מפגש

chen010189

New member
חחחח, איזה פאדיחות היו לי עם איתם!!

חחחח, אורטל המפגרת הזאת דחפה לי ת'טלפון לתובל ומרוב שלא התכוננתי והיא ולינוי צעקו שם כמו משוגעות ניתקתי לה בפרצוף אח"כ התקשרתי שוב אז אורטל אמרה לי "מסרתי לתובל ד"ש ממך והוא אמר תודה" ואז לינוי חוטפת את הפלאפון: "חן, תובל אמר תודה!" והסתומה הזאת צועקת לי בטלפון: "ידידיה!!! קח את המכתב לדון!!! ידידיה!!! תעביר את המכתב לדון בבקשה!!!ידידיה!!! יש לך ד"ש מחן מירון!!! חן!!!!!!!!!! ידידיה אמר תודה וחייך" ואז לינוי חוטפת את הפלאפון: "חן, יוד חייך!" חחחחחחחח ואז עדי באה, אז היא צועקת (שוב לתוך האוזן שליי..
אורטל אני נראה לי אהיה חרשת ממך!!! למה לאוזן אבל?) "עדי!!!!!!!! הנה עדי... עדי!!!!!!!!!!! את שחקנית מדהימה כפרה עלייך!!!!!!!!!!!!!!!! וואי איזה פאדחנית אני... הנה הם הלכו" אח"כ לינוי לקחה את הפלאפון והתחילה לספר לי כל מה שהיה שם. חחחח והביאו להם עוגה אז אורטל, יופי באמת! באמצע השיחה איתי! אני לא קיימת! "וואו, הביאו עוגה! תביאו חתיכה..." חחחח יופי, תלעסי לי בטלפון! ודולזי דיברה עם אדית ואורטל סיפרה לי שכל היום הם היו רק עם אדית
(היא ונעם) וכמו בכל מפגש מעריצים גם פה יש דברים שאסור לי לספר אבל אני הייתי חייבת להוציא את המשפט הזה כי זה דברים שעשו לי טוב על ה -
ושימחו אותי. ונאמר תודה לאדית: תודה. (בעצם לא אניצריכה להגיד תודה, אבל נו) חחחח, אנשים, אורטל ילדה פדחנית!!!

חחחחחחחחח גאדיישןן זה היה קורע../images/Emo6.gif

אני באמת ילדה פאדחנית ברמות XD וגם ביום רביעי שפגשתי את אדית אז כזה היא שאלתי אותה למה היא לא באה למסיבת גיוס של דון ואז היא אמרה לי שהיא נתקע ואז לא ידעתי מה להגיד אז אמרתי לה "אהה בקטנה" XD חחחחחחחחחחחח וואי אני צוחקת מעצמי
חןן אני אוהבת אותךך

נעמקה19

New member
"כל היום"?../images/Emo6.gif

זה היה איזה חמש דקות
כל השאר הזמן חיכינו באולם וראינו את הפרק הראשון של העונה הראשונה, ואת הספיישל מאחורי הקלעים

chen010189

New member
מישהו במקרה איחל מזל"ט לאבי?

כי אתם יודעים, יש לו ב2.5 וזה יום הזיכרון

למה כולם מדברים עם מי שהם אוהבים?!

מה אני עז?! לא מגיע לדבר עם ידידיה?!
אחחח איזה עולם אכזרררררר

o r t a l13

New member
למה אף אחד לא עונה לי?../images/Emo10.gif../images/Emo19.gif../images/Emo118.gif

למה חצי מהפורום הוזמן?

dollzy

New member
זה לא חצי פורום..

לא הגזמת
בעיקרון זה היה לילדים שסיימו את הפאזל במדבקות.

o r t a l13

New member
אה.. אבל.. ../images/Emo19.gif../images/Emo118.gif

לפי מה שידוע לי את,נעם ואורטל לא סיימתן את הפאזלים..

j u l i a 1 3

New member
נכון. רק שיר ואורטל.

אבל עדיין למה דווקא הן? מי הזמין אותן? לא שאני נגד או משהו, להפך, אני ממש שמחה ששיר פגשה את אדית והכל!

כי אני מכירה את אדית והיא אמרה לי..

לבוא ולא להגיד לאף אחד חוץ ממני ונעם והבאתי איתי גם את שיר מהפורום זהו

למעלה