מפגש

ברור...

עד הצבא דון הייתה בכל ארוע עכשיו היא בטח לא תהיה אף פעם(לא שזה אכפת לי..) והילי לא מגיעה אף פעם אוף זה כזה מעצבן!!!!!!!הלוואי שהיא תהיה בהופעות של הקיץ!!!!!

dollzy

New member
את רושמת את זה הרבה את יודעת..

שלא אכפת לך.. כמה נחמד..

יש כמה דברים שלא כלכך אכפת לי מהם

מה אני יעשה.. יש דברים שמענינים אותי ויש כאלה שאם הם יהיו או לא יהיו זה לא ישנה לי כלום.. לכל אחד יש דברים כאלה

יווו..

מה כבר אסור לי לרשום שלא כל כך אכפת לי אם דון תבוא או לא זה לא משנה לי אני לא פוגעת באף אחד בזה זה לא שרשמתי שלא אכפת לי ממישהו בפורום

dollzy

New member
את יודעת שדון קוראת פה?

ולא אמרתי שזה אסור מן הסתם זה גם פוגע וזאת לא הפעם הראשונה.. ראיתי שרשמת את זה גם לנעם.. וזה כן נקראת העלבה של מישהו מהפורום.

o r t a l13

New member
את האמת רשמת..../images/Emo19.gif../images/Emo118.gif

מה אם תגלו שנעם פגשה השבוע (הוא עוד לא נגמר) את אדית חצור? (אני אמרתי משהו? ממש לא! אתם מדמיינים!)שיהיה לה בכיף.. מה אכפת לי...

לא אכפת אם היא תפגוש אותה

זה שלא אכפת לי ממנה אולי כל הפורום הזה יפסיק לריב איתי על פיפס שאני כותבת !!

chen010189

New member
חחחח חברה של אורטל עשתה למאיה

פפראצי
ככההבנתי ממנה... נראה לי... ויהיו מלא תמונות כי אמרו לי שצילמו אותם כל שניה

dollzy

New member
אני דיברתי עם אדית%%%%%%%%%%%%%%%%%

אתם קולטים!!!!!!! היא כזאת מותק!!!!!!!!!!!!!!! ואמרתי לה שהיא שחקנית ממש מוכשרת והיה ממש כיף לראות אותה אתמול בכנפיים!! והיא אמרה שאני מתוקה ושהיא קראה את המכתב שלי ושהוא ממש יפה!!! ואני מתחרפנת פה!!! אני לא מצליחה להירגע! מזל שחברה שלי היתה איתי!! אני אשכרה רועדת!!! חשבתי שנעם תדבר איתי בהתחלה ופתאום אני שומעת "הלו?" מושלם!!! היא כזאת מתוקה!!!!!!!!!!! אני מתה עליה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם דיברנו על זה שאני ונעם חברות כבר הרבה זמן XD והיא כל כך מושלמת!!! אני אל מצליחה להירגע #$@#%$&^^%)*&)%^#$^@$@%#&#$

DoRiNuS sMiNiA

New member
בשבילך אני באמת שמחה!../images/Emo9.gif

כי זה באמת מגיע לך,מעבר לשיחת טלפון:) אני מבטיחה לך שעוד תפגשי אותה!

למעלה