מפגש

idanshaf2

New member
כבר כתבת את זה בשירשור של ההתפקדות

ועניתי לך שכבר חשבתי על מפגש פורום בקורס העשרה.. ברגע שנגיע לקורס ונראה איך זה יסתדר מבחינת הלו"ז אני אפרסם את המקום והשעה בקורס.. לא לדאוג
חוץ מזה שכולכם ישנים בערך באותו המקום אז לעשות מפגשים ספונטניים זה לא בעיה.. מה גם שאתם יכולים, על מנת שתזהו מי מהפורום, לקבוע שכל מי שחבר בפורום ילך נגיד עם סרט בצבע כולשהו על היד או על החאקי... ואז תוכלו לזהות אחד את השני

...

וואי! ממש אהבתי!... מצטערת...פשוט רציתי שזה יהיה יותר בולט... אז איזה סרט אתם רוצים..ואיפה...? חחחחח

assafein

New member
כולם יכינו להם שלט עם הכיתוב...

"אני חתמתי כבר ת'קבע בפורום 1487" או "אני יפה אני פיגוז, אני 1487 בתפוז" עכשיו רק צריך להחליט איזה מהמשפטים

anat135

New member
אני לא יוצאת לקורס העשרה../images/Emo10.gif

אבל ליבי עם הפורום תמיד.. חחחחחח.. אני אתגעגע.. בארבעה ימים שאהיה פה לבד..

mayag6

New member
לפי דעתי...

שכול אחד יהיה עם סרט על היד ימין בצבע כתום או סגול.

mayag6

New member
טוב אז ככה:

אז בסוף כולם יהיו עם סרט סגול..למרות שאני עדיין מעדיפה כתוב אבל לא נורא.. ומי שאין יהיה עם שלט או שיבוא גם וגם.. אז קבוע! :]

לא יפה, לא יפה ../images/Emo3.gif

מפגש שלא כולם יכולים להגיע אליו בגלל סיבות אישיות, זה דבר אחד, מפגש שלא כולם יכולים להגיע כי הם חניכים (!!), זה דבר אחר. תצליחו בחיים.

mayag6

New member
אני מסכימה..

בעיקרון אתה צודק.. אבל זה הפעילות הכי קרובה ואנו רוצים להיפגש.. אפשר לעשות פגישת פורום גם מחוץ למכבי (מה שאני לא חושבת שממומלץ..) ואפשר גם במפעל הארצי הבא.. ואם כול כך דחוף לך להיפגש אתה יכול לעשות "מסיבה" בסניף שלך וכול אחד שבא מביא סכום סמלי של כסף.. כמו המסיבה אצל סניף כרמי יוסף בח'.. דרך אגב.. מאיזה שכבה אתה ומאיזה סניף? ועוד דבר חשוב.. איך קוראים לך?
ההודעה מנוסכת בלשון זכר אך מכוונת לשני המינים :)

אני אסיף, אני נקבה, אני...

... חניכה (ו') ואני מכרמי יוסף. ונראה לי שיהיה לי קצת קשה לארגן מסיבה בסניף שלי...

mayag6

New member
שלום..

ןאיי אסיף.. זה שם ממש מיוחד.. ויפה :) לא נורא אז נראה אותך במחנה :) אני סומכת על עידן שיעשה פגישה לכול הפוררום.. יהיה ביסדר

למעלה