מפגש

o r t a l13

New member
חחח טוב זה לא בדיוק שתי ילדות..

+
שמעתי על עוד כמה שהלכו

dollzy

New member
אורטל שאלה את אדית

מי יותר מתאים לדגנית והיא אמרה דדי
נעם אכלת אותה

נעמקה19

New member
חחחחח אבל אז אמרתי לאדית כזה:

"אבל שלומיק יותר חמוד
" אני בהלם שהצלחתי להגיד את זה
! ואז אדית עושה לי "כן, אבל אחרי כל מה שהוא עשה לה!" אז אורטל אמרה שהיא גם לא אוהבת את דדי אבל דדי יותר חמוד לדגנית. אז אדית עושה לי כזה "אבל גם דדי עשה כמה דברים לא כל כך טובים
" ואני כזה "כן
" (פתאום קלטתי שאדית חצור מדברת איתי) אז אורטל עשתה כזה לאדית "אם הייתי במקום דגנית, הייתי טורקת לשלומיק את הדלת בפרצוף" אז אדית עשתה את הפרצוף המושי כפרעליה מושלם שהיא עשתה בפלאפל בפרק הראשון לאבנר! (שיר יודעת על מה אני מדברת
)

נעמקה19

New member
את הפרצוף הזה,

רק שהיא צחקה תוך כדי
על מה מתערבים ששיר עכשיו מתמוגגת
?

נעמקה19

New member
נכון ../images/Emo6.gif!

ואיזה מתוקה היא אומרת לי "מה את רוצה שאני אכתוב לך?" וזה היה כ"כ חמוד
אבל תכלס היא אמורה לכתוב לי מה שבא לה! ובסוף היא כתבה לי: לנועם המדהימה, מוכשרת בכתיבה, ומקסימה באהבה רבה ועצומה! אדית חצור אגב, יש לה חתימה מהממת

dollzy

New member
מוכשרת בכתיבה?????????????

מז'תומרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????

ShIr LoVe RoNi

New member
גם אני הייתי../images/Emo9.gif

היה ממש כיף
היו שם תובל, מאיה, אדית, ליאת, דני, אבי, ידידיה ועדי..לא הביאו את כל השמיניה עצמה

לינוי92

New member
אומייגאדדדדדדדדדדדדד חזרתיייייייייי

חזרתי מהמפגששש גאד שנה עד שהכניסו אותנו וחכינו בחוץ בלי מיים בלי כלוםםםם ויידיה צילם אותי את אוקסנה ואת שיר בפלא שלו אמאא הוא היה כזה מושלםם והוא אמר להם שיכניסו אותנו והשומרים לא הכניסווו סליחה אבל הם פשוט ז**** כאילו אתם קולטים הוא אמר להם להכניס אותנו והם לא הכניסו!@# ומי רוצה תמונות של אדיתת? מיי? צילמתי לכן חח עוד מעט תמונות מדהימות של יוד ואדיתת

נעמקה19

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

LoveGirl14

New member
חח כן הייתי שם

יאו עד שהכניסו אותנו.. כאילו לא היה לנו כרטיס בכלל חח [לי לאוקסנה ללינוי והבנות מכאן] חבל שלא יכלת להגיע.. אבל לא נורא יהיו עוד מפגשים

למעלה