר שלא שווה בגלל שזה שעה וחצי נסיעה. אז לי זה בכלל שעתיים +-
אוף די להתלונן.. מי שיכול שיתאמץ קצת וזהו.זה לא משהו בלתי אפשרי. בואו נקבע תאריך,ובין כל אלה שבטוח באים, נחשוב מה להביא לנשנש וכאלה (כן אני שמנה
)..ואולי כדאי לעשות את זה בשעות אחה"צ כי ממש חם?

תל

אביב היא יר מרכזית. חס ושלום שאני יגיד שאת לא תבואי. (מצטרף לבקשה של האוכל) וקודם שנחשוב על תאריך לפני שעה
.

yona311

New member
אולי

אין לי חשק להיסחב עם אוכל.. שכל אחד יביא שכום (נקבע כמה) ונקנה שם חטיפים או אוכל או משהו...

חח אין פה הרבה

מה להסחב.. כולה חטיפים ושתיה. שכל אחד יביא חטיף ובקבוק שתיה. לא צריך ס"כום.

yona311

New member
נצל"ש

יש למישהו מושג כמה עולה כרטיס רכבת מירושלים לתל אביב?

תשובות

מתי? באחד מהימים בין 1.8עד15.8 איפה? נפגשים ביציאה מהתחנת תל אביב מרכז ואז הולכים לגן המשולש(מי שיכול שלא היה בתחנה שיבוא ישר לגן המשולש. שעה? לא סגורים על זה. אבל אחרי הצהרים אני חושב כי פחות חם.

mostlydead

New member
שעה...

אני לא יודע מה קורה מבחינת תאריכים אבל אם מדובר בשעות אחרי הצהרים אז אולי אני אצליח להגיע:)

בכל מקרה

אם זה בגן המשולש אין לי שמץ איך להגיע לשם..וגם אין לי שיחות בפון. אשמח אם יהיו אנשים שיסכימו לקבוע בתחנה המרכזית קודם (כמובן רק אלה שעוברים דרכה)..
וגם רוצה לדעת מה דעתכם על פארק הירקון, היתי שם פעם אחת,נראה לי אחלה מקום.^^דשא איכותי^^

למעלה