מפגש!!!!!!!!!!

פליפר.

New member
מפגש!!!!!!!!!!

אז ככה - ע"מ להתארגן בצורה יעילה, קודם צריך לארגן תאריך לאחר התייעצות קלה עם צוות המומחים מח"י, הוחלט לקיים משאל לגבי שני תאריכים אפשריים א. 4/1/02-3 חמישי-שישי ראשונים של ינואר ב. 11/1/02-10 חמישי-שישי שניים של ינואר מדובר על חמישישי לטובת שומרי השבת שבינינו כבוד השייח יארגן את המשאל עם צאת השבת אז תחשבו ותענו בהקדם ובבחי"נ פליפר

גרזנית

New member
חמישי?

תגידו אנשים, לא עובדים במדינה? מה זה מפגש בחמישי?אם כבר אז חמישי בערב ותתחשבו גם בדרומיים שצריכים ויזה לצפון

landesmn

New member
מיקום הפגישה.../images/Emo118.gif

שלום. איפה יהיה המפגש? כמו שנאמר, יום חמישי הוא יום עבודה ולכן חשוב לדעת מיקום +שעה...

denna

New member
"דיל" לינה + א. בוקר בצפון!!!!! ../images/Emo82.gif

לכל הדואגים והדואגות: בגלל המחסור בתיירות פנים בארץ, מקבלים ממש מהר ויזה לצפון. הדילים ללינה + א. בוקר גם הם מאוד נוחים ומכובדים: ההצעה שקיבלתי היא לינה בקיבוץ סער בבית-ילדים + א. בוקר בחדר-אוכל או לחילופין הכנה עצמית של א. הבוקר בבית-הילדים עצמו. השמועה אומרת שגם בקיבוץ יגור יש אפשרות כזו... אבל אין לזה אישור כרגע מאף גורם רשמי. המעוניינים במקום לינה במהלך סוף השבוע, מתבקשים ל"שרשר"... בכל מקרה - פליפר, תהיה בקשר איתי. להתראות, דנה

ניב ד

New member
המפגש - הערה קלה ../images/Emo120.gif

צר לי לצנן את ההתלהבות אבל למרות שזה רעיון מסעיר נראה לי טיפה מופרך לארגן מפגש של ערב + יום (לצלילות ?). הייתי מציע להתרכז בערב אחד ארוך, ואלו שירצו, מן הסתם בודדים, יוכלו להישאר ולהתארגן לצלילה למחרת בצפון אם הים יאפשר. ב. יום חמישי הוא יום נורא גרוע להגיע לצפון בשעות אחה"צ והערב !! בתור אחד שעשה את זה כמה שנים, מדובר ביום ובשעות הכי פקוקות בשבוע, ונסיעה פשוטה מתל-אביב ליגור יכולה לקחת יותר משעתיים במקרה הטוב, שלא לדבר על היותר רחוקים. למרות שלכאורה זה יום נוח, צריך לקחת את זה בחשבון.

איך ומתי.

באופן אישי ונכון לעכשיו לא משנה לי התאריך הספציפי למפגש. קביעה מראש של תאריך עלולה לא להתאים לתנאי ים ולכן מעמיד את החלק הרטוב בסימן שאלה. זוהי הערת אגב כי יתכן, ובצדק, שיש הצריכים לתכנן סופ"ש כזה מראש למרות ההקלה הגלומה בלינה מקומית/קרובה (ואפילו תעסוקה לזאטוטים?) אשר על כן צריך תחילה להסכים ולסכם על פורמט, קרי ערב אחד או שניים להרצאות, (אפשרות לערב הרצאות נוסף במוצ"ש שיוצא מוקדם בעונה?) כשהנגזרת המיידית הינה אפשרות לצלילות נוספות וניצול טוב יותר של השהות בצפון, אם יש תנאי ים טובים. על פניו, כל סידור שיבחר נראה לי אישית כמתאים. השאלה היא אם מרתון הרצאות וסרטים בערב אחד (נניח ערב יום ה´, החל מ-22:00 לטובת המגיעים מרחוק) הוא המועדף על הרוב.

ביקו

New member
גם לי נראה ששילוב של...

מפגש יבש ורטוב המשתרע על יומיים בעייתי קצת. הייתי מעדיף להסתפק ביבש. לגבי התאריך, כרגע לא נראה שתהיה לי בעיה עם אף אחד מהתאריכים. שיהיה יום טוב לכולנו.

רצון האדם כבודו ../images/Emo13.gif

אכן הסיכוי לקיים צלילות (טובות) בתקופה הקרובה קלוש, אבל בכל זאת קיים. האפשרות שהעלתי להרצאות נוספות במוצ"ש, נובעת מהכמות הרבה של חומר המצוי בקנה. ידוע לי שלדנה הרצאה מעניינת מאוד בנושא ביולוגיה ימית, יש חויות טריות במלל ותמונות מזנזיבר, יש לך ולי חומר נוסף, בקיצור, יכול להיות קצת עמוס מידי לערב אחד. אולי פיצול ההרצאות לשני ערבים עדיף? ואולי יעדיפו בכל זאת מרתון לילי. הבה נמתין לתגובות נוספות, בנתים שיהיה לכולנו יום ושבוע מוצלח...

אבי ע

New member
לגבי המפגש: ../images/Emo39.gif

1. נראה לי שאין להתנותו בשום אופן במצב הים. צריך לקבוע, ואם יום קודם יתברר שיש תנאי צלילה אז לנסות לשלבה ביום ו´. 2. שני התאריכים אפשריים, אבל לא אחרי. 3. נכון שיום ה´ תנועה עמוסה אבל לא רואה הרבה חלופות. רק אל תתנו למפגש הזה להתפספס...

למעלה