חחחח, איזה פאדיחות היו לי עם איתם!!
חחחח, אורטל המפגרת הזאת דחפה לי ת'טלפון לתובל ומרוב שלא התכוננתי והיא ולינוי צעקו שם כמו משוגעות ניתקתי לה בפרצוף אח"כ התקשרתי שוב אז אורטל אמרה לי "מסרתי לתובל ד"ש ממך והוא אמר תודה" ואז לינוי חוטפת את הפלאפון: "חן, תובל אמר תודה!" והסתומה הזאת צועקת לי בטלפון: "ידידיה!!! קח את המכתב לדון!!! ידידיה!!! תעביר את המכתב לדון בבקשה!!!ידידיה!!! יש לך ד"ש מחן מירון!!! חן!!!!!!!!!! ידידיה אמר תודה וחייך" ואז לינוי חוטפת את הפלאפון: "חן, יוד חייך!" חחחחחחחח ואז עדי באה, אז היא צועקת (שוב לתוך האוזן שליי..
אורטל אני נראה לי אהיה חרשת ממך!!! למה לאוזן אבל?) "עדי!!!!!!!! הנה עדי... עדי!!!!!!!!!!! את שחקנית מדהימה כפרה עלייך!!!!!!!!!!!!!!!! וואי איזה פאדחנית אני... הנה הם הלכו" אח"כ לינוי לקחה את הפלאפון והתחילה לספר לי כל מה שהיה שם. חחחח והביאו להם עוגה אז אורטל, יופי באמת! באמצע השיחה איתי! אני לא קיימת! "וואו, הביאו עוגה! תביאו חתיכה..." חחחח יופי, תלעסי לי בטלפון! ודולזי דיברה עם אדית ואורטל סיפרה לי שכל היום הם היו רק עם אדית
(היא ונעם) וכמו בכל מפגש מעריצים גם פה יש דברים שאסור לי לספר אבל אני הייתי חייבת להוציא את המשפט הזה כי זה דברים שעשו לי טוב על ה -
ושימחו אותי. ונאמר תודה לאדית: תודה. (בעצם לא אניצריכה להגיד תודה, אבל נו) חחחח, אנשים, אורטל ילדה פדחנית!!!